Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 19:26, 13 lis 2012

Kuuurcze powiem tylko!!! Własne 10 tys postów przegapiłam!!!! ale to dzięki Wam

Agacia dobrze, że mi przypomniałaś bo bym się zorientowała na 20 tys
To przypomnij jak będę blisko 999 strony abym nazwę wątku zmieniła
bociek 19:34, 13 lis 2012

No co Wy, dajcie zyc, juz szykujecie sie na Swieta???

Madzenka, widze, ze bambusy wyeksmitowalas. Myslisz, ze korzonkow nie zostawilas??? Posprawdzaj dobrze, zebys na wiosne nie miala klopotu, bo jak czytam, ze one nawet asfaltowi daja rade, to az ciarki mnie przechodza... Ja mialam jeden sezon miskanta cukrowego a to tylko trawsko, ale upierdliwe i zlosliwe, a ten bambus wyglada na bardziej zatwardzialego goscia

Madzenko, czy ja moglabym sie do Ciebie wyszczerzyc o jakies salatkowe przepisy, wyczytalam, ze jestes wybitna ekspertka w tej materii Juz wszystko u mnie bylo grane, koncepcje i inwencja sie wyczerpaly...
Madzenka 19:35, 13 lis 2012

Grupa - bambostrada to dobry pomysł Jak tu czytać książki jak ja ciągle na forum siedzę???
Agnieszka Baraga - szkoda, że to co pikne i ponadczasowe takie drogie....
Kasik wysyłam na prive, ale wsztrymaj się aż przyjdą dam znać czy nie wtopa. ....
Tess idę do Cię za 10 min ale czy jam mądrzejsza???
Abiko najważniejsze aby atmosfera była w domu a nie jaki dom!!! A prawdziwa choinka, u mnei zawsze jodła co roku szkoda, że nie można dużych w donicach kupić tylko cięte.
Pszczółko - kraty jeszcze na święta nie próbowałam
Aniu amsz rację, gdubość kabla jest ważna. Ja jednak szukalam przeźroczystych bo mnie czarne kable na aluminiowych ramch irytują. Zobaczymy jak się będą sprawować. Piękne widoczki pokazujesz !
Gabi śnieg musowo!!! Bo albo deszcz, albo mróz ale wielkich płatków sniegu mi się chce W święta mam urodziny więc proszę o śnieg w prezencie!!!
bociek 19:36, 13 lis 2012

Aaaaa, no to na te okolicznosc (10 tys postow) kfiatek pierwszy wiosenny

Madzenka 19:40, 13 lis 2012

bociek napisał(a)
No co Wy, dajcie zyc, juz szykujecie sie na Swieta???

Madzenka, widze, ze bambusy wyeksmitowalas. Myslisz, ze korzonkow nie zostawilas??? Posprawdzaj dobrze, zebys na wiosne nie miala klopotu, bo jak czytam, ze one nawet asfaltowi daja rade, to az ciarki mnie przechodza... Ja mialam jeden sezon miskanta cukrowego a to tylko trawsko, ale upierdliwe i zlosliwe, a ten bambus wyglada na bardziej zatwardzialego goscia

Madzenko, czy ja moglabym sie do Ciebie wyszczerzyc o jakies salatkowe przepisy, wyczytalam, ze jestes wybitna ekspertka w tej materii Juz wszystko u mnie bylo grane, koncepcje i inwencja sie wyczerpaly...

Kasia my się już zbroimy pompachy w sprzęt iluminacyjny na święta. Czekamy na trąbienie Danusi, kiedy forumowo wieszamy
Korzenie wykopię wiosną, gdyż teraz musialabym połowę runianki z tymi korzeniami wyrwać.... A wisoną i tak resztę będę bambusów wykopywać i sadzić buki/graby/trawy (dumam)
bociek 19:45, 13 lis 2012

Moje iluminacie wisza od zeszlej zimy, bo M "nie mial czasu" ich zdjac w ciagu ostatnich 11 miesiecy
Jak znam zycie to nic nie dziala - u elektryka z wyksztalcenia to nic dziwnego, ale niewazne, w koncu to nie ja bede fikac na drabinie

A jak Ci jakis ten bambus wykielkuje - tfu tfu na psa urok... Ja bym chyba jednak poryla teraz... Bo i tak cos z ta runianka bedziesz musiala zrobic... Chyba . Graby sadz i skarpetki z traw
Ginger 19:47, 13 lis 2012

Madżenko zaglądnij na priv
ana_art 19:48, 13 lis 2012

Marzenko zapodaj m namiar na lampki co prawda na dwa balkony mam kurtyny, ale jak M kuował to mu pomylili i jeden jest biały a drugi niebieski
Madzenka 19:48, 13 lis 2012

Anipla minęłyśmy się na łączach rano
Julka święta teraz będę wnukom opowiadać
Monika zrobię fotki iluminacji koniecznie ja wieszam me zawsze na skrzynce na żaluzje nad parterem. Idelanie zakrywają tę aluminiową puszkę i fajnie to wygląda, nawet calkiem nowocześnie. W tym roku spróbujemy pociągnąć również wzdłuż dachu garażu i wiaty
Sławko - dla mnie Akonieczny to talent na skalę światową a wnętrze domu atrialnego mimo upływu 6 lat dodatkow wywoluje u mnie westchnienia

Anitko - firma ma fajny asortyment, dobrej jakości, ale za wszystko trzba zapłacić 100% zaliczki i czekac na realizację zamówienia. Po oczekiwaniu na lampę przez 2,5 miesiąca zagroziłam, że za fotele nie wpłacę im zaliczki, ja mam czekać a oni będą obarcać moją gotówką? Poruszyłam tematy, że zaliczka to max 50% a nie 100% , gdzie faktura vat itp Mieli wybór mieć klienta lub nie i się ugięli
Oj trudny ze mnie klient.... Można na mnie najtrudniejsze case study negocjacyjne i techniki sprzedaży trenować
Bogdzia 19:48, 13 lis 2012

Marzenko jestem na bieżąco z czytaniem ale nie na bieząco z przygotowaniami do świąt. Czy Wy nie za wcześnie te przygotowania zaczęłyscie??