Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

'Chashitsu' - Herbaciarnia japońska, ogród trójkątny 10:27, 01 lis 2019

Do góry
Yahoo!

Hmm... niby mamy jesień a zima ale jest coś magicznego w tym zamglonym chłodnym poranku - a dla Was parę fotek poniżej przedstawiam w tym klimacie

cdn...

Casa Verde..W Leśnym Ogrodzie 10:26, 01 lis 2019

Do góry
Moja bajka 10:23, 01 lis 2019

Do góry
tu grujecznik jeszcze w duecie z gruszą

to czas na oczar Diana, znów w tym roku dał czadu
Moja bajka 10:19, 01 lis 2019

Do góry

nie pamiętam już czy wrzucałam grujecznik, może tak, ale w razie w wrzucę jeszcze raz. Teraz już łysy rzecz jasna
Moja bajka 10:14, 01 lis 2019

Do góry
Przerabianie ogródka pod swój gust 10:13, 01 lis 2019

Do góry
Tu jeszcze nie uzyte puszki

Moja bajka 10:10, 01 lis 2019

Do góry
Roślinki pod gruszą trochę po łapkach dostały, no ale to było do przewidzenia. Najlepsza była reakcja Igi, jak już wytłumaczyłam Jej czemu gruszę trzeba było sciąć, to popatrzyła na armagedon pod nią i mówi: Mamo! Coś Ty zrobiła!? Poniszczyłaś roślinki!!!. Moja ogrodniczka z krwi i kości

kurczę, nie mam ani jednego zdjęcia bez gruszy na dom. Jak to się stało???
Potem zrobię

pokażę jeszcze trochę pięknej, kolorowej jesieni. Zdjęcia zaległe, teraz liście już na ziemi. Mrozik u mnie dziś. Liście czekają na sprzątnięcie. Ale mam lenia ogrodowego, ale jutro się za to wezmę, bo za kilka dni śmieci zabierają, więc jest mobilizacja

mój ogród pionowy
Moja bajka 10:04, 01 lis 2019

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Oj to ja też chcę w takie spokojne miejsce Ogród bajka jak to w Bajce no i co czytam? Gruszy nie ma? Będzie piękny widok z balkonu górnego na cały ogród Buziaki

Gosia na gruszę przyszedł czas. Żal mi było bardzo, ale tak już była chora, że łatwiej ze stratą się pogodzić.

widok na ogród fajnie się otworzył, ale jak z ogrodu w stronę domu się idzie to tak mi pusto. I chołpa jeszcze większa się jakoś wydaje

zamierzałam zamiast gruszy posadzić na wiosnę złotą glediczię, ale w sumie nie wiem czy cokolwiek tam posadzę (drzewo w sensie). Trochę oddechu się zrobiło, a może do widoku domu bez gruszy do wiosny przywyknę. Tylko to było zimowe miejsce obserwacji ptaków. No, ale trudno. Chłopcy obiecali zrobić nowy karmnik, taki na nóżce, zobaczymy

Miłkowo - sezon 2016-2022 09:32, 01 lis 2019

Do góry
Milka napisał(a)
psiaki już w innych miejscach siedzą, grzeją się w słonku, jak co rok to samo, jak z wszystkimi innymi psiakami, które były przed nimi

mgła u nas i koło 2 na plusie
oby jutro lepsze warunki były,do jazdy

a Leosiowi do twarzy z kwiatkiem

już wycięłam tu, bo brzydko wygląda, zostawiłam róże

a trzeci pies gdzieś się szwenda

Slodkie. To rodzenstwo?
Przerabianie ogródka pod swój gust 09:28, 01 lis 2019

Do góry
Gosiek- Eddie dlugo nie mogl znalezc kumpla bo jest dosyc dziki podczas zabawy-cieszy sie na kazdego psa i nawet ''wychowywanie'' przez starsze psy niezbyt go uspokoilo. Dopiero ten wyzel, ktory z charakteru jest identyczny, uspolecznil go. Sa jednakowo zwariowane i podobnie sie bawia. Pasuja do siebie idealnie. Ma jeszcze jedna kolezanke, wilczura, z ktora podobnie sie bawi.

Przerabianie ogródka pod swój gust 09:22, 01 lis 2019

Do góry
KasiaBawaria napisał(a)
Eddie dziekuje

Gosiek- zapomnialam ci napisac, ze puszki musza byc dwie- jedna mniejsza wklada sie w wieksza. Zrobie na dniach fotke to ci pokaze.

Czekam na fotkę

To musi być niesamowite uczucie, być wśród tylu łap a potem patrzeć jak się fantastycznie bawią
Przerabianie ogródka pod swój gust 08:59, 01 lis 2019

Do góry
Eddie dziekuje

Gosiek- zapomnialam ci napisac, ze puszki musza byc dwie- jedna mniejsza wklada sie w wieksza. Zrobie na dniach fotke to ci pokaze.

Ogród do odnowy 08:29, 01 lis 2019

Do góry
Gwoli zapamiętania, dziś -7C, już wieczorem było -1C

tyle z chryzantem zostało

zapowiadają tęgie mrozy tej zimy... w grudniu?
Jeżówkowe-Love 03:02, 01 lis 2019

Do góry
deszczowymaj napisał(a)

A na drugim..ta sama rabata tylko z dalszej perspektywy..aby ukazać Wam jak nędzny mam (trawnik) i w tym momencie pragnę zaznaczyć,że tu wygląda naprawdę dobrze jest skoszony ..tak..

Szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia jak ogarnąć to coś ..żeby kiedyś jakoś wyglądało..
rosną tu głównie
..mlecze z gigantycznymi korzeniami
..coś co wygląda jak chrzan..a może to jest chrzan
..i morderczy bluszczyk kurdybanek
obawiam się ,że nawet gdy to wszystko zaoram to te paskudne chwasty będę wyciągać do końca życia (a właśnie tak albo i jeszcze gorzej wygląda cały ogród)

A zaglądałaś do działu ,,Trawniki"?
Zajrzyj, poczytaj, przemyśl, zrób i na drugi rok Twój trawnik może już wyglądać tak:

Ogród z wilkiem zamkn. 22:23, 31 paź 2019

Do góry
effka napisał(a)
Jakie polukrowane listeczki, Klony zachwycają u Ciebie o każdej porze roku
CUDOWNIE!!!!

Pytałam męża o domek i powiedział, że są dwie opcje pomalowania : jedya opcja żeby uzyskać jasny kolor niezdzierając farby z domku to pomalowane nie lakierobejcą tylko farbą kryjącą np. akrylową ale wtedy kolor będzie jednolity i nie będzie widać usłojenia drewna. Druga opcja to tak jak Ci powiedziano w sklepie, zeszlifowanie farby i pomalowane surowego drewna lakierobejcą. Niestety tylko dwie opcje są wg mojego eMka.

Ewa

dziękuję za komplementy

a z domkiem …..hmmm nie wiem co zrobić ….pomyślę przez zimę -spróbuję szlifować i zobaczę jak mi to będzie szło …..dziękuję ,że spytałaś ema

jeszcze trochę mrożonego spamu na dobranoc
Ogród z wilkiem zamkn. 22:20, 31 paź 2019

Do góry
Dorota123 napisał(a)
I u Ciebie też przymroziło, lubię takie oszronione widoczki. U Ciebie jeszcze liście na drzewach są, u mnie już posprzątane. Wszystkie opadły.

Dorotko myślę ,że po tych przymrozkach też już opadną
Ogród z wilkiem zamkn. 22:19, 31 paź 2019

Do góry
Kim napisał(a)
Piękne fotki zmroziło dziś dość bardzo Twój ogród jak zawsze śliczny , zachwycam się klonami i cisami
Kloniki zjawiskowe a cisy niezłe miśki

Bożenko dziękuję za miłe komplementy
Ogród z wilkiem zamkn. 22:18, 31 paź 2019

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)

Cudne fotki

Sylwuś dziękuję to jeszcze kilka do znudzenia
Ogród z rzeźbą 22:10, 31 paź 2019

Do góry
Zana napisał(a)

Ależ Ewuś, no przecież to nic szczególnego. Jak oglądam zmrożone fotki z waszych ogrodów no to to jest na co popatrzeć.

Oj, szczególnego szczególnego Pięknie masz ale dziękuję za miłe słowa
Ogrodowy song 21:52, 31 paź 2019

Do góry
Jaki piękny poranek pozdrawiam zaglądających,mimo,
że rzadko tu bywam

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies