Ogródek Iwony
19:15, 24 lut 2015
Polinko, jakoś ręczne pisanie mnie nie zachwyca, choć sobie kupiłam ostatnio kalendarz, aby notować wszystko, co zrobiłam w ogrodzie danego dnia. Podziwiam cię, ze lubisz, ja wolę klawiaturę komputera
Czasami drżę, że mogę stracić informacje, dlatego od czasu do czasu drukuję, albo zapisuję na dysku zewnętrznym np. kopię zdjęć.
Pamiętam, jak sukcesywnie zbierałam w komputerze zdjęcia, scenariusze zajęć, programy napisane przeze mnie, projekty, opracowania własne, gdy robiłam staż na nauczyciela dyplomowanego. Syn miał ze mną wspólny komputer wtedy z podziałem na partycje. Zanim wróciłam z pracy zrobił formatowanie swojej partycji. A że komputer nie widział jednej ukrytej partycji, zamiast części C skasował część D z moimi wszystkimi danymi. Rok pracy przepadło, musiałam korzystać z roboczych, wydrukowanych wcześniej opracowań
Dziękuję za informację o wrzoścach, jeszcze ich nie miałam, ale czytałam gdzieś, że w trzecim roku robią się brzydkie. Ja mam małe poletko,kilka sztuk dla koloru by wystarczyło, więc płaczu nie będzie przy wymianie