Dziś rano oczywiście niebo bez chmur, wrrr… Ale Księżyc fotografowany nad ranem nie jest już taki piękny i fascynujący... Cóż, pozostaje czekać na kolejną pełnię...
pierwsze miniaturki bratków, ulubionych błękitnych jeszcze nie spotkałam
pszczoły pracują
czerwień pierwiosnków daje po oczach, pewnie je przesadzę szybko do gruntu
korona się teraz źle kojarzy - oby jak najszybciej ten koszmar się skończył - najlepiej byłoby się w ogrodzie schować i patrzyć jak szczypiorek rośnie -
Ula - paprocie moje ulubione, czerwonozawijkowe Gosiu, wilgoci tam zbyt wiele nie ma, blisko brzoza rośnie, dolewałam je latem
Mirkaka chyba najbardziej ze wszystkich pór roku lubię wiosnę, taką do końca czerwca Słoiczki leżą od jesieni, dokarmiałam buszujące nornice. Mus od nowa nasypać granulek.
krokusy rosną pomiędzy hostami, stąd te puste placki
Wszystkiego dobrego po 60-ce dużo zdrowia i radości. Pamiętaj, że życie zaczyna się po 60-tce. Mam znajomego który zaczął rozkręcać biznes edytorski w tym wieku. Pomogliśmy mu trochę jak go rozkręcił to teraz kręci że wszyscy się z nim liczą w Polsce.
Więc wszystko przed tobą.
Basiu sama zrobiłaś ten zestaw fotek czy dostałaś?
Oj ciesze się bardzo widząc Ciebie Basiu właśnie taką radosną i pewną super Gratuluje rocznicy i życzę samych dobrych chwil do przeżycia w zdrowiu i z uśmiechem buziaczki
Mircia witaj nie wiedziałam że zostałaś Królową ! Gratuluję ! trochę zaniedbałam odwiedzanie sorry bardzo ale staram się nadrobić poczytałam wizyty ale fajnie opisane wszystko i tak wesoło piękny ogród nawet w styczniu tak jak mówisz tylko dla nas zrozumiałe haa wiosna wystrzeliła ciesze się że miałaś piękną pogodę na wypad regenerujący uściskuję i buziaki zostawiam
Czekam już oby nic nie wypadło.
Kompleks przedogródka? no to kombinuj - nie dziwię Ci się że lecisz zawsze do przodu też tak bym robiła - tak wielki ogród jak ogarniasz nie wiem.
Zobacz zrobiłam dziś zdjęcie ciemiernika który dostałam od Ciebie - jakie cuda 2 w jednym.
Hanusia przecudny jest ale nie ode mnie żałuję chyba go kupiłaś przy jakieś okazji pamiętam coś ode mnie te bliźniaki biały z różowym chyba że się zmutował :0