Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu- to tam- łopatkę mam !

To tu- to tam- łopatkę mam !

TAR 19:11, 29 mar 2020

dzieki zrobie mascia ma skladnik grzybobojczy, ze tez nie zauwazylam tego przy kupnie
Margo2 22:56, 30 mar 2020

Od jakiego czasu zwiedzam Twój ogródek
Bardzo podoba mi się klimat Twojego ogrodu
Szczególnie spodobał mi się taras z mebelkami
Przyjemnie przysiąść po pracy w ogrodzie w takim miejscu
Gruszka_na_w... 19:03, 31 mar 2020

Margo2 napisał(a)
Od jakiego czasu zwiedzam Twój ogródek
Bardzo podoba mi się klimat Twojego ogrodu
Szczególnie spodobał mi się taras z mebelkami
Przyjemnie przysiąść po pracy w ogrodzie w takim miejscu

Gosiu, witam Cię serdecznie. Cieszę się, że udało Ci się odkryć klimat ogrodu. Taras to moje ulubione miejsce. Źle znoszę upały i latem głównie tam spędzam czas. Hamak między belkami to idealne rozwiązanie. Ogród jest jeszcze młody, cienia w nim niewiele. A taras sobie zacieniłam. Można werandować do woli.

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gruszka_na_w... 19:15, 31 mar 2020

Padało, padało puszyste śnieżysko.

Na biało, na biało zasypało wszystko.

Białe są huśtawki,

całe białe schody,

białe w parku ławki,

białe samochody.

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Misia 19:21, 31 mar 2020

Piękna zima wiosną u Ciebie
Gruszka_na_w... 19:22, 31 mar 2020

Wątek mi dojrzał.
Ponad milion odsłon ( z tego pewnie połowa jest moja
Dziękuję Wszystkim Odwiedzającym za wspólne rozmowy; te śmieszne i te smutne; te na temat i niezwiązane z tematem. Wiele mi dają. I oby tak pozostało.
Margerytka40 19:23, 31 mar 2020

U nas tylko pudrowało tym razem. Fajnie wyglądają kwiatki forsycji ośnieżone. Ma to swój urok. Urok urokiem ale niech już zima nas nie straszy. Ciepełko poprosimy
galgAsia 19:32, 31 mar 2020

Haniu, gratulacje i buziaki Uwielbiam ten wątek i jego Wątkodawczynię Niech ogród pięknieje, niech nasze rozmowy będą dobre i mądre
Jeszcze raz buziaki

Śnieeeg… jak dawno go nie widziałam... i to w takiej ilości... Niby o tej porze normalka, ale...

P.S. A połowa tej połowy moja
Misia 19:47, 31 mar 2020

Haniu gratulacje bardzo lubię Twój watek i choć rzadko coś piszę to bardzo często zaglądam. Czytam i obserwuje co aktualnie się u Ciebie dzieje dodaje do tego dwa tygodnie i już wiem jakie mnie czekają prace w ogrodzie
Gruszka_na_w... 20:08, 31 mar 2020

Margerytka40 napisał(a)
U nas tylko pudrowało tym razem. Fajnie wyglądają kwiatki forsycji ośnieżone. Ma to swój urok. Urok urokiem ale niech już zima nas nie straszy. Ciepełko poprosimy

A mnie ten śnieg bardzo ucieszył. W ogrodzie było bardzo sucho. Deszcz musiałby padać cały dzień, żeby zwilżyć wysuszoną glinę, a śnieżek już drugi dzień ładnie się topi.

To pierwszy tak duży opad śniegu od już nie pamiętam kiedy.

A ten cieszył się jak wariat z rundki wokół domu.

Bajkowo było!

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies