kompost mam z kompostowni w poświętnem. można wyguglować.
jedyny problem jest taki, że oni dostarczają zwykle dla dużych odbiorców, więc nie chcą sobie zawracać głowy małymi ilościami. dlatego byłam zmuszona kupić całą górę towaru
Asiu przyszłam prosić o pomoc. Jak będziesz miała chwilkę to proszę zerknij u mnie- może podpowiesz jakieś rozwiązanie.
A dzisiaj rano młodszy syn odśnieżał mi nawet trawnik (bo na podjeździe nie było co)
Widziałam to zdjęcie u Ciebie i zaklepuję kolejkę do wypożyczenia
Zaraz zajrzę. Ja teraz jestem bardzo mało na forum. Na początku było całkiem fajnie z dodatkowym wolnym, ale teraz zrobił się jakiś kołowrót i gonię w piętkę.
Całe szczęście, że z tym kompostem pomógł mi mąż. To co ja sobie na trzy kursy rozkładałam, to on za jednym zamachem przewiózł. tylko coś mamrotał pod nosem. wolałam nie słyszeć co
Asiu, nie wiem. Moje już są takie ze starości, nie wiem, jakie były w czasach mojego dzieciństwa. To nie są nowe egzemplarze.
Jeżeli to aluminium, to śniedzieje. Może się utlenia i pokrywa starzyzną? O, te wiadra na wodę i kamienie (8, 10, 12 l) kupuję nowe - ale one są ocynkowane i nie świecą nowością, są takie naturalnie jasno szare bez połysku.
Asiu,
Czy możesz zerknąć na mój ogródek i podpowiedzieć czy 10 ton kompostu wystarczyłoby aby użyźnić moje rabaty?
Też chcę zamówić kompost, ale próbują "wcisnąć" mi całe 16 ton a mi się wydaje, że to za dużo.