Blaski i cienie nowego życia
12:13, 27 gru 2019
Zastanawiałam się nad pracami zeszłorocznymi i nowymi nabytkami. Jekiegoś szczególnego podsumowania roku nie robię ponieważ w moim planie 5- letnim dopiero drugi sezon w fazie nieustannych zmian.
Cieszę się że rabata z widoczna z okna kuchennego poszła do przodu. A na niej rośliną roku jest ta miodunka spod Bochni
zastanawiam się kiedy zbrzydnie?
Rabata pod oknem kuchennym też ma szansę lepiej wyglądać w sezonie
Ten buk kolumnowy musi znaleźć nowe miejsce i to jak najszybciej
A przedogródek pozostawia wiele do życzenia więc fotek brak. W zeszłym roku wzięło mnie na rozkładanie mat i chyba ich kilometry u mnie zagoszczą. Podejmowałam zupełnie nie ogrodowiskowe decyzje ale rozwiązały one wiele problemów i przy nich zostanę. Gdybym teraz miała ruszać do pracy w przedogródku to rozłożyłabym kolejną matę
i kupiła dużo zimozielonych roślin. Stan "depresji ogrodowej" trwa

A tak na poważnie powinam już zrobić listę zakupów wiosennych i uruchomić skarbonkę, mój syn ma a ja?
Cieszę się że rabata z widoczna z okna kuchennego poszła do przodu. A na niej rośliną roku jest ta miodunka spod Bochni
Rabata pod oknem kuchennym też ma szansę lepiej wyglądać w sezonie
Ten buk kolumnowy musi znaleźć nowe miejsce i to jak najszybciej
A przedogródek pozostawia wiele do życzenia więc fotek brak. W zeszłym roku wzięło mnie na rozkładanie mat i chyba ich kilometry u mnie zagoszczą. Podejmowałam zupełnie nie ogrodowiskowe decyzje ale rozwiązały one wiele problemów i przy nich zostanę. Gdybym teraz miała ruszać do pracy w przedogródku to rozłożyłabym kolejną matę
A tak na poważnie powinam już zrobić listę zakupów wiosennych i uruchomić skarbonkę, mój syn ma a ja?