Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Ogród w skali mikro :) 15:42, 13 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Elcia czyli tobie ta nieciekawa aura służy, masz więcej czasu na przemyślenia
Traw nie podpowiem bo ja raczkująca w tych tematach, ale mi tylko miskanty na myśl przychodzą z wysokich Czyli jedak cosik wymyśliłam
Buziam i miłego
p.s szybko wymyślaj tą rabatkę bo wiosna na ciebie czeka a my na nią

Coś w tym jest Gośku , bo mnie przez ten śnieg palma odbija .. Myślę i myślę i co rusz cosik nowego wymodzę

Miskanty spełniają wszystkie warunki oprócz zimozieloności .. Niestety ...szukam dalej a mózg mi się lasuje
Ogród do odświeżenia 15:08, 13 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
O nie ja nie biorę, sama oddać mogę potrzebującym
Mnie już taka złość bierze, w prognozach robią zamieszanie- jedni ciepło od poniedziałku pokazują, a inni zimę do świąt, chyba z koszyczkami na sankach trzeba będzie jechać, ja trzymam się tej pierwszej, ale trochę to dołuje, tym bardziej że plany są a tu trzeba czekać, jak patrzę na foty z zeszłego roku to jeszcze gorzej mi się robi, bo w marcu już ciepło było.
Oby przyszła ta wiosna od poniedziałku, buziam

I oby od poniedziałku 18.03 Gosiu, ja też mam dość, w nocy dosypało następne 10 cm...a koszyczka na sankach wozić nie będę...co to to nie, protestuję i strajkować zacznę, jak się zima w przyszłym tygodniu nie wyniesie, ja pergolę koniecznie muszę na dniach przestawić!
Nigdy nie mów nigdy 13:50, 13 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Horti oglądnęlam i od razu mi lepiej, wiosny nam potrzeba i słonka
Pozdrawiam

Gosieńko, u nas tylko -1, ale wydaje się zimniej...
Mamy w lodówce pracowej winko z listopada, konserwator stawiał z jakiejś okazji, chyba trza go ruszyć, ogrzać się

Ale słoneczka nie zastąpi...
Działka prawie w Borach Tucholskich 13:13, 13 mar 2013

Do góry
Hosty urocze, całe szczęście że zdjęć ci nie brakuje, bo zima się przedłuża,
Zbyszek od poniedziałku ma być wiosna, innych wersji nie przyjmuję do wiadomości
Boćkowe perypetie ogrodkowe 13:08, 13 mar 2013

Do góry
Oj to już teraz wiem dlaczego i mnie nie wychodzą te czary-mary
Trzeba na poszukiwania czarnego wyskoczyć, bo takie farbnięte to się nie liczą
Moje ukochane miejsce na ziemi 13:00, 13 mar 2013

Do góry
No ten grudnik biały prześliczny, ja mam taki zwykły różowy,
miłego dnia i oby przyszła już ta wiosna.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:54, 13 mar 2013

Do góry
U mnie też bukszpany i cisy na tapecie, nawet sobie wyszukałam tą twoją nie miłą przygodę, jak przeczytałam ostrzeżenie, dobrze że przypominasz i stopujesz, jeśli kupię to tylko za potwierdzeniem wymiany, u mnie kiedyś jodełka na pniu padła, też kupiłam za wcześnie i dopiero później się okazało, przy twoich cisach to pryszcz, ale i tak było przykro.
Buziaki i miłego....
Co z tym ogródeczkiem począć 12:47, 13 mar 2013

Do góry
Dzięki za namiary, cena całkiem przyzwoita, ja jeszcze czekać będę muszą zejść śniegi i być w miarę ciepło, wtedy pojżdżę koło siebie, zobaczę jakie mają i porównam.
Gdzieś na końcu świata... 12:14, 13 mar 2013

Do góry
Gosiu pozdrowienia ślę, niestety wciąż zimowo u mnie, teraz 0 stopni, nie tak źle, ale biało na maksa.
Czekam na poniedziałek, a na imprezkę jak najbardziej zapraszam, a teraz lecę, bo jeszcze mam trochę roboty w domku, buziaczki
"Baśniowy" Ogród 12:11, 13 mar 2013

Do góry
A ja przybiegłam o te bukszpany zapytać, byłaś zadowolona z nich, ładne sadzonki?

Zima nie odpuszcza jak na razie, śniegu dużo i bez przerwy pada.
Igiełkowy ogródeczek 12:09, 13 mar 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
Witaj Gosinku, wiedzę że po południu będzie imrezka u Ciebie z okazji 3 seteczek

A ty nie praktykujesz dzisiaj?
Imprezka zawsze może być na poprawę humoru nawet wskazana, tak psioczymy wszyscy na tą zimę, ale ja widzę, że nawet dobrze, bo inaczej to już bym pewnie przytargała te bukszpany za 12 zł, a późnej pewine zong by był, moim planom też to służy, bo w prawdzie narysowane już mam i miał być koniec, a tu bez przerwy gumką mażę i poprawiam, bo nowe chciejstwa trzeba upchnąć, oj ciężko trzymać się tych Danusiowych zasad- bardzo ciężko. Praktycznie codziennie coś zmieniam...dobrze że na papierze a nie na rabacie. Buziaki
Igiełkowy ogródeczek 12:03, 13 mar 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)
Gosiu Ania zamawiała i jest zadowolona ,ja chyba też się skuszę .Oferta atrakcyjna
bukszpany

Faktycznie tanio, gdzieś już nawet na nich wpadłam po drodze szukając, jeśli będę zamawiać to na pewno nie teraz bo przemarznięte mogą być no i nie ma jeszcze gdzie sadzić, ale dobrze wiedzieć że polecane te miejsce, dzięki wielkie
Igiełkowy ogródeczek 12:01, 13 mar 2013

Do góry
Basia_1987 napisał(a)

Ja też zamawiałam kiedyś u nicha,ale jak doszłam do wniosku że bukszpan z łatwością się ukorzenia i dość szybko rośnie to już więcej nie zamawiam szkoda kaski

A byłaś zadowolona, ładne sadzonki?
Igiełkowy ogródeczek 12:00, 13 mar 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

A ja razem z tobą będę się tego trzymać
śnieg póki co, ochrania i nie psioczę, aż M. się zdziwił

Śnieg chroni to prawda, czekam cierpliwie do poniedziałku
ogrodoweimpresjejolki 11:57, 13 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Jalu- ale ci dobrze, słoneczko śnieg topi się, ja też tak chcę
I seteczki kolejnej gratuluję
Takie już były przed tym okropnym powrotem zimy:

Gosiu, mam nadzieję, że krokusy zamknęły się w sobie i "wylezą" jak śnieg zniknie
Ania i róże i cała reszta :) 11:45, 13 mar 2013

Do góry
Aniu a ja mam jeszcze jedną prośbę do ciebie, oczywiście o różyczki mi chodzi
Chciałabym posadzić kilka sztuk tej samej odmiany na brzegu rabaty, jako tło żywotnik wschodni nana, podsadzone lawendą, nie znam się na różach, jakąś może doradzisz, niezawodną i niewysoką, kolor może być róż, ale jak jakaś inna ci przyjdzie na myśl to też poproszę, dzięki bardzo i pozdrawiam

I podglądam plany, na pewno pięknie wyjdzie
Igiełkowy ogródeczek 11:27, 13 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Śledzę z kilki źródeł na internecie, myślę że będzie od poniedziałku i tego się trzymam i taką mam nadzieję
Pozdrawiam

A ja razem z tobą będę się tego trzymać
śnieg póki co, ochrania i nie psioczę, aż M. się zdziwił
Ogród w moim krwioobiegu 11:24, 13 mar 2013

Do góry
daphne napisał(a)
Agnieszko to choroba która się rozwija w ukryciu niby nic ... niby róże ładne, ale u kogoś. Aż tu nagle oglądasz czyjeś zdjęcie i sobie myślisz "może spróbuję choć taką jedną, tyle ludzi się nimi zachwyca, a że ogród ma być różnorodny to jedna róża znaleźć się chyba też powinna" i kupiłam jedną...i miałam przez 5 lat a teraz wymyśliłam na tle szmaragdów czyli mocno zielonym tle jasne róże (białe, łososiowe, delikatny fiolet tzw nostalgiczna) pod nimi wsadzę lawendę ... no i ciąg dalszy choroby znasz

Miałam dokładnie tak samo
Bałam się róż, bo ciągle się czyta że trudne w uprawie, ale jak człowiek zacznie od jednej to ciężko się później na niej zatrzymać I dobrze im więcej tym lepiej
pozdrawiam
Nigdy nie mów nigdy 11:19, 13 mar 2013

Do góry
Horti oglądnęlam i od razu mi lepiej, wiosny nam potrzeba i słonka
Pozdrawiam
Ogród w skali mikro :) 11:16, 13 mar 2013

Do góry
Elcia czyli tobie ta nieciekawa aura służy, masz więcej czasu na przemyślenia
Traw nie podpowiem bo ja raczkująca w tych tematach, ale mi tylko miskanty na myśl przychodzą z wysokich Czyli jedak cosik wymyśliłam
Buziam i miłego
p.s szybko wymyślaj tą rabatkę bo wiosna na ciebie czeka a my na nią
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies