Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 21:15, 12 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Starczy dla mnie?

Przed chwilą dosypało 5 cm, więc się nie martw Kasiu
JulkAd 21:17, 12 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
A dla mnie?

Madżen bez problemu, sypie cały czas, dla Ciebie specjalnie ekspresem będzie...Kuba poszedł fotkę strzelić, ale czy coś będzie widać nie wiem
JulkAd 21:25, 12 mar 2013

Dla Wszystkich, którym śniegu tej zimy mało jeszcze z życzeniami miłego wieczoru i spokojnej nocy
...bierzcie ile chcecie..

Kindzia 08:51, 13 mar 2013

JulkAd napisał(a)
Dla Wszystkich, którym śniegu tej zimy mało jeszcze z życzeniami miłego wieczoru i spokojnej nocy
...bierzcie ile chcecie..

Nieźle...u mnie się poprawiło, jakiś centymetr przez noc spadło...na razie nie wysyłaj, nie jest zimno, rano znowu - 3.

Miłego
Gosiniak 10:57, 13 mar 2013

O nie ja nie biorę, sama oddać mogę potrzebującym
Mnie już taka złość bierze, w prognozach robią zamieszanie- jedni ciepło od poniedziałku pokazują, a inni zimę do świąt, chyba z koszyczkami na sankach trzeba będzie jechać, ja trzymam się tej pierwszej, ale trochę to dołuje, tym bardziej że plany są a tu trzeba czekać, jak patrzę na foty z zeszłego roku to jeszcze gorzej mi się robi, bo w marcu już ciepło było.
Oby przyszła ta wiosna od poniedziałku, buziam
Milka 12:18, 13 mar 2013

Ja sobie trochę dobrałam
po cisy możesz się wybrać, nie masz tak daleko i przy okazji u mnie kawa z ciastkiem
grazyna 13:02, 13 mar 2013

U nas już białawo w sumie ładnie

Julcia Kofana u mnie odpowiedziałam na Twoje pytanie
JulkAd 15:08, 13 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
O nie ja nie biorę, sama oddać mogę potrzebującym
Mnie już taka złość bierze, w prognozach robią zamieszanie- jedni ciepło od poniedziałku pokazują, a inni zimę do świąt, chyba z koszyczkami na sankach trzeba będzie jechać, ja trzymam się tej pierwszej, ale trochę to dołuje, tym bardziej że plany są a tu trzeba czekać, jak patrzę na foty z zeszłego roku to jeszcze gorzej mi się robi, bo w marcu już ciepło było.
Oby przyszła ta wiosna od poniedziałku, buziam

I oby od poniedziałku 18.03 Gosiu, ja też mam dość, w nocy dosypało następne 10 cm...a koszyczka na sankach wozić nie będę...co to to nie, protestuję i strajkować zacznę, jak się zima w przyszłym tygodniu nie wyniesie, ja pergolę koniecznie muszę na dniach przestawić!
JulkAd 15:11, 13 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Ja sobie trochę dobrałam
po cisy możesz się wybrać, nie masz tak daleko i przy okazji u mnie kawa z ciastkiem

Irenko Dziękuję za zaproszenie, pisałam u Ciebie, że jednak ciut bliżej do Gosi i Świebodzina mam, a droga chyba jednak lepsza ode mnie do ZG niż do Wrocka, no chyba, że przez Legnicę i na autostradę bym się musiała wbić...
JulkAd 15:12, 13 mar 2013

grazyna napisał(a)
U nas już białawo w sumie ładnie

Julcia Kofana u mnie odpowiedziałam na Twoje pytanie

Dzięki idę zobaczyć, do Ciebie...u mnie jest już ze 20 cm, zbyt dużo, roślinkom mniej by wystarczyło...