Ja też zamawiałam kiedyś u nicha,ale jak doszłam do wniosku że bukszpan z łatwością się ukorzenia i dość szybko rośnie to już więcej nie zamawiam szkoda kaski
Faktycznie tanio, gdzieś już nawet na nich wpadłam po drodze szukając, jeśli będę zamawiać to na pewno nie teraz bo przemarznięte mogą być no i nie ma jeszcze gdzie sadzić, ale dobrze wiedzieć że polecane te miejsce, dzięki wielkie
A ty nie praktykujesz dzisiaj?
Imprezka zawsze może być na poprawę humoru nawet wskazana, tak psioczymy wszyscy na tą zimę, ale ja widzę, że nawet dobrze, bo inaczej to już bym pewnie przytargała te bukszpany za 12 zł, a późnej pewine zong by był, moim planom też to służy, bo w prawdzie narysowane już mam i miał być koniec, a tu bez przerwy gumką mażę i poprawiam, bo nowe chciejstwa trzeba upchnąć, oj ciężko trzymać się tych Danusiowych zasad- bardzo ciężko. Praktycznie codziennie coś zmieniam...dobrze że na papierze a nie na rabacie. Buziaki
ja również bez zdolnosci ogrodowych. u innych ładnie a ja zawsze nie dokońca zadowolona z moich efektów pracy jestem i dlatego wciąż zmieniam i zmieniam