Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:13, 31 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Ale dorodne żuraweczki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:31, 30 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
ach i była też szałwia omszona fioletowa i różowa, baaardzo mi się podobała tylko gdzie ją u siebie wsadzić w dużej ilości by był efekt...

Jeśli masz gdzieś lawendę w projekcie to możesz kawałek ją nimi zastąpić
Mój ogród to moje szczęście. 23:06, 30 maj 2012

Do góry
etykieta pierwsza klasa
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:03, 30 maj 2012

Do góry
ach i była też szałwia omszona fioletowa i różowa, baaardzo mi się podobała tylko gdzie ją u siebie wsadzić w dużej ilości by był efekt...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:02, 30 maj 2012

Do góry
dzisiaj widzialam takie żurawki, niestety bez nazw i zastanawiam się CO TO JEST? zdjęcia kiepskie z komórki

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:00, 30 maj 2012

Do góry
Ginger napisał(a)
Aniu ja kiedyś do lampionów stojących na dworze kupiłam wąskie szklaneczki do drinków takie z bardzo cienkiego szkła prawie niewidoczne do nich dopasowałam świece (szklaneczki były trochę wyższe) , świece nie miały jak wypłynąć bo szkło je trzymało, a nawet jak w dzień się roztopiły to w nocy dochodziły do siebie i były rano w dobrej formie. A jak miałam mniejsze lampiony to pakowałam do nich świece w szklanej osłonce z biedronki tanie a fajne bo wosk jest bezpośrednio nalany do osłonki, są w różnych kolorach (czerwień, fiolet, jasna i ciemna zieleń, brąz , ecru i pomarańcz) wiec można dopasować wg. upodobań (w różnych biedronkach są różne kolory i jeszcze mają różne osłonki ja kupowałam przezroczyste ale są również takie jakby mrożone czy jak ktoś woli satynowe ).

mój synulin takie kupuje zapachowe, i tez nad nimi dumalam, kupię jutro i zobaczę jak będą wyglądały
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:59, 30 maj 2012

Do góry
ElAri napisał(a)
Anka Bob Budowniczy ;D
Taras z desek hmmmmmm malina

eeee taras z desek to sfera marzeń... bo koszt jest powalający
Mój kawałek raju 22:48, 30 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Aniu będziesz u Danusi?

Będę
Cieszę się bo wkońcu się spotkamy

no to do miłego zobaczenia dziewczyny
Rododendronowy ogród. 22:47, 30 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Bożenko dzisiaj zbierając truskawki zauważyłam ze nie ma ptaszka w cisie, podeszlam zerknelam delikatnie i zobaczylam że w gnieździe zamiast 5 jaj bylo tylko 3. obejżałam ziemie dookoła nigdzie nie było widać rozbitego jaja. Co mogło się stać?

Mogły sie czegoś przestraszyc nawet i Ciebie i pozostawic gniazdo albo jakiś ptak sroka lub sójka zabrał te jajka a ptaki się przestraszyły i uciekły.Poobserwuj czy jeszcze przylatują do gniazdka ale małe szanse bo jak sie przestraszą to juz raczej nie wrocą.
Lecę w kulki... 22:45, 30 maj 2012

Do góry
Anka kulkuj kolejne setki gratki!!!!
Rododendronowy ogród. 22:42, 30 maj 2012

Do góry
Bożenko dzisiaj zbierając truskawki zauważyłam ze nie ma ptaszka w cisie, podeszlam zerknelam delikatnie i zobaczylam że w gnieździe zamiast 5 jaj bylo tylko 3. obejżałam ziemie dookoła nigdzie nie było widać rozbitego jaja. Co mogło się stać?
Żurawka - Heuchera 17:19, 30 maj 2012

Do góry
dzisiaj widziałam w ogrodniczym żurawki niestety były bez nazw, moze ktos pomoze je rozszyfrować? zdjęcie kiepskiej jakości z telefonu...

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:54, 30 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko mi te begonie żółte się podobają, tylko są takie delikatne... dzieci mi już kilka niechcący zniszczyły... a co do świec, to właśnie tak robię, chowam, ale trochę głupio wyglądają takie puste

woje lampoiony nawet bez świec pięknie wyglądają.
Ja swoją miłość do begoni zakończyłam po przymrozku majowym, skończyły w kompostowniku....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:31, 29 maj 2012

Do góry
Marzenko mi te begonie żółte się podobają, tylko są takie delikatne... dzieci mi już kilka niechcący zniszczyły... a co do świec, to właśnie tak robię, chowam, ale trochę głupio wyglądają takie puste
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:26, 29 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Aniu, piękne donice i nasadzenia w nich . A lampiony to już w ogóle giganty, pasują idealnie!

Dzięki, szkoda tylko że wszystkie świece się roztapiają jak stoją w nich od słońca, trzeba je wyjmować... kombinowałam z różnymi i wszystkie padają

Mi po ostatnich upalach piękna zielona plama się na białej ławie zrobiła.... Ze świecy zapachowej w lampionie... Calutka spłynęła, zeskrobywalam ją przez dwa dni
eee no właśnie się zastanawialam, jakie świece dać by przeżyły chodzą mi po glowie takie w szklanych osłonkach

Miałam w szklanej osłonce, wypłynęlą szparami.... Nie ma mocnych.
Nawet takie strasznie grube i twarde się wyginają na słońcu. Jak to moja mawia trza chować do domu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:23, 29 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Aniu, piękne donice i nasadzenia w nich . A lampiony to już w ogóle giganty, pasują idealnie!

Dzięki, szkoda tylko że wszystkie świece się roztapiają jak stoją w nich od słońca, trzeba je wyjmować... kombinowałam z różnymi i wszystkie padają

Mi po ostatnich upalach piękna zielona plama się na białej ławie zrobiła.... Ze świecy zapachowej w lampionie... Calutka spłynęła, zeskrobywalam ją przez dwa dni
eee no właśnie się zastanawialam, jakie świece dać by przeżyły chodzą mi po glowie takie w szklanych osłonkach
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:19, 29 maj 2012

Do góry
o matko popłakałam się ze śmiechu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:17, 29 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:15, 29 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Karolina nie mam host w donicach, te jasno-zielone to jakieś rośliny zwisające... w ogrodniczym była przy nich nazwa 'kartofel'...

Ipomea
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:51, 29 maj 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
Aniu pięknie u Ciebie! Co chcesz od tych donic? Bardzo fajnie! Hosty zimowały w donicach, czy teraz dopiero wsadzałaś? Moje w garażu ok przezimowały, tak na zewnątrz chyba bym się bała je zostawić..
Piękne rabaty, nowa super się zapowiada. Na tej przed stożkami, obok czerwonych begonii to hosty Patriot? Czy jakies inne?
pozdrawiam!!

Karolina nie mam host w donicach, te jasno-zielone to jakieś rośliny zwisające... w ogrodniczym była przy nich nazwa 'kartofel'... Masz rację przy stożkach są patrioty
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies