Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Madzenka 22:26, 29 maj 2012

ana_art napisał(a)

Aniu, piękne donice i nasadzenia w nich . A lampiony to już w ogóle giganty, pasują idealnie!

Dzięki, szkoda tylko że wszystkie świece się roztapiają jak stoją w nich od słońca, trzeba je wyjmować... kombinowałam z różnymi i wszystkie padają

Mi po ostatnich upalach piękna zielona plama się na białej ławie zrobiła.... Ze świecy zapachowej w lampionie... Calutka spłynęła, zeskrobywalam ją przez dwa dni
eee no właśnie się zastanawialam, jakie świece dać by przeżyły chodzą mi po glowie takie w szklanych osłonkach

Miałam w szklanej osłonce, wypłynęlą szparami.... Nie ma mocnych.
Nawet takie strasznie grube i twarde się wyginają na słońcu. Jak to moja mawia trza chować do domu
ana_art 22:31, 29 maj 2012

Marzenko mi te begonie żółte się podobają, tylko są takie delikatne... dzieci mi już kilka niechcący zniszczyły... a co do świec, to właśnie tak robię, chowam, ale trochę głupio wyglądają takie puste
KasiaWB 23:16, 29 maj 2012

Ale praca u Ciebie wre! ale efekt widoczny jest tak ładnie, ale będzie jeszcze ładniej jak to wszystko się rozrośnie, oj nie mogę się doczekać to będzie efekt super
będziesz zadowolona z "zielonego kartofla" ja kupiłam pierwszy raz w ubiegłym roku, zaskoczył mnie i pięknie się zwieszał z kotła - donicy w tym roku też go kupiłam i do tego jeszcze bordowego
Madzenka 06:54, 30 maj 2012

ana_art napisał(a)
Marzenko mi te begonie żółte się podobają, tylko są takie delikatne... dzieci mi już kilka niechcący zniszczyły... a co do świec, to właśnie tak robię, chowam, ale trochę głupio wyglądają takie puste

woje lampoiony nawet bez świec pięknie wyglądają.
Ja swoją miłość do begoni zakończyłam po przymrozku majowym, skończyły w kompostowniku....
ElAri 07:35, 30 maj 2012

Anka Bob Budowniczy ;D
Taras z desek hmmmmmm malina
GabiK 10:27, 30 maj 2012

Aniu, to wilec ziemniaczany - też kupiłam zielony i ciemny, tylko doniczek zabrakło.
Dziękuję za konewkę.
Ginger 17:08, 30 maj 2012

Aniu ja kiedyś do lampionów stojących na dworze kupiłam wąskie szklaneczki do drinków takie z bardzo cienkiego szkła prawie niewidoczne do nich dopasowałam świece (szklaneczki były trochę wyższe) , świece nie miały jak wypłynąć bo szkło je trzymało, a nawet jak w dzień się roztopiły to w nocy dochodziły do siebie i były rano w dobrej formie. A jak miałam mniejsze lampiony to pakowałam do nich świece w szklanej osłonce z biedronki tanie a fajne bo wosk jest bezpośrednio nalany do osłonki, są w różnych kolorach (czerwień, fiolet, jasna i ciemna zieleń, brąz , ecru i pomarańcz) wiec można dopasować wg. upodobań (w różnych biedronkach są różne kolory i jeszcze mają różne osłonki ja kupowałam przezroczyste ale są również takie jakby mrożone czy jak ktoś woli satynowe ).
ana_art 22:59, 30 maj 2012

ElAri napisał(a)
Anka Bob Budowniczy ;D
Taras z desek hmmmmmm malina

eeee taras z desek to sfera marzeń... bo koszt jest powalający
ana_art 23:00, 30 maj 2012

Ginger napisał(a)
Aniu ja kiedyś do lampionów stojących na dworze kupiłam wąskie szklaneczki do drinków takie z bardzo cienkiego szkła prawie niewidoczne do nich dopasowałam świece (szklaneczki były trochę wyższe) , świece nie miały jak wypłynąć bo szkło je trzymało, a nawet jak w dzień się roztopiły to w nocy dochodziły do siebie i były rano w dobrej formie. A jak miałam mniejsze lampiony to pakowałam do nich świece w szklanej osłonce z biedronki tanie a fajne bo wosk jest bezpośrednio nalany do osłonki, są w różnych kolorach (czerwień, fiolet, jasna i ciemna zieleń, brąz , ecru i pomarańcz) wiec można dopasować wg. upodobań (w różnych biedronkach są różne kolory i jeszcze mają różne osłonki ja kupowałam przezroczyste ale są również takie jakby mrożone czy jak ktoś woli satynowe ).

mój synulin takie kupuje zapachowe, i tez nad nimi dumalam, kupię jutro i zobaczę jak będą wyglądały
ana_art 23:02, 30 maj 2012

dzisiaj widzialam takie żurawki, niestety bez nazw i zastanawiam się CO TO JEST? zdjęcia kiepskie z komórki