Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

waska 21:38, 29 maj 2012

o matko jakie cudne zurawki !!!!
moje chyba nie zakwitna zbrazowialy i oklaply
Bogdzia 21:38, 29 maj 2012

A mnie bardzo podobają się Twoje donice i skrzynki. Piękne, no i truskawy pozazdrościc mozna.
popcorn 21:44, 29 maj 2012

Aniu pięknie u Ciebie! Co chcesz od tych donic? Bardzo fajnie! Hosty zimowały w donicach, czy teraz dopiero wsadzałaś? Moje w garażu ok przezimowały, tak na zewnątrz chyba bym się bała je zostawić..
Piękne rabaty, nowa super się zapowiada. Na tej przed stożkami, obok czerwonych begonii to hosty Patriot? Czy jakies inne?
pozdrawiam!!
andziulka 21:45, 29 maj 2012

Aniu, faktycznie masz już czerwone truskawki nawet róże zaraz zaczną kwitnąć. Super ślicznie wyglądają Twoje nowe nasadzenia. zaszalałaś w tym roku z tymi roślinami
ana_art 21:47, 29 maj 2012

Bogdzia napisał(a)
A mnie bardzo podobają się Twoje donice i skrzynki. Piękne, no i truskawy pozazdrościc mozna.
Bożenko z ust Twoich to ogromny komplement, dziękuję!!!
ana_art 21:51, 29 maj 2012

popcarol napisał(a)
Aniu pięknie u Ciebie! Co chcesz od tych donic? Bardzo fajnie! Hosty zimowały w donicach, czy teraz dopiero wsadzałaś? Moje w garażu ok przezimowały, tak na zewnątrz chyba bym się bała je zostawić..
Piękne rabaty, nowa super się zapowiada. Na tej przed stożkami, obok czerwonych begonii to hosty Patriot? Czy jakies inne?
pozdrawiam!!

Karolina nie mam host w donicach, te jasno-zielone to jakieś rośliny zwisające... w ogrodniczym była przy nich nazwa 'kartofel'... Masz rację przy stożkach są patrioty
Ana 22:15, 29 maj 2012

ana_art napisał(a)

Karolina nie mam host w donicach, te jasno-zielone to jakieś rośliny zwisające... w ogrodniczym była przy nich nazwa 'kartofel'...

Ipomea
Madzenka 22:17, 29 maj 2012

ana_art napisał(a)

Aniu, piękne donice i nasadzenia w nich . A lampiony to już w ogóle giganty, pasują idealnie!

Dzięki, szkoda tylko że wszystkie świece się roztapiają jak stoją w nich od słońca, trzeba je wyjmować... kombinowałam z różnymi i wszystkie padają

Mi po ostatnich upalach piękna zielona plama się na białej ławie zrobiła.... Ze świecy zapachowej w lampionie... Calutka spłynęła, zeskrobywalam ją przez dwa dni
ana_art 22:23, 29 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Aniu, piękne donice i nasadzenia w nich . A lampiony to już w ogóle giganty, pasują idealnie!

Dzięki, szkoda tylko że wszystkie świece się roztapiają jak stoją w nich od słońca, trzeba je wyjmować... kombinowałam z różnymi i wszystkie padają

Mi po ostatnich upalach piękna zielona plama się na białej ławie zrobiła.... Ze świecy zapachowej w lampionie... Calutka spłynęła, zeskrobywalam ją przez dwa dni
eee no właśnie się zastanawialam, jakie świece dać by przeżyły chodzą mi po glowie takie w szklanych osłonkach
Madzenka 22:25, 29 maj 2012

Ania szczegolnie podobają mi sie te żółte begonie na rabacie, śliczne są !!!
A jak kartofel się rozrośnie w donicy to będziesz zadowolona