Aniu pięknie u Ciebie! Co chcesz od tych donic? Bardzo fajnie! Hosty zimowały w donicach, czy teraz dopiero wsadzałaś? Moje w garażu ok przezimowały, tak na zewnątrz chyba bym się bała je zostawić..
Piękne rabaty, nowa super się zapowiada. Na tej przed stożkami, obok czerwonych begonii to hosty Patriot? Czy jakies inne?
pozdrawiam!!
Aniu, faktycznie masz już czerwone truskawki nawet róże zaraz zaczną kwitnąć. Super ślicznie wyglądają Twoje nowe nasadzenia. zaszalałaś w tym roku z tymi roślinami
Karolina nie mam host w donicach, te jasno-zielone to jakieś rośliny zwisające... w ogrodniczym była przy nich nazwa 'kartofel'... Masz rację przy stożkach są patrioty
Mi po ostatnich upalach piękna zielona plama się na białej ławie zrobiła.... Ze świecy zapachowej w lampionie... Calutka spłynęła, zeskrobywalam ją przez dwa dni
Aniu, piękne donice i nasadzenia w nich . A lampiony to już w ogóle giganty, pasują idealnie!
Dzięki, szkoda tylko że wszystkie świece się roztapiają jak stoją w nich od słońca, trzeba je wyjmować... kombinowałam z różnymi i wszystkie padają
Mi po ostatnich upalach piękna zielona plama się na białej ławie zrobiła.... Ze świecy zapachowej w lampionie... Calutka spłynęła, zeskrobywalam ją przez dwa dni
eee no właśnie się zastanawialam, jakie świece dać by przeżyły chodzą mi po glowie takie w szklanych osłonkach