Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:58, 04 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Teraz mi mówisz jak ja tu od kilku dni egzystuję na zewnątrz?
o bije się w pierś
Ogród cioci czyli ciociogród :) 22:04, 04 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
pełen chillout I dobrze, ile można norać w ogrodzie? Napisał to ten, co jeszcze w niedzielę zakopywał rośliny....

Sebuś w niedzielę nigdy nie noram Najwyżej podlewam Tylko ten jeden dzień w tygodniu chodzę i się cieszę niczego nie ruszając
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:02, 04 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Na razie jedyną plagą jaka mnie dopadła to plaga postów, ogarnąłem połowę wątków tematycznych i mam dość... Ja nie wiem jak Danusia ogarnia je wszystkie, ale chciałbym być tak efektywny

Sebastianie, też nie mam pojęcia jak oni to wszystko ogarniają. Jeśli chodzi o mnie to zaglądam na kilka moich ulubionych wątków, miedzy innymi na twój, bo inaczej to sie nie da
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:54, 04 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Sebek tam koło furtki jest dzwonek, otworzę nie wiś

Teraz mi mówisz jak ja tu od kilku dni egzystuję na zewnątrz?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:37, 04 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Dech mi zaparło! Jak dobrze, że wiszę na płocie, bo mam widok na te frontowe cuda
Sebek tam koło furtki jest dzwonek, otworzę nie wiś
Ogródek Iwony 21:33, 04 maj 2015

Do góry
Napisałam do Zbyszka:
Zbyszku, mam prośbę. Czy mógłbyś zerknąć i spróbować rozpoznać buki?
Jeden Gold, drugi Purple, tylko jaka to odmiana?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/833-buk-pospolity-fagus-sylvatica?page=42
Wiem, ze na bukach się znasz. Mój Dawyck Purple jeszcze nie wypuścił listków i nie umiem porównać. Pozdrawiam
ZbigniewG napisał(a)
Iwona trochę się zasiedziałem w ogrodzie i z tego co widzę Sebek już sprawę załatwił pierwszy raczej na pewno Dawyck Gold a drugi ani nie pendulowaty ani nie kolumnowy, chociaż czasami kolumnowe w młodości przy bardzo dobrych warunkach wyrastają na takie chwiejne witki więc może to być Dawyck Purple po dopalaczach

dzisiejsze jak na zamówienieDawyck Gold ........................................................................................Rohan Obelisk

Ewa, może to ci pomoże?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:33, 04 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jasna sprawa - zresztą Twoje donice i tak z roku na rok są dla nas najmodniejsze Wyprzedzasz i ustalasz trendy

Sebciu, kwiaty się zmarnowały, trafiło w zły moment, po prostu nie mogłam się tym zająć. bo inaczej musiałabym zaniedbać to, co najważniejsze w życiu - zdrowie mojej rodziny

To ważniejsze od każdej donicy, od Ogrodowiska, od wszystkiego, ale to wiesz
Działka prawie w Borach Tucholskich 21:24, 04 maj 2015

Do góry
Iwona trochę się zasiedziałem w ogrodzie i z tego co widzę Sebek już sprawę załatwił pierwszy raczej na pewno Dawyck Gold a drugi ani nie pendulowaty ani nie kolumnowy, chociaż czasami kolumnowe w młodości przy bardzo dobrych warunkach wyrastają na takie chwiejne witki więc może to być Dawyck Purple po dopalaczach

dzisiejsze jak na zamówienieDawyck Gold ........................................................................................Rohan Obelisk

Ogród cioci czyli ciociogród :) 21:20, 04 maj 2015

Do góry
pełen chillout I dobrze, ile można norać w ogrodzie? Napisał to ten, co jeszcze w niedzielę zakopywał rośliny....
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:18, 04 maj 2015

Do góry
Boski jest ten wianek, ale to już wiesz
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:14, 04 maj 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Nie wyjdę Sebek z siebie, nie dam rady, to co miałam do donicy, to już dawno przekwitło, ale mam nadzieję, że seria w tym stylu kiedyś powstanie [Najmodniejsza donica świata]

Ale muszę mieć czas i skupić się na tym, a i finanse są potrzebne, żeby to "wyprodukować"

Jasna sprawa - zresztą Twoje donice i tak z roku na rok są dla nas najmodniejsze Wyprzedzasz i ustalasz trendy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:12, 04 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
czekamy

Dech mi zaparło! Jak dobrze, że wiszę na płocie, bo mam widok na te frontowe cuda
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:10, 04 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

No właśnie zastanawia mnie gdzie one stoją? Na balkonie raczej nie, bo wiśnia jest za blisko... Zielony dach?

A Ty wiesz, że my pamiętamy o tej donicy, którą nam obiecywałaś?

Nie wyjdę Sebek z siebie, nie dam rady, to co miałam do donicy, to już dawno przekwitło, ale mam nadzieję, że seria w tym stylu kiedyś powstanie [Najmodniejsza donica świata]

Ale muszę mieć czas i skupić się na tym, a i finanse są potrzebne, żeby to "wyprodukować"

Przestanę cokolwiek obiecywać.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:08, 04 maj 2015

Do góry
Sebek dobry jesteś hi hi hi
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:04, 04 maj 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Moje nowe skrzynki przyczółkowe... Mają extra miejscówkę.

No właśnie zastanawia mnie gdzie one stoją? Na balkonie raczej nie, bo wiśnia jest za blisko... Zielony dach?

A Ty wiesz, że my pamiętamy o tej donicy, którą nam obiecywałaś?
Kubusiowo II 21:00, 04 maj 2015

Do góry
Gosia - widzę w Twoich oczach spełnienie A siebie po kilku dniach w pracy w ogrodzie nigdy bym nie pokazał Od marca zakrywam tylko ciągle palce, bo nie wiem czy Katowice znają trend w postaci czarnego frenczu...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:56, 04 maj 2015

Do góry
Widzę, że lato w donicach będzie u Ciebie czarno-burgundowe
Miejsko & sielsko 20:45, 04 maj 2015

Do góry
Jak zawsze przychodzę w odpowiednim momencie Ale gadającą głową nie jestem, ja bardziej z tych co lubią obserwować niż mówić
Tawułka - Astilbe 20:42, 04 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jeśli kępa byłaby brzydka, a pusty środek widoczny ja bym ryzykował Jeśli jednak liście go zasłoniły możesz ją zostawić w spokoju

Dziękuję Sebku za radę. W środku kępy liście są niższe, ale nie ma widocznej dziury. Więc tak jak radzisz zaczekam do jesieni.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:38, 04 maj 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)

Nawet nie myśl o żadnych plagach, bo one w ogóle nie są potrzebne, w żadnym ogrodzie

Na razie jedyną plagą jaka mnie dopadła to plaga postów, ogarnąłem połowę wątków tematycznych i mam dość... Ja nie wiem jak Danusia ogarnia je wszystkie, ale chciałbym być tak efektywny
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies