Sebastianie, też nie mam pojęcia jak oni to wszystko ogarniają. Jeśli chodzi o mnie to zaglądam na kilka moich ulubionych wątków, miedzy innymi na twój, bo inaczej to sie nie da
Napisałam do Zbyszka:
Zbyszku, mam prośbę. Czy mógłbyś zerknąć i spróbować rozpoznać buki?
Jeden Gold, drugi Purple, tylko jaka to odmiana? https://www.ogrodowisko.pl/watek/833-buk-pospolity-fagus-sylvatica?page=42
Wiem, ze na bukach się znasz. Mój Dawyck Purple jeszcze nie wypuścił listków i nie umiem porównać. Pozdrawiam
Sebciu, kwiaty się zmarnowały, trafiło w zły moment, po prostu nie mogłam się tym zająć. bo inaczej musiałabym zaniedbać to, co najważniejsze w życiu - zdrowie mojej rodziny
To ważniejsze od każdej donicy, od Ogrodowiska, od wszystkiego, ale to wiesz
Iwona trochę się zasiedziałem w ogrodzie i z tego co widzę Sebek już sprawę załatwił pierwszy raczej na pewno Dawyck Gold a drugi ani nie pendulowaty ani nie kolumnowy, chociaż czasami kolumnowe w młodości przy bardzo dobrych warunkach wyrastają na takie chwiejne witki więc może to być Dawyck Purple po dopalaczach
dzisiejsze jak na zamówienieDawyck Gold ........................................................................................Rohan Obelisk
Nie wyjdę Sebek z siebie, nie dam rady, to co miałam do donicy, to już dawno przekwitło, ale mam nadzieję, że seria w tym stylu kiedyś powstanie [Najmodniejsza donica świata]
Ale muszę mieć czas i skupić się na tym, a i finanse są potrzebne, żeby to "wyprodukować"
Gosia - widzę w Twoich oczach spełnienie A siebie po kilku dniach w pracy w ogrodzie nigdy bym nie pokazał Od marca zakrywam tylko ciągle palce, bo nie wiem czy Katowice znają trend w postaci czarnego frenczu...
Na razie jedyną plagą jaka mnie dopadła to plaga postów, ogarnąłem połowę wątków tematycznych i mam dość... Ja nie wiem jak Danusia ogarnia je wszystkie, ale chciałbym być tak efektywny