Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Sebek 21:04, 04 maj 2015

Gardenarium napisał(a)
Moje nowe skrzynki przyczółkowe... Mają extra miejscówkę.

No właśnie zastanawia mnie gdzie one stoją? Na balkonie raczej nie, bo wiśnia jest za blisko... Zielony dach?

A Ty wiesz, że my pamiętamy o tej donicy, którą nam obiecywałaś?
Kondzio 21:08, 04 maj 2015

Sebek dobry jesteś hi hi hi
Gardenarium 21:10, 04 maj 2015

Sebek napisał(a)

No właśnie zastanawia mnie gdzie one stoją? Na balkonie raczej nie, bo wiśnia jest za blisko... Zielony dach?

A Ty wiesz, że my pamiętamy o tej donicy, którą nam obiecywałaś?

Nie wyjdę Sebek z siebie, nie dam rady, to co miałam do donicy, to już dawno przekwitło, ale mam nadzieję, że seria w tym stylu kiedyś powstanie [Najmodniejsza donica świata]

Ale muszę mieć czas i skupić się na tym, a i finanse są potrzebne, żeby to "wyprodukować"

Przestanę cokolwiek obiecywać.

Instagram Ogrodowiska
lilarosa 21:11, 04 maj 2015

Danusiu, Ogrodowisko dało mi ogromniastego kopa do przewrócenia ogrodu "do góry nogami" Trzeci tydzień sadzę, przesadzam, wywalam koszmarną glinę ...własnemi ręcami Tylko myśl, że inni też wykuwają swe piękne ogrody w pocie czoła, trzyma mnie jeszcze przy siłach. Ale i na mnie przyszła "kryska", po weekendowym szaleństwie wylądowałam w przychodzi z zapaleniem gardła i jakąś infekcją. I cóż - dostałam zwolnienie do końca tygodnia. Jupi! Zdążę posadzić resztę roślin
Ciiiii.....

Pozdrawiam po sąsiedzku.
Gardenarium 21:13, 04 maj 2015

Po sąsiedzku? Znaczy daleko czy blisko? Nie wiem o sąsiadce?

Instagram Ogrodowiska
Sebek 21:14, 04 maj 2015

Gardenarium napisał(a)

Nie wyjdę Sebek z siebie, nie dam rady, to co miałam do donicy, to już dawno przekwitło, ale mam nadzieję, że seria w tym stylu kiedyś powstanie [Najmodniejsza donica świata]

Ale muszę mieć czas i skupić się na tym, a i finanse są potrzebne, żeby to "wyprodukować"

Jasna sprawa - zresztą Twoje donice i tak z roku na rok są dla nas najmodniejsze Wyprzedzasz i ustalasz trendy
Milka 21:14, 04 maj 2015

kaisog1 napisał(a)
Jak pięknie u Was! I grilik był... Porządki zrobiliście, chociaż ja tam nigdy u Ciebie nie widzę, że coś "trzeba" U nas to dopiero był hard core.... wczoraj nie mogłam pokroić kotleta tak mnie ręce bolały... Nie wiem jak ja dzisiaj wróciłam do Wawy i jeszcze prowadziłam auto...

to samo miałam, mam..
marta_d 21:20, 04 maj 2015

Jest na co popatrzeć zdjęcia pierwsza klasa Pozdrawiam
Iwk4 21:23, 04 maj 2015

Gardenarium napisał(a)
Carex 'Everest'

Danusiu, co się robi z tymi kwiatostanami później?
Podobnie zakwitła mi carex ptasie łapki. Cieszę się, ze zakwitła, ale mam ją pierwszy raz i nie wiem, co potem się z tym robi i kiedy? Pozdrawiam
lilarosa 21:24, 04 maj 2015

Danusiu, okolice Nadarzyna , więc pozwoliłam sobie awansować do rangi somsiadki

Przecudne kompozycje, piękne zdjęcie buka z karbowanymi listkami....powzdychałam ... jutro idę pooglądać swojego malucha