Życie w wiejskim ogrodzie
15:53, 13 maj 2014
Marto bardzo dziękuję za słowa uznania W warzywniku będę jeszcze sadził pomidory koktajlowe i zastanawiam się na wsadzeniem paru krzaków na balach słomy Fajnie to wygląda a ciekaw jestem jak będą się spisywać w praktyce Liliowce z hostami nawet ładnie wyglądają Zupełnie niezamierzony efekt
Zawsze służę pomocą Pozdrawiam
Brakowało nam Ciebie Alu ! Dobrze mówiłaś z tymi przymrozkami W tym roku wszystko wcześniej i nawet Zocha nam nie straszna
Smerfastyczne obeliski Dziękuję i również życzę miłego dzionka
Czasem tak bywa Iwonko
Ja też Basiu zwlekałem z sadzeniem pomidorów obawiając się pogody Przykro mi że trafiłaś na takiego sprzedawcę Zdarza się to rzadko i niestety padło na Ciebię ale jak już złożysz konstrukcję będziesz bardzo zadowolona z posiadania własnej szklarni Można ją wykorzystywać praktycznie przez cały rok Wczesną wiosną własne rozsady W sezonie uprawa pomidorów, ogórków itp. a na zimę można powpychać graty i donice z roślinami Pozdrawiam
Agatko bardzo dziękuję Płotek na wiosnę obsadziłem różami ale jeszcze ich nie widać bo to maleństwa Mam nadzieję że w tym roku będą już kwitnąć Nad skrzynkami jeszcze się zastanawiam Na razie rosną bratki Pozdrawiam
Witaj Margaret ! Hosty w wannie robią się coraz większe Miałem im coś jeszcze dosadzić do towarzystwa ale już nie ma gdzie Mam jeszcze taką jedną balię i chyba zrobię w niej oczko wodne W warzywniku powoli wychodzą już ogórki pod włókniną chyba trzeba im zrobić oprysk z pokrzywy na wzmocnienie i mleka na zarazę ziemniaczaną Pozdrawiam
Iwonko do bajki to daleka droga Trzeba czasu żeby wszystko nabrało masy Zapraszam częściej