Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

paniprzyroda 11:09, 15 cze 2014

U mnie słoneczko świeci Nostalgia na liście zakupów, w sam raz do nowego. Jadę sadzić lawendę w miejsce szałwii
Mala_Mi 13:16, 15 cze 2014

Mariola - u nas słoneczka nie ma..

Admete - miłej niedzieli.... ja ogarniam papiery służbowe.. grrr... końca nie widać, ani mnie z tej sterty

Marzena - ganiałam z aparatem i cykałam perspektywę.. ogród wydaje sie na niej większy niż jest Zaraz wrzucę fotki..

Zbysiu - musisz posiedzieć, a ja ci dam nawet podusię by w tyłek nei było zimno

Monika - dziękuję za pochwałę, ale jednak tam na razie nie planuję dodatkowych róż...z uwagi na przejście które tam jest i kolce w różach.. Ja w odrónieniu od Ciebie nei jestem różaną fanka... Lubię róże ale u kogoś Dla mnie są one za pracochłonne i za kolczaste. Uroda to nie wszytko

Bylinowa rabata (zeszłoroczna)

W prawo Wrzosowisko, a za nim Aleja Konstancji

Dalej w prawo.... ciurkadełko, kałuża, skalniak i to co za skalniakeim czyli dzikie przejście do Smacznej rabaty czyli jagodnika i sadu

Potem katalpa i różanki, za katalpa rabata z azaliami i rh

Mala_Mi 13:19, 15 cze 2014

I różanki, warzywnik, szklarnia

Wsiowa rabata

Kawałek rabat z liliowcami i rh ..tu nie ma gdzie odejść do zrobienia panoramy..

Tak samo nie da sie zrobić frontu.... i koniec mojego ogrodu. Foto pokazuje, że jest to większe niż jest.. i tyle mego dobra..za dużo do roboty, za mało na chciejstwa
Jag_58 13:25, 15 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Mariola - u nas słoneczka nie ma..

Admete - miłej niedzieli.... ja ogarniam papiery służbowe.. grrr... końca nie widać, ani mnie z tej sterty

Marzena - ganiałam z aparatem i cykałam perspektywę.. ogród wydaje sie na niej większy niż jest Zaraz wrzucę fotki..

Zbysiu - musisz posiedzieć, a ja ci dam nawet podusię by w tyłek nei było zimno

Monika - dziękuję za pochwałę, ale jednak tam na razie nie planuję dodatkowych róż...z uwagi na przejście które tam jest i kolce w różach.. Ja w odrónieniu od Ciebie nei jestem różaną fanka... Lubię róże ale u kogoś Dla mnie są one za pracochłonne i za kolczaste. Uroda to nie wszytko

Bylinowa rabata (zeszłoroczna)

W prawo Wrzosowisko, a za nim Aleja Konstancji

Dalej w prawo.... ciurkadełko, kałuża, skalniak i to co za skalniakeim czyli dzikie przejście do Smacznej rabaty czyli jagodnika i sadu

Potem katalpa i różanki, za katalpa rabata z azaliami i rh

Anek fajne te zdjęcia panoramiczne i fajnie opisałaś poszczególne części teraz mogę spacerować u Ciebie jakbym była u siebie hhahhpozdrawiam niedzielnie ,papierkowej roboty też nie lubię ale ktoś to musi robić ,mój M tez nie znosi więc zostaję niestety ja
Mala_Mi 13:26, 15 cze 2014

Inne panoramy, gdzie jeszcze była możliwość ustawienia sie..

Jak widać, żadne mecyje... zbiorowisko chciejstw.. ale i tak go lubię

I mam też przedpłocie.. gdzie rosną sam bohaterskie rośliny..były rozchodniki, rojniki.. ale opuchlak mi zniszczył prawie wszytko i teraz jest tam okropnie Na razie serca nie mam tam nawet zaglądać.

Dzięki kilku fotom panoramicznych szybko obchód całego ogrodu Wam zaserwowałam.. macie ogród bez tajemnic.. Może ogród wydaje sie większy, ale bardziej realny jeżeli idzie o przestrzeń...bo widać to co widzi oko, a czego nigdy nie pokarze aparat

Kawałeczek frontu i kawałeczek boku z cebulowymi... ale chyba coś mi zoom sie przestawił

Mala_Mi 13:39, 15 cze 2014

I front... więcej nie mam dobra ....
Mala_Mi 13:40, 15 cze 2014

Jag_58 napisał(a)

Anek fajne te zdjęcia panoramiczne i fajnie opisałaś poszczególne części teraz mogę spacerować u Ciebie jakbym była u siebie hhahhpozdrawiam niedzielnie ,papierkowej roboty też nie lubię ale ktoś to musi robić ,mój M tez nie znosi więc zostaję niestety ja

Mój bonzaj.. już wymaga strzyżenia, ale nie mam kiedy..to poczochrany... a przyciąć go to chwilkę schodzi.. a potem posprzątać.. będzie na razie taki ..
Jag_58 13:42, 15 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Inne panoramy, gdzie jeszcze była możliwość ustawienia sie..

Jak widać, żadne mecyje... zbiorowisko chciejstw.. ale i tak go lubię

I mam też przedpłocie.. gdzie rosną sam bohaterskie rośliny..były rozchodniki, rojniki.. ale opuchlak mi zniszczył prawie wszytko i teraz jest tam okropnie Na razie serca nie mam tam nawet zaglądać.

Dzięki kilku fotom panoramicznych szybko obchód całego ogrodu Wam zaserwowałam.. macie ogród bez tajemnic.. Może ogród wydaje sie większy, ale bardziej realny jeżeli idzie o przestrzeń...bo widać to co widzi oko, a czego nigdy nie pokarze aparat

Kawałeczek frontu i kawałeczek boku z cebulowymi... ale chyba coś mi zoom sie przestawił

Anek pewnie sie powtarzam ,ale pięknie i zdjęcia faktycznie pokazuja tak jak oko widzi ,super a Twój staw ma piekniejsze otoczenie ,ja juz myśle aby i u mnie coś poprawić ,myśle o poszerzeniu tych istniejacych rabat i dosadzeni rh na tym małym wzniesieniu bo mam tam za zielono ,brak koloru ,ale to dopiero jesienią
Anek zaraz piszę na pv.
JulkAd 13:48, 15 cze 2014

Panorama ogrodu świetnie oddaje jego ogrom...a przy okazji Twojej i Twojego Męża pracy i to na pewno nie lekkiej...tym bardziej podziwiam cudne kolory i rozmaitość w Twoim ogrodzie....miłego dzionka
ewa004 15:02, 15 cze 2014

Śliczny ogród ,ogromny ,podziwiam ja nie wiem czy bym takie hektary ogarnęła.
Dlatego tym bardziej podziwiam
Pozdrawiam Aniu