Haniu,tak ta druga to Coroalio Furiozo.I niedawno ją zidentyfikowałam.
Niestety nie znam nazwy tej dali z 1 zdjęcia.
To wysoka dalia.
Jak rozkwita ma początkowo taki fioletowy kolorek, potem jaśnieje aż do prawie kr6emowo-liliowego kolorku .
To ta dalia .Piękna zmienna NN.
Ja też mam dużo mam dużo pomyłek z zamówień tegorocznych dalii.
I mam tak samo. ze dwie posadzone dalej a rośliny je zagłuszają.
Twoje piękne dalie.
WAW!! 31 odmian rozchodników .To już spora kolekcja!
Ja mam może z 10. Ale tez jak widzę te ciemne odmianowe rosną mi pomału. Biały ładniej. I te zwykle.
Witam Pani Danusiu darzę Panią ogromnym szacunkiem i dlatego zwracam sie do Pani z prośbą o pomoc w zaprojektowaniu tej rabaty.
Myślałam o posadzeniu drzew nad hortensjami by odsłonić się od ulicy ale też nie całkowicie myślałam o wisni osobliwej ale nie wiem czy to dobry pomysł?. Po prawej stronie wsadziłam szmaragdy aby szybko odsłonić się od sąsiadów ale nie wiem co z lewą stroną. Mam wykopane tuje danici i tawuły princes gold mogła bym je wykorzystać.
Z lewej strony są 2 szmaragdy ale myślę ze do wykopania.Proszę o dobrą radę będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Ewa
Danusiu kochana bardzo dziękuję Ci za dzisiejszą wizytę . To była wielka przyjemność i zarazem zaszczyt móc się poznać . Tak jak się spodziewałam jesteś kochaną i przesympatyczną osobą, od której bije serdeczność . Twoje słowa dodały skrzydeł i dały powera do dalszego działania . Dziękuję. Zapraszam do nas kiedy tylko będziesz miała ochotę. Zostawiam na pamiątkę
Dziś spotkała mnie wielka niespodzianka i zarazem zaszczyt, gdyż miałam przyjemność gościć naszą Danusię
Danusiu bardzo dziękuję Ci za przemiłą wizytę. Wspaniale było Cię gościć. Zawsze bardzo chciałam Cię osobiście poznać, a to, że stało się to w moim własnym ogrodzie to już pełnia szczęścia .
Iga dostaje lekcję fotografii
Witaj, Aniu! Jak miło, ze do mnie zajrzałaś!
Te hosty pachną nieziemsko, prawda? Ja też od jakiegoś czasu - jak dotarło do mnie, że mogę je u siebie mieć - baaardzo je lubię.