Agnieszko / Wieloszko , no ja też już popijałam kaweczkę na tarasie ale szybko uciekam

masz rację, nie ma co rozmawiać o pogodzie - i tak nie mamy na nią wpływu .... cieszmy się z wiosny!!!
dziękuję za komplementa
AniaDS - to zapraszam na kawkę na tarasik

będzie mi bardzo miło !
Gosia, no postaram się przyjść, po ludzku dotrę , bez przerzucania, bo jeszcze Danusi roślinki bym połamała

ale nie obiecuję..... chcę baaardzo więc zrobię wszystko aby być !
i widzisz, pochwalona od razu jestem weselsza
Ana / Ana_art , dziękuję

mi mój M wbił gwoździk od góry w drzwi i całkiem nieźle się trzyma (bo zimowy wianek wisiał na uszczelce...... i jej zaszkodziło...)
A meble mam z DLH, kupiłam 2 sezony temu. Wiem, że mieli się wycofywać z mebli, więc nie wiem czy jeszcze mają .... bo w zeszłym roku dokupowałam ławeczkę - ostatnią niemalże - wyprzedawali wszystko

i niestety kolor już nie był ten sam.....
Beata_S - koniecznie (!!!) wstaw swój wianek ! wiesz Beatko, ja w sumie kupując te sztuczne kwiaty patrzyłam na kolor, nie miałam koncepcji... tulipanki dodałam, bo mi jakoś nie pasowało coś ...waliła się kompozycja.... Nigdy nie przepadałam za kolorem (w domu też mam raczej spokojnie), choć ostatnio jak oglądam te rabaty przepełnione kolorem - chce mi się takiej eksplozji barw u siebie !