Aniu, ja rozsadziłam i mam dość sporo Anabelek, poza tym nie mogę w tej kwestii liczyć na męża. Chętnie Cię odwiedzę i zobaczę obręcz, może znajdę innego wykonawcę..
Witaj Elu
Zgadzam się z Tobą, że stipa to przebojowa trawa. Mam pierwszy rok, na razie całkiem ładnie przyrasta, zobaczymy czy się rozsieje..
Hortensje bardzo lubię i mam wszystkie, łącznie z kosmatą Trochę cierpią przez te upały, ciężko im zapewnić odpowiednią ilość wody. Ręce mi się wyciągną od noszenia konewek bo mimo automatycznego nawadnia mdleją..
Juka zakwitła w tym ogrodzie pierwszy raz..po dwóch latach, jestem zachwycona i czekam na kolejne, bo mam posadzone wokół tarasu razem z lawendą. Lubię je bo przywołują mi śródziemnomorskie klimaty. Tymczasem idę popodziwiać
Twój lasek.. serdecznie pozdrawiam
W pełnym rozkwicie
Jest na razie tylko jeden, nie za duży to fakt.
Wypuścił z grubej odnogi, nie przycięłam jej zbyt mocno na wiosnę.
Druga grubsza łodyżka chyba uschnięta, drobne wypuszcza od samego dołu, to dobrze, czy nie?
Wczoraj gości miałam w ogrodzie, na szybko, po drodze, ale miło, że zajechali
Karola dzięki za fotki, lubie patrzeć na ogród cudzym okiem bo to całkiem inne spojrzenie
Dziękuję
Już swoje przycięłam. Odwrotnie
Środek wyższy, boki niżej
Następnym razem zrobię po Twojemu
Dostałam w spadku zimą taką różę.
Szwagier wyrzucił ją więc przygarnęłam
Myślałam, że już po niej ale żyje
Rozpoznajesz co to za jedna?
Kolor malinowy, ładnie pachnie.
Aga jak Ty możesz pisać, że wkółko to samo pokazujesz! Dobrze, że wizytę miałaś to wreszcie trochę zdjęć jest i można podziwiać Twój piękny ogród - cudownie jest, różanka faktycznie przepiękna i to krzesło urocze - jak byś miała nadmiar nasionek tej fioletowej jeżówki to też się piszę . Edenka zachwycająca tylko gdzie ja bym ją mogła upchnąć to nie wiem .