Może to być czerwona nitkowatość traw, albo różowa plamistośc liści, ale ze zdjęcia to nie za bardzo widać dlaczego i jak to z większej perspektywy wygląda. Zastosuj Polyversum.
Można, ja tnę na raty. Nie można ciąć w upały (bieleją lub brązowieją) i nie można ciąć gdy mokra pogoda (przenoszą się zarodniki grzybów groźnych dla bukszpanów). Dzisiaj to będzie chyba dobry dzień (dla Warszawy).
Chciałam poinformować, że masz już dwa wątki Może nie twórz nowych, skoro jest już jeden, a ten pierwszy bez problemu mogę przenieść do działu projektowanie, gdzie zamieściłaś dokładnie to samo. Napisz co mam zrobić z drugim wątkiem?
Koszenie nie wyeliminuje, wyrywaj, wykopuj, ale ten ma rozłogi i jest trudny do pozbycia się. Szpeci trawnik bo ma całkiem inny kolor i robi takie wypiętrzone kępy, okropny.
Po sypnięciu poliforski powinna trawa być jak nie wiem co. Powinieneś nie nadążać kosić. Nie wiem co jest źle, może za duża dawka po prostu i spaliłeś. Albo zalegał nawóz i też spalił, bo jednak się nie rozpuścił.
Cukinia w rabacie! Super Cieszę się, że rodzi się moda na swoje warzywa Jak kilka lat temu robiłam swoje skrzynie to znajomi patrzyli na nie jak na kosmitkę teraz Ci sami pytają o wymiary skrzyń