Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Ogród Tosi 09:09, 18 cze 2013

Do góry
Wow, jakie fajne zakupy! A kuleczki mmm... mniam
Stare-nowe żurawki rosną obłędnie! No i znów focha mam, tylko u mnie nie rosną
To jak już "się zrobi", to wiesz na co czekamy
Ogród Sylwii od początku cz.II 09:03, 18 cze 2013

Do góry
Altana wymiata, ale lawendy przebijają absolutnie WSZYSTKO!!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:00, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
shropshire lad kolejna moja angielka. Dzisiaj zaczeła kwinienie

Ale piękność! Pozachwycam się u Ciebie, bo nie czuję się jeszcze gotowa na różane wyzwanie u siebie
Ogród Leny. 08:54, 18 cze 2013

Do góry
Lena napisał(a)

O jak mnie siem ta kwadratowość podoba!!! A te widoki za bonzajem, w tle - zapierają dech
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:50, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Magda mam przestrzeni w nadmiarze Wczoraj wypowiedziałam wojnę chwastom, bo na rabatach oddalonych od domu sięgają pasa, ale przegrałam... W 3h ciężkiej orki wypieliłam może 1/15 całości... W takich chwilach można się załamać przestrzenią

Nie załamuj się, przestrzeń jest fajna, nie podsłuchują Cię sąsiedzi - napewno uda Ci się ją opanować Macham
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:50, 18 cze 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)
Pokażę, tylko nie wiem kiedy. Do końca tygodnia mam wolne jedno popołudnie - dziś, a jak na razie pada

Żartujesz??? U nas nawet jednej chmurki, a już ponad 22 stopnie. Po południu nie będzie padać, upał 33 stopnie, odczuwalna 36...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:47, 18 cze 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Mam doświadczenie....bo moja płeć męska ma 20 lat....ucz się suahili bo niewątpliwie Ci się przyda...
Mój powoli się wycisza...już nawet potrafi przeprosić i przytulić cwana bestia....po mamusi chyba

Łoooo matko Człowiek się musi uczyć całe życie
Ogród niby nowoczesny ale... 08:42, 18 cze 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Boszszsze, jak piknie wyglądają te płyty!!! Jak równiuśko!!! Moich z trawy już nie widać - to co znaczy, zapadły się? Za głęboko wkopane?
A tak generalnie, to wszystko takie idealne jest - tez żwirek bez cienia śmiećka, warzywnik, płyty w trawniku, BONSAI (!) no foch normalnie - ja też tak kcem!!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:38, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

A czy ktoś ma jakieś doświadczenie z nastoletnią płcią męską? Bo ja mam sztuk 2, na razie jeszcze małe, ale jak suahili trza się uczyć, to lepiej już zacznę

Mam doświadczenie....bo moja płeć męska ma 20 lat....ucz się suahili bo niewątpliwie Ci się przyda...
Mój powoli się wycisza...już nawet potrafi przeprosić i przytulić cwana bestia....po mamusi chyba
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 08:28, 18 cze 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Aga sama widzisz ... nie ważne ile ważne jak ... tkwiłabym wieki w niewłaściwym związku gdybyś porządku z panami na P nie zrobiła ...
ja też się cieszę ... doktoryzuję się na podobiznach Madżenki i Twojej żeby znów nie minąć się z godnościami ...

Oj tam, oj tam Madżenkę znasz, a jam ponoć jej prawie siostra Godności i inne uprzejmości zostaną więc wymienione Poza tym wyryłam w pamięci Wasze plakietki, jeśli nie przypniecie w jakimś... nietypowym miejscu/części ciała - damy radę
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:22, 18 cze 2013

Do góry
Magda mam przestrzeni w nadmiarze Wczoraj wypowiedziałam wojnę chwastom, bo na rabatach oddalonych od domu sięgają pasa, ale przegrałam... W 3h ciężkiej orki wypieliłam może 1/15 całości... W takich chwilach można się załamać przestrzenią

Gabisiu, Joaska no bez przesady! Zakochałam się w tych wilcach, mam nadzieję na wzajemność

Madżen, Anetko toteż właśnie taki mam w tym roku zarezerwowany

Aguś zwlokłam się o własnych siłach, ale dzisiaj rano było znacznie gorzej Pokażesz wizje zebrane w całość na rabatach ???

Monika Madżenka miała takie w zeszłym sezonie - zgapiłam Jestem rok do tyłu
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:11, 18 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Macham do wszystkich. Znów gorąco
Ale raj gdy trawnik sam się podlewa o 3:30 rano

Macham równie gorąco, choć mój trawnik "podlewał się" tylko częściowo i tylko wczoraj wieczorem Zazdraszczam Ci tego nawadniania, przydałoby mi się na trawniku, ale znów mus odłożyć na "za rok", bo jednak wybrałam Italię
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:08, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
ja coprawda córki nie mam ale ulubionym sŁowem mojego 16-laka jest ZARAZ, wówczas licho mnie trafia... i przypominam, że 'zaraz' to taka duża bakeria...

O widzisz Anetko, a ja przed chwilą pytałam, czy ktoś ma doświadczenia z nastoletnimi chłopami, a Ty przecież masz 4 sztuki, choć zdaje się póki co tylko 1 kwalifikuje się do obserwacji
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:05, 18 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

A myśłałam, że cię ten niezrozumialy język ominie.....
No cóż taka kolej rzeczy.... A dyskusja o hormonach na inny dzień - jesienny aby nas rozweselić

A czy ktoś ma jakieś doświadczenie z nastoletnią płcią męską? Bo ja mam sztuk 2, na razie jeszcze małe, ale jak suahili trza się uczyć, to lepiej już zacznę
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:48, 17 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Witaj Martika Też staram się regularnie pobiegać po wątkach, bo potem zaległości są trudne do nadrobienia A już nie daj Boże urlop w dziczy bez wi-fi Lecę zobaczyć, co u Ciebie słychać

Podstawowe kryterium doboru hotelu na urlop to bezpłatne wi-fi
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:09, 17 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Super miałyście spotkanie, uśmiałam się z Twojej relacji i tej leszczyny co miała być wiązem, czy odwrotnie O tak, w każdej szkółce lista chciejstw rośnie odwrotnie proporcjonalnie do grubości portfela - ale prawdę ludową wygłosiłam
Od dzisiaj sprawdzam na bieżąco, czy moje posty nie znikają w tajemniczych okolicznościach...
Nie mogę się doczekać soboty - baaardzo się cieszę, że w końcu poznam Ciebie i ekipę świętokrzyską

Aga sama widzisz ... nie ważne ile ważne jak ... tkwiłabym wieki w niewłaściwym związku gdybyś porządku z panami na P nie zrobiła ...
ja też się cieszę ... doktoryzuję się na podobiznach Madżenki i Twojej żeby znów nie minąć się z godnościami ...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:01, 17 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

A ten od dzwonka to nie był przypadkiem Poszarski??? Dzwonek Poszarskiego (Campanula poscharskyana)??? I co teraz Konstancjo? Będziesz musiała się rozwieść z Przewalskim??? Ale on jest od języczki Przewalskiego, to może aby ratować mariaż spojrzysz na języczkę łaskawym okiem?

Poszarski !!! ... Aga a nie napisałam, że jesteś wielka ... ...

ja wujka gogle zmaltretowałam swym uporem apropo mesje Przewalskiego ... bo on mi ciągle z tą języczką wyskakiwał ... w końcu dałam spokój a tu proszę ... Ewuś sobie facetów pomyliła ...

no a ...

Evchen napisał(a)

Gdzieś dzwoniło, ale widocznie nie ten dzwonek Konstancja nie oponowała, może Iza coś powie? bo jak się Poszarski z Przewalskim dowiedzą, będzie rewolucja Zadzwonią niebieskim dzwoneczkiem... z języczką...

tak ... bojam się jak się Poszarski z Przewalskim zorientują co do mojej labilności ... bo, macie rację cóż tam, że Adamo przeczyta ))))))) ... i cóż z tego, ze on nie wie, że to kfiatki )))) ... to to zupełnie nieistotne )))
Ciasto z bananami i bitą śmietaną 13:54, 17 cze 2013

Do góry
Aga_k piekła z podwójną warstwą bananów - ponoć jeszcze lepsze
Przedwiośnie ogrodu..:) 13:48, 17 cze 2013

Do góry
Cofnęłam jeszcze dużo wstecz, żeby pooglądać dom, piękny taras, i Twoje rabatki zakładane zupełnie inaczej niż moje - czyli z pomyślunkiem i rozwagą!!! A żurawki jakie!!! Wszystkim rosną, tylko nie u mnie, normalnie foch Czeka na posadzenie 10szt. zastosuję się do wszystkich rad (Danusi, Syli, Łukasza) i niech one jeszcze kapryszą (te żurawki znaczy) to pójdą pod nóż Ty dopiero masz wszystko równiutko i wymuskane! Lubimy ten sam styl, będę częściej zaglądać
Przedwiośnie ogrodu..:) 13:41, 17 cze 2013

Do góry
Marta, ja bym ekran z cisa dała po drugiej/lewej stronie, odsunięty od ogrodzenia na tyle, żeby zmieściła się przeciwwaga bramy wjazdowej, i żeby ją zasłonić. Chyba, że jak się otwiera brama, to zajmuje całą długość ściany, to wtedy ekran cisowy na całości. Pięknie będzie wyglądał na tle tego klinkierowego muru!
Zrezygnowałabym jednak z wiśni umbra + trzmieliny na pniu. Może same trzmieliny? Albo sama umbra, a pod nią kulki bukszpanowe dookoła z czymś o kontrastowym zabarwieniu liści? Żurawkami, trawkami, trzmieliną... Wybór masz ogromny
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies