Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 09:30, 08 cze 2017

Do góry
i jeszcze moje olbrzymy musicie mi uwierzyć na słowo sa ogromne a lilie maj około 130 L))))))

Lawendowy zawrót głowy 09:26, 08 cze 2017

Do góry
Moja lawenda Nico gdyby ktoś pytał jak przezimowała to z czystym sercem moge powiedzieć ze połowicznie hihin jak będzie u Kapiasa to dosadze nowe te same ale ostatnio nie było tej osmiany. Jeśli jje nie dostane to wcisne rozplenice tez powinno dobrze wygladac )))

Lawendowy zawrót głowy 09:23, 08 cze 2017

Do góry
Moniczko Kasiu Kamasja buziaki i miłego dnia )))

sympatia i MCS ))szaleją

Lawendowy zawrót głowy 09:18, 08 cze 2017

Do góry
Nett napisał(a)

Jola a pamiętasz jaka to piwonia? Śliczna jest...

Anetko ta się zwie Paeonia White to nazwa własna nie kolor hihihi ale mam jeszcze kilka bałych to

Shirlej Temple te sa piękne polecam )

zrozowych mam Aleksander Fleming ale fot brak przegapiłam tez sa piękne ) ale u Ciebie kwiacia cudnego nie brakuje )))
Lawendowy zawrót głowy 09:02, 08 cze 2017

Do góry
Amelko możesz liczyć na pyszne ciacho )

Gosiu ja myślę jak nie są to olbrzymi to bierz jak się jeszcze nie rozmyślila ))zbiorą się napewno ))

Kasienko ja wszystko pociachalam na coś sie terzeka zdecydować ) taaa po 10 latach chyba Ty już tyle lat się tym bawisz )
Lawendowy zawrót głowy 08:58, 08 cze 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Jolu, a co tyrasz?

Iwonko hihi tyrac *być zabiegany, zajętym tyran w domu i ogrodzie kochana )))
Lawendowy zawrót głowy 08:57, 08 cze 2017

Do góry
zawitka napisał(a)
Jola Twoje buksy jak nic ktoś czymś polał i one sa spalone , ale nie przejmuj się same się odbudują .Myślę że w opryskiwaczu był jakiś płyn .bo tak by nie zmarzły .Nic nie rób lej tylko wodę żeby szybko się odbudowały

Wersja z ze czymś zostały spalone niestety odpada one już tak wyglądają od zimy . Ale dzięki za za uwagi ; ()))
Lawendowy zawrót głowy 08:55, 08 cze 2017

Do góry
Ilonko postaram się wybrać z tych wszystkich dobrych to co najskuteczniejsze w efektach )

Ewciu to miłe ze jak jest polem z roślinami to zwsze wszyscy spieszą z pomocą ))

Lukasz tak wiem u mnie również większość chora na fotkach to tylko trzy aresztu nie wygląda lepiej . Ale trzeba przyznać że zdałem wygadają jakby im nic nie było ))

Od nowa ... na przekór wszystkim 22:49, 07 cze 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Iwonko moje graby miały już wysokość docelowa wiec ciacham rosną w górę szerzej i wolniej
ok, czyli ja te dwa przytnę do odpowiedniej wysokości, a trzeci niech je goni trochę śmiesznie teraz wyglądają, no ale co poradzę tak to jest jak się kupuje na raty
Na Łowieckiej 22:37, 07 cze 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ilonko wszystko cudnie się wylewa . Rozplenice szok takie duże bez strat u ziemię. Zapisałam co podajesz trawniczkowi. Cudny busz ))

Odpukać, jak do tej pory strat w rozplenicach po zimach nie było żadnych. Oby tak dalej
Zadbany trawnik dodaje niesamowitego uroku ale jego pielegnacja potrafi dobić zarówno waściciela jak i portfel
Dziękuję!
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 20:53, 07 cze 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Dobrze ze bez rewolucji pogodowych. U mnie wiało a deszcz ledwo pokropil niestety.

U nas lało porządnie cały dzień prawie i w nocy do rana, z różną intensywnością , momentami bardzo mocno. A w okolicy padał nawet mocno grad który zrobił spustoszenia w ogrodach - choćby u Bogdzi w Rododendronwym....żal patrzeć
Ale cóż z naturą nie wygramy.
U mnie na szczęście tylko dobre strony tego deszczu
Na huśtawce miło płynie czas... 16:26, 07 cze 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Zielono soczyście ale napastnice miodzio zastanowię się chyba nam nimi.

O Edenke doczytałam potwierdzają wszyscy ze krolewa oczekuje cierpliwości ))

Jaśmin chce tylko szukam jakiego polecacie żeby pachnial i nie rozlazil się za bardzo )((

Jaśminowiec mam w dwóch odmianach i obie na razie się rozłażą. Może to kwestia cięcia, bo od korzenia wypuściły sporo młodych liści. Będę je w tym roku kształtowała.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 13:59, 07 cze 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Hehe szalone słoneczko ta jexowka ) i co dobrze zasadzias?

No zachęcają mnie okropnie, zeby jeszcze jakieś koleżanki jeżówkowe im dosadzić
Miłkowo - sezon 2016-2022 13:30, 07 cze 2017

Do góry
Gobasia
jeśli coś urośnie nowego z Twojej lilii big, wpisuję się na listę, po nią

Ensata
Gosiu, mam full chwastów, wąsy przy kantach po kolana, mam zaniedbany ogród, ale co robić, bywa i taki okres, ogród nie może rządzić życiem

an_tre
lubię zwiedzać ogrody dzięki Aniu

lojalna_

poetycko mówisz dzięki

Jula
z opóźnieniem
serdeczne dzięki Jula
Kasik wzbrania się z kasą, ale mam coś dla niej na wymianę pasuje do niej, jak ulał
Generalnie w ogrodzie ok, część lezy po burzach, ale najgorsze, że nie zadbany, od razu wtedy ogród traci, ale nie mamy na niego czasu, pozdrawiam

AgnieszkaW
bajka z chwastami
cmokam

Kindzia

też figurki chcesz??
fajna jest i nie tak droga, widziałam droższe, ale jak kasy niet, wstrzymaj się
czekam z jedzonkiem, trawy i nie tylko chapniesz

oszczędzam Wam widoki bajzlu i chwastów

Lawendowy zawrót głowy 12:25, 07 cze 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Agatka buxiaki

Amelko takie wolne tylko na prace domowe to tez fajna sprawa . Tyram cały czas dziś okna bo prądu ma nie być . Młody ma 22 czerwca urodziny . Co sobota rodzinka zrextacwiesz mówiłam Ci . Może się na tort załapiesz hihi ))

to ty cały szykuj bo ja łasuch na torty
Pogubiłam się po drodze... 12:20, 07 cze 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Amelko no uczymy się )) cały czas niestety .

Ile cieszy tyle naszego kochana ))
a wiesz Jolu ze to chyba będą moje najdroższe cisy w historii plus do tego dochodzi gadanie tego "niechętnego" ogrodowo a to już jest najgorsze jak mi tak będzie dogadywał, już pomór brzóz na mnie zrzucił jeszcze dojdą mi cisy, no tragedia normalnie
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 12:14, 07 cze 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Te Twoje bele donicowe do zakochania nie dziwota ze zgapiaja .....

Piwonie masz wielkie piękne tylko ja mam takie mikrusy ))

Piwonia fajna, wszystkie są fajne tylko szkoda, że taka wczesna. A może i dobrze bo już kwiatów mi się chciało
One strasznie żarłoczne są wiesz? Co jakiś czas podsypywałam ją garstką obornika, lałam florovitem i gnojówkę z pokrzywy. Ale w ubiegłym roku też taka marna była. Pewnie musiała nabrać mocy
Bele się podobają ale niezdrowe. Wmawiam sobie, że kąpiel je odkaziła
Pogubiłam się po drodze... 11:51, 07 cze 2017

Do góry
Amelko no uczymy się )) cały czas niestety .

Ile cieszy tyle naszego kochana ))
Od nowa ... na przekór wszystkim 11:50, 07 cze 2017

Do góry
Iwonko moje graby miały już wysokość docelowa wiec ciacham rosną w górę szerzej i wolniej
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 11:49, 07 cze 2017

Do góry
Te Twoje bele donicowe do zakochania nie dziwota ze zgapiaja .....

Piwonie masz wielkie piękne tylko ja mam takie mikrusy ))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies