Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

Marga 17:47, 06 cze 2017

No przecie ja chcę werbenę! Zrobię busz i nie będę musiała plewić, a i kolorku więcej sie przyda.
amelia_b 18:17, 06 cze 2017

Z tymi cisami moimi coś jest nie teges z 15 szt 4 żyje, jeden ma chęć ale się zastanawia, reszta albo blednie dosłownie albo zmienia kolor na brunatno zielony ale te ostatnie chociaż igieł nie gubią. Mokro mają, a może za mokro? A może przypaliły się od słońca, a może błędem było podsypanie kompostem, albo ugotowałam im korzenie w tych doniczkach jak dwa dni albo wiecej stały na słońcu po ustawieniu? Co by to nie było 10 szt cisów ukatrupiłam z zimną krwią, bo na 100 % krzywdę im zrobiłam sama.
amelia_b 18:22, 06 cze 2017

Na dowód że coś żyje i coś się zbiera
amelia_b 18:24, 06 cze 2017

Marga napisał(a)
No przecie ja chcę werbenę! Zrobię busz i nie będę musiała plewić, a i kolorku więcej sie przyda.
no to szykuj się na wycieczkę
mrokasia 19:16, 06 cze 2017

amelia_b napisał(a)
Z tymi cisami moimi coś jest nie teges z 15 szt 4 żyje, jeden ma chęć ale się zastanawia, reszta albo blednie dosłownie albo zmienia kolor na brunatno zielony ale te ostatnie chociaż igieł nie gubią.

Co by to nie było 10 szt cisów ukatrupiłam z zimną krwią, bo na 100 % krzywdę im zrobiłam sama.

Jaka szkoda .
amelia_b 19:27, 06 cze 2017

mrokasia napisał(a)

Jaka szkoda .
bo ze mnie taki ogrodnik jak z koziej dupy trąbka, wiele rzeczy mnie w tym roku w ogrodzie irytuje, dużo roślin choruje z wiadomych lub nie wiadomych powodów lub ucierpiały podczas wiosennych przymrozków.
mrokasia 19:39, 06 cze 2017

amelia_b napisał(a)
bo ze mnie taki ogrodnik jak z koziej dupy trąbka, wiele rzeczy mnie w tym roku w ogrodzie irytuje, dużo roślin choruje z wiadomych lub nie wiadomych powodów lub ucierpiały podczas wiosennych przymrozków.

Eee tam, nie gadaj! Każdy z nas może coś zmajstrować nie chcący. Ja tak gorliwie podzieliłam ogromną żurawkę, że wyprodukowałam mnóstwo sadzonek, a teraz tylko chodzę, wyciągam z ziemi to co zdechło i wkurzam się, że te co przeżyły takie marne są. Trzeba było podzielić na 4 a nie na 15 .
A już przymrozki to NAPEWNO nie Twoja wina.
lojalna_ 11:51, 07 cze 2017

Amelko no uczymy się )) cały czas niestety .

Ile cieszy tyle naszego kochana ))
Anda 11:59, 07 cze 2017

Ameli, każdy popełnia błędy i to niezależnie od tego, jak długo się ogrodnikuje. Nie dołuj się tak mocno
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 12:08, 07 cze 2017

no własnie może za bardzo zadołowane??
nie wyglądaja ciekawie
ale jakbyś wstawiła bardzie "zielone" zdjecia a nie bardziej "żółte" było by lepiej widać....