Ona cały sezon ma takie jasne liście, czy potem jej ciemnieją?
Trzyma pion po kwitnieniu?
(przyznam się do pewnej konfuzji: w pierwszej chwili pomyślałam, że to ona już zaczęła kwitnąć na różowo i już zaczęłam nosem kręcić, że coś słabo
dopiero po chwili dopatrzyłam się, że to orliki)
A dziękuje bardzo.
A ja ostatnio na niego patrzyłam jakoś... i nie podobało mi sie duzo rzeczy..Wydaje mi sie nie taki ładny , jak wasze
Kolory w ogrodzie uwielbiam
A ja właśnie pije kawę i to ciacho jagodowe jeszcze jem
Sporo- jednym prostym słowem
Jeszcze jedna strona wciaz czeka na równanie i koparkę.Ale na razie nie mamy koparki. A Sławek czasu.
rośliny mogą być tam tylko na tereny mokre, bagienne.Bo już ta pora deszczowa pokazała,ze tam stoi woda wokół po takich dniach.
I zweryfikowało, to moje marzenia co do nasadzeń wokół stawu.
Czasami w niedziele już udaje mi się poleżeć na hamaczku z książka w reku.Błogie , fajne chwile
Buziaczki pzresylam Halinko
Umm, tez mi sie podoba..Z jednej strony już jest ładny.Druga jeszcze brzydka do równania, koparka.Za jakiś czas. ,,Ale na razie jest jak jest.
Poszłam na laki po kwiatuszki do bukieciku na taras .I takie cudo znalazlam.
wykopałam i podosadzam u siebie nas stawem
Anus, chodzi ci o jagodę kamczacka ??
Bo borówki amerykańskie tez mam , ale one jeszcze zielone .
Nigdy nie jadłam z nimi pierogów.Ale jak tak zachwalasz, to warto spróbować i zrobić. Dzieki.
Witam wszystkich, uprzejmie prosze o porade. Tuja na pniu dopiero kupiona, niestety nie zajrzalam do srodka i oto co odkyrlam. wysuszone galazki ktore opadaja a na nich biale naloty, jak sie ten nalot scisnie to wychodzi pomaranczowa sypka substancja, a w srodku wydaje mi sie ze sa malutkie brazowe robaczki. czy ktos orientuje sie co to moze byc? dziekuje bardzo