Z deszczu pod rynnę......
Moje piękności
Dziewczyny Wasze wątki pędzą do przodu jak szalone, ja nie daję rady tego ogarnąć
Kupiłam: krzewuszka niby ma być czerwona, tawuła, iryski białe, krwawnik nie wiadomo jaki, barbula.
Veronica teucrium 'Knallblau'
Aniu, Dorotko, dzięki. Grzesiu, ależ zapraszam na kawę i ciasteczko, nie tylko wirtualne. Red Baron zaczyna się rumienić. Mostek w remoncie. Lolkowi zupełnie to nie przeszkadza. [img duże =640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/186/1862086/original.jpg[/img]
Grzesiu jarzmianki mam od zeszłego sezonu i już skradły moje serce. Są piękne! żylistki się rozkręcają Monte Rose
Mam podobne albo i gorsze problemy z sąsiadami..dobrze, że nie słyszysz, jak klnę pod nosem nie, to carex Elata tu hakonki
we wszystkich trzech ogrodach można kupować rośliny. oto moje dzisiejsze trofea; Miniaturki i ptasior
To aktualne zdjęcia podwórka. Ognik będzie miał mnóstwo kwiatuszków
Tak
[b] Mostek w remoncie.
Wczoraj cyknęłam jeszcze kilka innych fotek to wstawię, a co tam . Na przekór dzisiejszej mokrej aurze. Fragmencik rabaty za domem, cześć z Pissardi Pod karaganą mam busz Powojnik i szałwia na frontowej Lawenda i juki dają fajny kontrast a szałwia na pojałowcowej daje kolor