Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 12:25, 20 kwi 2019

Do góry
No dobra.
Tak na szybko.
Posadzone.

Po świętach dalsza część rewolucji w kulkach

Moja działka na Dębowym Lesie 11:54, 20 kwi 2019

Do góry
anabuko1 napisał(a)

Ale jak to przed świętami, własne wędzonki

mniam
Rododendronowy ogród II. 11:40, 20 kwi 2019

Do góry
Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :) 11:04, 20 kwi 2019

Do góry
Dom wytyczony. Budowa oznaczona. Po świętach wjeżdża koparka

Mam nadzieję że czereśnia zostaje u nie jest zbyt blisko budynku...

Host mam sporo, nie mogę się doczekać sadzenia

Przedogródek pod dębem 11:02, 20 kwi 2019

Do góry
Waclaw napisał(a)
a to kaczeńce po drugiej stronie grobli, nad rzeczką

Jakie piękne miejsce...

Waclaw napisał(a)

Jeszcze magnolia w poblizu... cudownie
Nic tylko usiąść na leżaku i napawać się spokojem tego miejsca...
Tego ci życzę na te Święta, wielu chwil odpoczynku i zadumy... nadziei na nowe i sił na nadchodzące miesiące Pozdrawiam cieplutko! Radosnego świętowania
Mój azyl na wichrowym wzgórzu 10:57, 20 kwi 2019

Do góry
Anitka napisał(a)
Święta, a mi w niedziele eM pomidorki od teścia przywiózł. Trzeba przepikować.

Przed Świętami Anitka zawsze najwięcej pracy Ale rozumiem twój ból, przeczytałam parę stron wcześniej, że najbardziej nie lubisz w ogrodzie sadzić... Ja też!!! Wręcz nie cierpię Wolę przekopywać hektary, przycinać i plewić. Musimy Sylwię do tej roboty zapraszać bo już wcześniej ogłosiła. że to uwielbia

sylwia_slomczewska napisał(a)

Pamiętam zeszłoroczną burzę mózgów dotyczącą tego miejsca... Nikt by tego nie wymyślił tylko ty NIESAMOWITY kącik ci wyszedł, trochę waży Ale lekko wygląda

W twoim kulkowisku jestem zakochana Kształt kuli w takiej masie niesamowicie uspakaja... Będę kopiować to twoje zen

Ten kamień to najlepsza rzecz jaką wypatrzyłaś na starcie! Wszystko na jego tle wygląda gustownie. Można się w niego gapić i gapić, nigdy się nie znudzi. Nowy kącik wyszedł mega fajnie, uwielbiam coraz bardziej te małe niekłopotliwe kwiatuchy

cudny ten tarasik

Nowa szafka jest piękna!!!! Wygląda jakby tam stała od lat, pasuje idealnie. Mam pomysł na dwa ziółka, które by ci tam pasowały
Do zobaczenia wkrótce
A tymczasem życzę Wam radosnego świętowania Odpocznijcie i naładujcie akumulatory piękną pogodą i wiosennymi kolorami. buziaki
Zielonym do góry... 10:38, 20 kwi 2019

Do góry
Krakus napisał(a)
a wiosna zawitała juz w pełni..no u mnie słabo wiosennie...musze podosadzać jakieś wczesnowiosenne kwiatki...

Szpaler Pisardii robi za całą wiosnę u ciebie zasada, że w masie siła sprawdza się w ogrodzie w 100%
Radosnych Świąt dla całej RODZINKI
Wśród brzóz i dębów 10:37, 20 kwi 2019

Do góry
Wszystkim zaglądającym, i nie tylko, życzę radosnego świętowania.

Wymarzony sielankowy ogród..... 10:36, 20 kwi 2019

Do góry
Monia81 napisał(a)
No to parę fotek:
szafirkowo

Obłędne szafirkowo Uwielbiam te małe niebieskie kwiatuszki. Są piękne i co roku niezawodne.
Moniczko życzę Wam radosnego Świętowania U mnie maj najpiękniejszy, zapraszam do mnie, mam nadzieję, że uda nam się spotkać... Wkrótce się odezwę to wymyślimy jakąś datę Buziaczki
Moja bajka 10:33, 20 kwi 2019

Do góry
Katkak napisał(a)

Kasiu, ależ zakątek stworzyłaś!!! Cudo, taki 100% w twoim stylu, piękny Czuję, że oprócz warzyw przybędzie tam wiele innych dodatków... w końcu to moja bajka prawda
Radosnych Świąt kochana dla Ciebie, Krzysia i dzieci Pozdrawiam cieplutko
Na zielonej... trawce :) 10:25, 20 kwi 2019

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Radosnych Świąt dla całej Twojej Rodzinki Nacieszcie się sobą i odpocznijcie Najlepiej w ogrodzie bo gdzież będzie wam lepiej Zieleń masz tak soczystą, że nic tylko leżeć i ładować akumulatorki Buziaczki
Ogród Cioci cz. 3 10:20, 20 kwi 2019

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wszystkim Wam Kochani życzę WESOŁEGO ALLELUJA
Rodzinnych cudnych Świąt Wielkanocnych,
smacznego jajka i mokrego poniedziałku

Małgosiu nawzajem radosnych Świąt Wielkanocnych
Jestem zauroczona kolorystyką tych dekoracji, pomysł połączenia beżu i niebieskości jest obłędny!!!
Oglądałam wczoraj fotorelację w Ciociogrdzie Niesamowita już wiosna u Was!!! Buziaczki
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 10:16, 20 kwi 2019

Do góry
Agania napisał(a)

Magnoliowe powitanie u Aganii Kwitnie ci obłędnie! A za nią gwiaździsta?
Dużo pięknych, wiosennych zdjęć u ciebie, nie tylko podczas słonecznych dni. Zazdroszczę ci tej weny, u mnie marazm i przydałby się jakiś fotograf
Teraz wszyscy omijają korek i przejeżdżają koło mnie Hałas niesamowity ale gdybyś też przejeżdżała to wstąp chociaż na chwilkę U mnie klimaty mocno maturalne, najpiękniejszy miesiąc przed nami a ja nie mogę się już doczekać jego końca
Pozdrawiam Agatko i z całego serducha życzę Wam radosnych Świąt Wielkanocnych
Ukojenie 10:10, 20 kwi 2019

Do góry
Co prawda jeszcze ganiam po kuchni ale moze juz wypada skladac zyczenia?

Zycze zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy!

Taki zywy stroik na stol przygotowalam - na razie czeka na balkonie
Ogródkowe perypetie:) 10:08, 20 kwi 2019

Do góry
abiko napisał(a)
Magnilia mi w tym roku urosła masakrycznie. Jest taka sama jak pergola, za rok z okna nic nie zobaczę

Aguś magnolię przytnij po przekwitnięciu, zobaczysz jak fajnie ci się zagęści. Podobno magnolii się nie tnie. Ja od jakichś 10 lat tnę i kwitnie co roku mocno. W zeszłym po raz pierwszy od dawna nie przycięłam i nieco wiechowata się robi. Dlatego wkrótce sekator w dłoń i podstrzyżyny
Wesołych Świąt dla Waszej Rodzinki Piękne mamy Święta w tym roku, wszystko kwitnie dając dużo nadziei i radości
Melduję, że opiekuję się twoim dobytkiem i jeszcze żyje Do zobaczenia mam nadzieję, że wkrótce
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 09:59, 20 kwi 2019

Do góry
kasiek napisał(a)
Zbliża się najpiękniejszy miesiąc - maj

Kasiu życzę Tobie i Twoim Bliskim radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych Odpocznijcie, nacieszcie się sobą i budzącym się dookoła życiem
Masz rację, przed nami najpiękniejszy miesiąc maj... Cieszę się, że mam wtedy imieniny a miesiąc ten kojarzy mi się przede wszystkim z konwaliami z ogródka Babci
Czytałam, że nagrania się udały, pogoda sprzyjała twojemu ogródkowi. Teraz czekamy na emisję odcinka. Nie dziwię się, że ekipa była w szoku jaką metamorfozę przeszedł ogród. Ogrom pracy przede wszystkim twojej a efekty obłędne. Najbardziej podoba mi się oczywiście salonik ale też basen schowany w klimatycznym SPA Masz wszystko tak wysprzątane, że nic tylko odpoczywać teraz
Pozdrawiam cieplutko całą Rodzinkę i życzę wesołych Świąt Wielkanocnych
Ogród z wilkiem zamkn. 09:48, 20 kwi 2019

Do góry
Magleska napisał(a)
Kochani Dla Wszystkich razem i Każdej z osobna Życzę Mocno.. Zdrowych Spokojnych Świąt Wielkanocnych ..Smacznego Jajka i Mokrego Śmingusa Dyngusa
oby nam Zdrowie dopisywało ,roślinki rosły ,ogrody cieszyły i wszelkie problemy omijały nas z daleka
Buziaki dla Was

u mnie z dekoracjami słabo ….jakoś za szybko mi ten czas ucieka ,zostawiam tylko kwiatuszki w wazonie

Madziu świeże kwiaty w wazonie robią ogromną robotę W tym roku Święta nieco później i czuć je najbardziej w przyrodzie i w naszych ogrodach. Wszystko coraz szybciej budzi się do życia... Przed nami najpiękniejsza pora roku, soczyście kolorowa i dająca nadzieję. Takiej nadziei życzę Tobie i twoim bliskim. Czytałam o pożegnaniu Babci, przytulam mocno Kochana. Dużo siły ci życzę!!!
Widzę, że w ogrodzie ogromne zmiany... Fajnie, że przeniosłaś skrzynie, moja pedantyczna natura lubi taki porządeczek Podobają mi się uporządkowane zakątki, dużo roboty za tobą, ale efekt mówi sam za siebie, że warto! Całuję raz jeszcze i do szybkiego zobaczenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
Ranczo Szmaragdowa Dolina II 09:40, 20 kwi 2019

Do góry
Anitka napisał(a)

Ale piękne te niebieskości Anitka u ciebie wypatrzyła Uwielbiam szafirki, są niezawodne a poidełko śliczne!
Widzę, że magnolie super kwitną a przymrozki tylko troszkę je musnęły. U mnie ogromna magnolia cała podmarznięta traci już wszystkie kwiaty... Samo życie!

Anitka napisał(a)
Podziwiam nowy inspekt i wysiewy.

W tym roku macie warzywniak powiększony, miejsce idealnie nasłonecznione i wszystko pięknie rośnie
Radosnych Świąt Wam życzę Kochani Odpocznijcie! Buziaki
Tu narazie jest ściernisko... 09:31, 20 kwi 2019

Do góry
BasiaLT napisał(a)
Na dobre rozkręciły się też moje cebulowe w donicach. Spodziewałam się trochę lepszego efektu no ale jest jak jest.

WAW!
Piękne wszystkie tulipanki.Ale te szczególnie efektownie wyglądają
Radosnych Świąt Basiu
Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 09:30, 20 kwi 2019

Do góry
Jola_M napisał(a)
A w międzyczasie, żeby na dobre przywołac ciepełko - zdjęcia, które robiłam w zeszłym roku na Węgrzech. Ja już chcę ciepło ! bo cały czas marznę...

Potężny milin przy domu

Takie drzewko na środku trawnika

I moje wymarzone kanny - tam rosną wspaniale

Faktycznie wielgachny milin. Przycinasz go ??
Canny też duże, piękne
Tulipanki piękne :0
Pogodnych świąt życzę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies