Jeszcze magnolia w poblizu... cudownie
Nic tylko usiąść na leżaku i napawać się spokojem tego miejsca...
Tego ci życzę na te Święta, wielu chwil odpoczynku i zadumy... nadziei na nowe i sił na nadchodzące miesiące Pozdrawiam cieplutko! Radosnego świętowania
Przed Świętami Anitka zawsze najwięcej pracy Ale rozumiem twój ból, przeczytałam parę stron wcześniej, że najbardziej nie lubisz w ogrodzie sadzić... Ja też!!! Wręcz nie cierpię Wolę przekopywać hektary, przycinać i plewić. Musimy Sylwię do tej roboty zapraszać bo już wcześniej ogłosiła. że to uwielbia
Pamiętam zeszłoroczną burzę mózgów dotyczącą tego miejsca... Nikt by tego nie wymyślił tylko ty NIESAMOWITY kącik ci wyszedł, trochę waży Ale lekko wygląda
W twoim kulkowisku jestem zakochana Kształt kuli w takiej masie niesamowicie uspakaja... Będę kopiować to twoje zen
Ten kamień to najlepsza rzecz jaką wypatrzyłaś na starcie! Wszystko na jego tle wygląda gustownie. Można się w niego gapić i gapić, nigdy się nie znudzi. Nowy kącik wyszedł mega fajnie, uwielbiam coraz bardziej te małe niekłopotliwe kwiatuchy
Nowa szafka jest piękna!!!! Wygląda jakby tam stała od lat, pasuje idealnie. Mam pomysł na dwa ziółka, które by ci tam pasowały
Do zobaczenia wkrótce
A tymczasem życzę Wam radosnego świętowania Odpocznijcie i naładujcie akumulatory piękną pogodą i wiosennymi kolorami. buziaki
Obłędne szafirkowo Uwielbiam te małe niebieskie kwiatuszki. Są piękne i co roku niezawodne.
Moniczko życzę Wam radosnego Świętowania U mnie maj najpiękniejszy, zapraszam do mnie, mam nadzieję, że uda nam się spotkać... Wkrótce się odezwę to wymyślimy jakąś datę Buziaczki
Kasiu, ależ zakątek stworzyłaś!!! Cudo, taki 100% w twoim stylu, piękny Czuję, że oprócz warzyw przybędzie tam wiele innych dodatków... w końcu to moja bajka prawda
Radosnych Świąt kochana dla Ciebie, Krzysia i dzieci Pozdrawiam cieplutko
Radosnych Świąt dla całej Twojej Rodzinki Nacieszcie się sobą i odpocznijcie Najlepiej w ogrodzie bo gdzież będzie wam lepiej Zieleń masz tak soczystą, że nic tylko leżeć i ładować akumulatorki Buziaczki
Małgosiu nawzajem radosnych Świąt Wielkanocnych
Jestem zauroczona kolorystyką tych dekoracji, pomysł połączenia beżu i niebieskości jest obłędny!!!
Oglądałam wczoraj fotorelację w Ciociogrdzie Niesamowita już wiosna u Was!!! Buziaczki
Magnoliowe powitanie u Aganii Kwitnie ci obłędnie! A za nią gwiaździsta?
Dużo pięknych, wiosennych zdjęć u ciebie, nie tylko podczas słonecznych dni. Zazdroszczę ci tej weny, u mnie marazm i przydałby się jakiś fotograf
Teraz wszyscy omijają korek i przejeżdżają koło mnie Hałas niesamowity ale gdybyś też przejeżdżała to wstąp chociaż na chwilkę U mnie klimaty mocno maturalne, najpiękniejszy miesiąc przed nami a ja nie mogę się już doczekać jego końca
Pozdrawiam Agatko i z całego serducha życzę Wam radosnych Świąt Wielkanocnych
Aguś magnolię przytnij po przekwitnięciu, zobaczysz jak fajnie ci się zagęści. Podobno magnolii się nie tnie. Ja od jakichś 10 lat tnę i kwitnie co roku mocno. W zeszłym po raz pierwszy od dawna nie przycięłam i nieco wiechowata się robi. Dlatego wkrótce sekator w dłoń i podstrzyżyny
Wesołych Świąt dla Waszej Rodzinki Piękne mamy Święta w tym roku, wszystko kwitnie dając dużo nadziei i radości
Melduję, że opiekuję się twoim dobytkiem i jeszcze żyje Do zobaczenia mam nadzieję, że wkrótce
Kasiu życzę Tobie i Twoim Bliskim radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych Odpocznijcie, nacieszcie się sobą i budzącym się dookoła życiem
Masz rację, przed nami najpiękniejszy miesiąc maj... Cieszę się, że mam wtedy imieniny a miesiąc ten kojarzy mi się przede wszystkim z konwaliami z ogródka Babci
Czytałam, że nagrania się udały, pogoda sprzyjała twojemu ogródkowi. Teraz czekamy na emisję odcinka. Nie dziwię się, że ekipa była w szoku jaką metamorfozę przeszedł ogród. Ogrom pracy przede wszystkim twojej a efekty obłędne. Najbardziej podoba mi się oczywiście salonik ale też basen schowany w klimatycznym SPA Masz wszystko tak wysprzątane, że nic tylko odpoczywać teraz
Pozdrawiam cieplutko całą Rodzinkę i życzę wesołych Świąt Wielkanocnych
Madziu świeże kwiaty w wazonie robią ogromną robotę W tym roku Święta nieco później i czuć je najbardziej w przyrodzie i w naszych ogrodach. Wszystko coraz szybciej budzi się do życia... Przed nami najpiękniejsza pora roku, soczyście kolorowa i dająca nadzieję. Takiej nadziei życzę Tobie i twoim bliskim. Czytałam o pożegnaniu Babci, przytulam mocno Kochana. Dużo siły ci życzę!!!
Widzę, że w ogrodzie ogromne zmiany... Fajnie, że przeniosłaś skrzynie, moja pedantyczna natura lubi taki porządeczek Podobają mi się uporządkowane zakątki, dużo roboty za tobą, ale efekt mówi sam za siebie, że warto! Całuję raz jeszcze i do szybkiego zobaczenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
Ale piękne te niebieskości Anitka u ciebie wypatrzyła Uwielbiam szafirki, są niezawodne a poidełko śliczne!
Widzę, że magnolie super kwitną a przymrozki tylko troszkę je musnęły. U mnie ogromna magnolia cała podmarznięta traci już wszystkie kwiaty... Samo życie!
W tym roku macie warzywniak powiększony, miejsce idealnie nasłonecznione i wszystko pięknie rośnie
Radosnych Świąt Wam życzę Kochani Odpocznijcie! Buziaki