jakoś uparłem się na 2 sekcje i chyba tak zostanie poniżej wrzucam na szybko zrobiony plan linii, czy jest OK? główna linia to PE32, odnogi do zraszaczy PE25.
Jak to wykombinowałam w domu???
Zbudowałaś taką ściankę, w salonie?
Oranżeria zachwyca, kwiaty tam cudne, nawet bananowca dojrzałam. Zasilasz te kwiaty cały sezon czy tylko od wiosny?
Dynie wysiałaś w domu, myślałam że je się sieje bezpośrednio do gruntu?
Mam nasiona melona, może też warto teraz wysiać?
Anitko, Twój ogród zachwyca, a także Twoje pomysły i gust
Interesująca ta szafka na tarasie z przesuwanymi drzwiczkami, sami ją robiliście czy gotowa ?
Bardzo chcę powstrzymać się od typowej dla pracy chaotycznej. Tj zaczynam wszystko bo chcę mieć na już i efekt jest taki,że wszystko rozpierdzielone a nic nie skończone Dlatego front zostawiam na wczesne lato. Troszkę funduszy tam potrzeba tym bardziej,że stożki, kulki i inne zimozielone same drogie są. u nas maju komunię syna więc kasa teraz potrzebna. A dodatkowy plus jest taki,że będę mogła dopracować projekt
na froncie wycięłam tylko trawę obok włazu do szamba zgodnie z tym co planowałam
Jeszcze raz witam, pokazując w pierwszej części kawałek ogrodu, następnie metamorfozę jaka miała miejsce w ubiegłym sezonie. Kolejne posty będą już z aktualnej sytuacji w moim ogrodzie. Witam serdecznie!