Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Poppy 23:44, 30 maj 2019

Toszka napisał(a)
Poppy, nie wiem co tobie Iza odpowie, ale mnie zapowiedziała, że dopiero w lipcu do ogrodu ludzi będzie wpuszczać...na pewno jakąś rewolucje szykuje, albo podpędza rośliny żeby nam szczęki poopadały, że ma takie wypasione

No i jak tej Ursy nie lubić?

oho, oho, chyba mialam nosa Skoro zapowiedziala cos takiego, to az strach sie bac, nawet nie chce myslec w jakie doly niektorym przyjdzie wpasc.
Brakuje mi juz tych wypraw po mleko czy inne zapalki,niby, i tych starych-nowych rabat pozniej. A tu nic.
UrsaMaior 09:25, 31 maj 2019

Poppy napisał(a)

Dzieki! Opis trafil w sam srodek serca!
Tylko cholera, ta zielona zwykla najtrudniejsza u mnie do upolowania A byly, mialam kupic i wylecialo mi z glowy, kupilam cos innego i wyszlam bez hakone. Jak wrocilam po czasie to juz nie bylo. Ale dorwe!

A co tam u Ciebie na Twoich lesnych hektarach? Tak bez pisma obrazkowego? Jakas rewolucje szykujesz, ze tak ogrod ukrywasz?

Próbuj, może przez net? Nawet jeśli przyjdą maluchy, to ona tak szybko rośnie, że jeszcze w tym sezonie będzie cieszyła oko.

A u mnie powoli, bez rewelacji Jak będzie coś ciekawego, to pokażę
UrsaMaior 09:26, 31 maj 2019

Toszka napisał(a)
Poppy, nie wiem co tobie Iza odpowie, ale mnie zapowiedziała, że dopiero w lipcu do ogrodu ludzi będzie wpuszczać...na pewno jakąś rewolucje szykuje, albo podpędza rośliny żeby nam szczęki poopadały, że ma takie wypasione

No i jak tej Ursy nie lubić?

Hehhehe no Ty jak palniesz, to człowiek się pod presją ugina;D
UrsaMaior 09:27, 31 maj 2019

Poppy napisał(a)

oho, oho, chyba mialam nosa Skoro zapowiedziala cos takiego, to az strach sie bac, nawet nie chce myslec w jakie doly niektorym przyjdzie wpasc.
Brakuje mi juz tych wypraw po mleko czy inne zapalki,niby, i tych starych-nowych rabat pozniej. A tu nic.

Haha no z nowości, to tylko ściółkowanie rabat - W KOŃCU! Także nic spektakularnego
TAR 10:05, 31 maj 2019

UrsaMaior napisał(a)

Próbuj, może przez net? Nawet jeśli przyjdą maluchy, to ona tak szybko rośnie, że jeszcze w tym sezonie będzie cieszyła oko.

A u mnie powoli, bez rewelacji Jak będzie coś ciekawego, to pokażę

Ma racje te zwykle zielone trudno utrafic, mnie sie udało u producenta, u ktorego kupuje od lat. Na targi mi przywlókł. A dokupiłam reszte juz w szkolce, gdzie ten producent dostarcza. Tak wiec jak zwykle fuks Ale jestem zachwycona tymi trawkami.

szukam miejsca na bodziszka black beauty, one to chyba polcien wola i wilgoc? nie mam doswiadczenia, bo te dzikie mi zarosły rabaty w pełnym słońcu. 2 wiadra tego cholerstwa wyplewiłam
Brzozowadzie... 10:52, 31 maj 2019

TAR napisał(a)

szukam miejsca na bodziszka black beauty, one to chyba polcien wola i wilgoc? nie mam doswiadczenia, bo te dzikie mi zarosły rabaty w pełnym słońcu. 2 wiadra tego cholerstwa wyplewiłam

Mam go na frontowej, w pełnym słońcu, ładnie rośnie Myślałam, że będzie ciut niższy, bo miał pełnić rolę wykończenia przy kostce, ale w tym roku strzelił lekko w górę. Mogę Ci go cyknąć, żebyś zobaczyła w realu.
TAR 11:25, 31 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Mam go na frontowej, w pełnym słońcu, ładnie rośnie Myślałam, że będzie ciut niższy, bo miał pełnić rolę wykończenia przy kostce, ale w tym roku strzelił lekko w górę. Mogę Ci go cyknąć, żebyś zobaczyła w realu.

ooo super, pokazuj.
April 14:57, 01 cze 2019

Zastanawiałam się nad tym Black Beauty, już od dwóch lat tak myślę, ale jakoś nie umiałam go kolorystycznie połączyć z niczym. Myślałam o limonkowym połączeniu.
Choć teraz jak patrzę na te zdjęcia to zastanawiam się czy nie dopasowałby się do rozchodnika Karfunkenstein.
Gosiek33 16:04, 01 cze 2019

Czy to o nim mowa? Dziś pierwszy kwiatek otworzył. Gdy kupowałam był niziutki, teraz z kwiatem wyskoczył do góry

April 16:21, 01 cze 2019

Oooo, Gosia też go masz? A jakiś szerszy kadr, z czym połączyłaś? Widzę chyba paprocie