Grzebiuszka ziemna
00:01, 12 sie 2024
Ela (z Ela-ptasi-gaj) poradził mi ściąć te guzy, które zarastały mi 5 trzmielin na pniu, zrobiłam to i posmarowałam maścią ogrodniczą, mija trzeci tydzień i wszystko jak na razie jest ok z drzewkami, dzięki ci Koleżanko 
Basiu Aniu - dziękuję
fajnie, że jeszcze komuś poza mną się podoba 
Juzia nie są wysokie, max do 50 cm
Asiu sprawdziłam "przez Ciebie" (takie poświęcenie
) wszystkie jeżówki po kolei i wyszło mi, że tylko 4 nie są powtórzone, a to już całkiem nieźle 
Lidzia dziękuję
Postaram się zrobić jakiś planik, Urszula też coś napomknęła na ten temat.
Mój akwarelowy kubek, jak zobaczył selfie kubka Lidki i Justyśki pozazdrościł i też chciał
Papryczki ściągnięte od Muszelki o wdzięcznej nazwie poupila całkiem malowniczo wyglądają
i w dodatku ciągle kwitną 
Aktualnie robię dżem z gumijagód z zakupionych 4 kobiałek, może będę po nich skakać, może nie po nich, ale po spożyciu
Chociaż w bajce o sok z gumijagód chodziło, a on z kolei kojarzył się niektórym z denaturatem

Basiu Aniu - dziękuję
Juzia nie są wysokie, max do 50 cm
Asiu sprawdziłam "przez Ciebie" (takie poświęcenie
Lidzia dziękuję
Postaram się zrobić jakiś planik, Urszula też coś napomknęła na ten temat.
Mój akwarelowy kubek, jak zobaczył selfie kubka Lidki i Justyśki pozazdrościł i też chciał
Papryczki ściągnięte od Muszelki o wdzięcznej nazwie poupila całkiem malowniczo wyglądają
Aktualnie robię dżem z gumijagód z zakupionych 4 kobiałek, może będę po nich skakać, może nie po nich, ale po spożyciu
Chociaż w bajce o sok z gumijagód chodziło, a on z kolei kojarzył się niektórym z denaturatem