Angelika, jak dobrze, że wstawiłaś to zdjęcie, z którego roku ono jest? Bardzo poprawia humor, że kiedyś i ja może będę miała takie piękne Doorenbosy jak ty
Sylwia ale pokazuj,koniecznie pokazuj foty. Dużo osób ogląda Wasz ogród i czerpie z tego przyjemność.
Właśnie ze mną tak dokładnie jest. Ja podziwiam ten Wasz zapał, równowagę. Przyznam, że u mnie jest inaczej. Działam impulsami. Okres wzlotu i upadku
Jak mam gorszy dzień idę sobie na spacer wirtualny do Waszego ogrodu i zaraz jest mi lepiej
No ale trawnik bajunia! Tak to nabrało wszystko charakteru po zmianach nawierzchni i z nowym trawnikiem Ja bym chętnie u nas podniosła poziom trawnika, żeby był właśnie tak wyniesiony i rabaty ciut w dole zostawiła - super to wygląda.
Dziękuję
Weź pod uwagę, że ogród potrzebuje czasu, uczy też nas samych cierpliwości. Ja swój tworzę prawie 10lat, zdarzały się małe zmiany, potem ogrodowa rewolucja... między czasie gust się zmienia-ewoluuje... także wszystko przed Tobą
Kulki kupiłam takie po fotce widać, że przybrały na masie, nie są już koślawe Zresztą cały ogród moooocno zgrubiał na focie taka bieda
Jak patrze na to zdjecie to dochodze do wniosku ze moj kasztan jadalny to tak naprawde orzech
Ech te zakupy internetowe...
A kaline eskimo dopisalam sobie na liste chciejstw