Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

eVka 10:09, 10 maj 2019

AngelikaX napisał(a)

Dziękuję
Weź pod uwagę, że ogród potrzebuje czasu, uczy też nas samych cierpliwości. Ja swój tworzę prawie 10lat, zdarzały się małe zmiany, potem ogrodowa rewolucja... między czasie gust się zmienia-ewoluuje... także wszystko przed Tobą

Kulki kupiłam takie po fotce widać, że przybrały na masie, nie są już koślawe Zresztą cały ogród moooocno zgrubiał na focie taka bieda

Angelika, jak dobrze, że wstawiłaś to zdjęcie, z którego roku ono jest? Bardzo poprawia humor, że kiedyś i ja może będę miała takie piękne Doorenbosy jak ty

Zakupy donicowe zacne. Bardzo ładna kompozycja
Makusia 10:12, 10 maj 2019

Boszzz....niedościgniony ideał...normalnie człowiek może się załamać patrząc na twój ogród....Cudnie! Perfekcyjnie to wszytko zaplanowałaś i wykonałaś!!!
AngelikaX 10:12, 10 maj 2019

Ewa a proszę ogród musi dojrzeć, na codzień tych zmian tak bardzo nie widać, dopiero jak wracamy do fotek mocno wstecz różnica robi wrażenie
Foto jest z końcówki października 2015 roku

AngelikaX 10:15, 10 maj 2019

Makusia napisał(a)
Boszzz....niedościgniony ideał...normalnie człowiek może się załamać patrząc na twój ogród....Cudnie! Perfekcyjnie to wszytko zaplanowałaś i wykonałaś!!!

Oj tam załamać Martek zobacz foto z przed 4 lat widzisz dorenbosy jakie patyczaki

Merci :*
Makusia 10:19, 10 maj 2019

AngelikaX napisał(a)

Oj tam załamać Martek zobacz foto z przed 4 lat widzisz dorenbosy jakie patyczaki

Merci :*

Angi, ale to nawet nie o to chodzi, że ogród zmężniał i roztył się
Chodzi mi o to, że wymyśliłaś jakiś koncept, zrealizowałaś go i jest idealnie- bez biegania tam i z powrotem, bez zmiany danej rabaty o 180 stopni, bez rewolucji- konsekwentnie. W dużej mierze dzięki temu ogród masz utyty- bo pozwoliłaś roślinkom rosnąć bez przeprowadzek, bo umiejscowiłaś je idealnie i nie aklimatyzowały się do nowych miejscówek po 4 razy, tylko wesołe rosły w najlepsze

Na tym polega klasa Twojego ogrodu- JEST PRZEMYŚLANY!
asiak 10:47, 10 maj 2019

Makusia napisał(a)

Mam identyczne zdanie
Po prostu cudownie
Kasia_CS 11:34, 10 maj 2019

AngelikaX napisał(a)

To ujęcie, gdyby nie fragment budynku z powodzeniem mogłoby uchodzić za kadr z jakiegoś ekstra parku

A ipomea to lubi mokro czy znosi niezbyt wilgotne podłoże?
eVka 11:35, 10 maj 2019

AngelikaX napisał(a)
Ewa a proszę ogród musi dojrzeć, na codzień tych zmian tak bardzo nie widać, dopiero jak wracamy do fotek mocno wstecz różnica robi wrażenie
Foto jest z końcówki października 2015 roku

Tylko 3,5 roku, super! Zmiana niesamowita
Kawa 12:44, 10 maj 2019

pięknie
cisy z przyrostami cudniaste!
niesamowicie twój ogród zmęzniał widac ze roślinom tam dobrze
kasiab 13:15, 10 maj 2019

Jak to się stało że pominęłam fotki? Cudownie!!! Zbieram szczękę z podłogi i idę spacerować dalej