Faktyczynię bokiem nie widać . Ta rabata ma trzy zeby i bardzo w miej to lubię . W środku jest hacone i wypełnia całość na zielono )( przy ambrowca ch rozplenice a pomiedxy drzewami bukszpany w kostkach ))
Narazie tylko takie .
Będę pamiętała jak tylko mi wystarczy szerokości ogródka żeby zrobić fotę po całości hii hi to zrobię .
A jesienią taki busz )
Dzień dobry,
przeszukałem wątek, jednak nie znalazłem mojego przypadku.
Mam dwa klony palmowe i na jednym z nich zauważyłem dzisiaj od spodu większości liści w różnej ilości takie coś, wygląda jak jakieś muszki robaczki, sam nie wiem bo się raczej nie rusza.
Czy to może zaszkodzić klonowi, co robić? Pozdrawiam Staszek
Witam Cię w ten piękny poranek Bardzo bym chciała mieć czas na poranne przesiadywanie na tarasie. Na razie pozostaje mi weekend. Zdjęcia zrobiłam przez pracą.
Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam
wszędzie mam HE-VAN15, z tego jak ustawiłem kąty i policzyłem wychodzi mi 3m3. jak puszczę jedną linię to właśnie nie mgli, krople są duże, strumień ok (apropo kropel - wczoraj jak to pisałem miałem podpięty system poprzez szybkozłącze i kran, zmieniłem na rurę 25 bezpośrednio z pompy i jest git, zasięg jak w opisie, 4,5 metra bez problemu, do samego końca fajnie dolewa) Muszę chyba te ciśnienie sobie sprawdzić żeby już wszystko wiedzieć jak jedną linię puszczę to jestem zadowolony, tak to sobie wyobrażałem szkoda że 2 naraz nie idą tak jak miały iść w planach.. ale mniejsza o to, poniżej wrzucam krótką fotorelację (tam przy pompie jeszcze nie skończone, będzie złącze na kompresor, pompę muszę obrócić i ustawić bo stoi jakoś koślawo itp, narazie tylko podpiąłem na testy). Dzięki wielkie wszystkim za pomoc!
poniżej trawa po 2 tygodniach, już prawie nie widać wykopanej ścieżki: