Łukasz, podaj mi szybko wymiary kartonika i styropianu (2 prostokąty? ), zamówię u e-Ma jutro ze sklejki. W piątek wtedy mi przywiezie. Super pomysł i kopiuję. Dla mnie jak znalazł. nie wiedziałam, co z moimi 4 świeczkami zrobić
Witaj Przemku, dzisiejszy wieczór spędziłam w twoim ogrodzie. Przeczytałam cały wątek, pozachwycałam się widokami oraz zmianami. Wyszło pięknie i nie ma co żałować poprzedniego ogrodu.
Zapisałam sobie kilka inspiracji i naprawdę nie wiem, czy bardziej podobają mi się linie proste z przodu, czy łuki z tyłu domu. Świetnie dobierasz kolory. Pozdrawiam
No widzisz, mój M też był pierwszy, a ja mu często ustępuję. Patrzył się na mnie tak błogo i pytał, czy ze swoimi zegarami ma iść do garażu mieszkać ?
Lubi starocie, więc na komodzie w sypialni stoi kominkowy zegar (kominka nie mamy), a w salonie wisi mój ulubiony Black&Decker, w jadalni aż dwa inne. Przecież nie mogłam go wysłać do garażu z nimi Nadają klimat w naszym domu, towarzyszą im stare obrazy św...
U mnie godzina krytyczna to 7.15. Potem czas niemiłosiernie leci, kosmetyka w łazience i wpadam do pracy na ostatnią chwilę
Dziś szefowi zameldowałam, żeby zegar wyregulował, bo dzwonki o 3 minuty są za wcześnie Co ja za to mogę, że w komórce ustawia mi się czas z automatu?
Herbatkę na rozgrzewkę piję, wreszcie dogrzałam dom, ale chodzę i sprawdzam, gdzie okna uszczelnić. Czy to możliwe, aby pianka przy oknach się utleniała?
Jakieś mniej szczelne mi się wydają, niż w zeszłym roku
Myślałam że będzie to trwało dłużej, ale postawiłam je w ciepełku i schły 2 godzinki.
Zastanawiałam się nad wełną, (robiłam próbę) ale zbytnio oblepiała się klejem a przez to traciła kolor.
Tak, teraz dopiero zauważyłam. W tym samym niemal czasie pisałyśmy
Bardzo mi się podoba pomysł tej gwiazdy ze światełkami - tak magicznie się zrobiło.
A Rudolf się udał. I to zestawienie kolorów - ciekawe
No i co zrobić jak tu tak przyjemnie jest
U nas to samo, ale jest godz. krytyczna i się wstaje. Teraz tylko laba bo towarzycho chore i nie trzeba rano na czas lecieć
Iwonka rozgrzewaj się jakimiś płynami U mnie mrozik jakiś dzisiaj mocno odczuwalny, czyżby zima?
Ja do tych niewyspanych należę.
Znowu 3 razy budzik przestawiałam rano, za każdym razem o 10 minut
Potem nie zdążyłam rano zrobić ognia w CO, po pracy nie było prądu z przyczyn niezależnych, a teraz domu nie mogę dogrzać.
I czyja to wina?
Muszę zmienić tryb życia, bo się wykończę ... paleniem w CO
Reniu, u ciebie takie sśliczne fotki, jak w Danusiowym ogródku. Pięknie.
A mnie te brązowe hortensje denerwowały jesienią i łebki im poucinałam Co teraz będę focić ?