Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

malgorzata_s... 20:51, 10 gru 2014

Marzenko cały czas zaglądam, iluminację widziałam pienkna Tampona mini w nosie już widziałam ale na choince nie Podpaska w roli gąbeczki do szyby samochodowej (podobno dobrze wodę zbiera) też już mnie nie dziwi ale anioł takowy? No w sumie piórka do skrzydełek łatwo przykleić wszak klej już na miejscu Buziaki zostawiam
Magda70 21:00, 10 gru 2014

baraga1904 napisał(a)
...podczytuję... kreatywność ludzi nie zna granic...i to jest najbardziej intrygujące
...pozdrawiam mroźno...brrrr...kto to widział mróz w grudniu; )????

widział śnieg w grudniu u nas dziś poprószyło...
Gabriela 21:27, 10 gru 2014

A tutaj "waciki", czyli watowane bombki. Reszta artykułów higienicznych jakoś nie pobudza mnie artystycznie.
Kiedyś jak nie było tych wszystkich śniegów w sprayu, niektórzy rzucali na gałązki choinki kłaczki białej waty (innej wtedy nie było) i ona właśnie udawała śnieg.
Madzenka 21:28, 10 gru 2014

Trudno upilnować klubokaiwarnię Grunt, że wesoło jest

Melduję, ze ptaszki intensywnie korzystają ze szkalnych katmnikow. m twierdzi, ze nawet po dwie sztuki pakują się do małego. Muszę dosypać karmy, bo w małych już nic nie ma...
Magda70 21:30, 10 gru 2014

Gabriela napisał(a)
A tutaj "waciki", czyli watowane bombki. Reszta artykułów higienicznych jakoś nie pobudza mnie artystycznie.
Kiedyś jak nie było tych wszystkich śniegów w sprayu, niektórzy rzucali na gałązki choinki kłaczki białej waty (innej wtedy nie było) i ona właśnie udawała śnieg.

dokładnie...wata. Pamiętam
Agania 21:54, 10 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Żaluję, ze w pracy nie zerknęłam na O, pewnie minęłaby mi migrena
Waldku wielkie dzieki, że tak zainspirowałeś dziewczyny Dziewczyny niezwykle kreatrywne
Brzuch mnie boli, M dziwnie się patrzy a ja hi hi opanować się nie moge na myśl jakby moja teściowa zareagowala na aniołkii ze skrzydełkami

Hicior z tymi tampopomponowymi bombkami, aż się popłakałam ze śmiechu, a jak napisałaś o reakcji na aniołki ze skrzydełkami, to aż dostałam ataku kaszlu śmiechowego...ale już opanowany
Mala_Mi 21:57, 10 gru 2014

Madzen jak zwachały stołówke to sie nie opedzisz.
Kasik 22:10, 10 gru 2014

No i nie trzeba wchodzić na strony z inspiracjami, by takowe inspiracje znaleźć. Jeden czy dwa posty i burza mózgów stworzyła niekonwencjonalne pomysły.
Myślę, że są osoby, którym by i taka ozdoba "nie przeszkadzała". Dziś miałam przykład- nasz kolega zapytany jaką choinkę stroją u siebie (chcieliśmy ukleić ładny wianuszek dla jego żonki) powiedział, po długiej chwili namysłu, że ładną.
Mój mąż, który ma" w obowiązku" znać kolory naszego domu- wymienił kolor srebrny na choince (nigdy takiego nie było) Chyba zaskoczenie w moich oczach było wielkie, bo tłumaczył się tym, że zawsze marzył o włosie anielskim.
Iwk4 22:14, 10 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ps zatsnaiwlam się co się takiego wydarzyło na moim wątku, że jest tyle powiadomień

Gdzie kota nie ma, tam myszy grasują, hi, hi
yolka 22:32, 10 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Żaluję, ze w pracy nie zerknęłam na O, pewnie minęłaby mi migrena
Waldku wielkie dzieki, że tak zainspirowałeś dziewczyny Dziewczyny niezwykle kreatywne
Brzuch mnie boli, M dziwnie się patrzy a ja hi hi opanować się nie moge na myśl jakby moja teściowa zareagowala na aniołkii ze skrzydełkami

No to zamiat aniołków ze skrzdełkami może moherowe bereciki....