Marto na styropianowym stożku planowałem zrobić choinke z szyszek, ale chyba się nie wyrobie już w tym roku. Miło mi, że brzozowa się podoba
Kasiu u mnie w okolicy jest jedna kwiaciarnia gdzie kiedyś robili piękne ozdoby nawet nie drogie, później były ładne i drogie, a teraz są drogie i paskudne

Od tego czasu wolę sam robić tego typu dekoracje do domu.
Planowanie rabat u mnie też zazwyczaj spontaniczne, tylko jedną rabate miałem dobrze zaplanowaną, na 2 ostatnich zmienianych jesienią, znów będę przesadzał wiosną, ale tylko kosmetycznie
Violu dziękuje, już byłem i poczytałem, resztę odpisze u Ciebie
Agnieszko dziękuje bardzo
Miro miło mi, że tak pisesz. Oczywiście pochwal się efektami. Teraz już dużo ozdób nie powstanie, ale jeszcze kilka na pewno będzie
Bożenko dziękuje i dziękuje

Egzaminy dopiero w styczniu, ale jestem już dopuszczony do zerówek, a teraz mam zaliczenia projektów i jak dobrze pójdzie to w styczniu będę miał zamknięty semestr i sesja mnie ominie
Mileno wiesz. ile się namęczyłem, aby była taka "równiutka"

ale jestem z wygładzania zadowolony. Ozdoby jakieś jeszcze będą, ale już w małych ilościach, ale jeszcze jedna choinka czeka na czas i dekorowanie
Piotrze bardzo dziękuje
Alka kopiuj i chwal się później efektami, na pewno przyjdę zobaczyć
Przypadkowo wczoraj zauważyłem, że mój wątek ma już ćwierć miliona wyświetleń, za co dziękuje odwiedzającym, a z drugiej strony trzeba się bardziej pilnować co pisze, żeby gaf nie strzelać co zdarza się dość często
Zostawiam jeszcze jeden wianko-stroik

i uciekam.