Przeczytałam Iwona jestem pod olbrzymim wrażeniem Twojego ogrodu, duże piękne drzew i te kolory. Wyglądają jak pejzaże wybitnych malarzy...
Podczas czytania tyle pytań przychodziło mi do głowy a teraz pustkę mam. Na pewno mam pytanie dotyczące tego wielkiego żółtego drzewa, to klon Globossum?
Jestem nim oczarowana
Jesteś bardzo pozytywną osobą, pełną energii! Już się nie mogę doczekać się spotkania.
Miód to lejesz mi na serce tak pisząc ;-* z sesleriami tam gdzie tetknięte patyczki będą liatrty kłosowe i jeżówki jeżeli coś z nich urośnie.
Kratką zasłania kompostownik i lukę między moją chatką a blaszakiem sąsiada i już mi się bardzo ten efekt podoba po maluję ją na szaro i posadzkę clematisa tego co kupiłam. I myślę że kiedyś jak ten ogród dojrzeje będzie tu pięknie. Wiem właśnie, że idę trochę pod prąd sądząc mało popularne rośliny na Ogrodowisku ale mam też klasyki czyli graby jeżówy i seslerie w wolnej chwili z chęcią do Ciebie zajrzę tylko mam teraz rodziców i wszyscy patrzą na mnie z ukosa że w komórce siedzę więc kończę :-*
Pochwalę się jeszcze zdjęciem z kosmosu na nasz dom z zeszłycg wakacji ale podoba mi się! Fajnie te rabaty z góry wyglądają