ja wtedy dzielilam rozplenice w kwietniu. Suchą kepe w sumie ale udało się. Z jednej 14 zrobiłem. Wiesz tak naprawdę mamy czerwiec jeszcze pół roku to zimy z takim zagrażający mrozem, ja bym spróbowała. Sama będę w lipcu odkrajac z jednej pół i dzielić na trzy
Właśnie o 3kulach i stożku z cisu myślałam,tylko nie mogę znaleźć formowanego cisu...
planowałam obsadzić to żurawiami,ale jak umarły to nie będę odgrzebywac. Konwalnikiem to plus berberysem jasnoziwlonym ? Czy sam cis plus żwirek?
A tam pod okno też chciałam stożek z cisu,czy to już za dużo by było?
I jak przeglądasz wilczy ogród? Ja zajrzałam na parę pierwszych stron i myślę że ładniej będziesz miała, plamami sądzisz. Będzie spektakularnie!
Ja wszystkie 23 hortensje która z patyki mam w szpaler na froncie posadze. Też bez hortensji sobie nie wyobrażam
Pokaż trochę roboczych fotek...
Podeślesz linka do Edyty mebli? zaciekawiły mnie bo jedyne co kojarzę to z betonowymi blatami stoły a meble stalowe z poduchami takimi z Ikei ale tu chyba za rzadko wypełnienia są pod poduchy o ile nie idzie na to drewniana konstrukcja, hmmm...
Iwonka a powiedz jeszcze mączka można posypać trawnik? Bo jak zakładałem to nie wiedziałam jeszcze o maczce a czytam u Qleczki że też na trawnik zalecasz
już walczę 3rok I w sumie właśnie jedyny plus to gnojowki bo mam wrażenie że idzie coraz dalej w głąb ogrodu. Ale teraz będę jeszcze dodatkowo graczkowac ziemię z korą to może w końcu się uda