Dzisiaj przechodząc obok sieci sklepów na N wstąpiłem tam w celu zrobienia zakupów w postaci bułek albo czegoś innego do zmniamania i wyszedłem z zamiokulkasem - oczywiście wybierałem go dobre 10 minut, sprawdzając jeszcze w telefonie czy aby nie przepłacam - skoro w Ikei niemal dwa razy droższe to stwierdziłem, że jednak będzie mój

Nie był to zakup pochopny, bo już miesiąc planowałem go kupić, tylko napatoczyć się na te właśnie rośliny nie mogłem... Tak czy owak idąc dumnie jak paw do mieszkania z idealnym okazem cały czas rozmyślałem w czym go umiejscowić

Co najgorsze przy jednej firmie stał rząd donic z włókna szklanego w ciemnym graficie (od razu rozpoznałem skąd są, bo Madzia Noemi ma takie

) i po prostu już sobie w myślach zwizualizowałem jak cudnie taka donica z zamiokulkasem wyglądałaby u mnie

Ale cena zaporowa... Mimo, że Mikołaj się zbliża...
Dlatego mam do zaglądających prośbę - jakbyście wiedzieli o jakieś wyprzedaży donic to poproszę link albo nazwę sklepu, na który mam się rzucić

Moje wymagania: wysoka i wąska, dobrej jakości, designerska i najlepiej za 5 złotych

No dobrze... - jeśli jest super to może być więcej
P.S. bułek w końcu zapomniałem kupić...