Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

ogrodoweimpresjejolki 23:28, 30 maj 2014

Do góry
Jolu pozdrawiam gorąco
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 23:26, 30 maj 2014

Do góry
Magda70 napisał(a)
Oj...masz się bidulo....Coś czuję , że cisy będą jednak Twoimi ulubionymi
Jak tam dziś ogród wygląda? Woda zeszła?

Ciut zeszła a cisy wypglądają całkiem dobrze, będą żyly

Żwirek czarny a własciwie piekne czarne otoczaki u mnie po 1800 zł za tonę..... Potrzebuję z 200 kg... Myślę czy inwestować w taki ładny czy kupić tańszy.
Minimalizm z odrobiną romantyczności 23:20, 30 maj 2014

Do góry
Czy pokazywalś na zblizeniach tego chorego bukszpana? Bo ja juz wiele chorób przerabiałam może będzies miała podobny przypadek do mnie....
Roztoczańskie klimaty 23:17, 30 maj 2014

Do góry
Zetka z tym deszczem to wtopa czekam od dwóch tygodni aby opryskać robale a znow pryskać na grzyba będę musiała,....
Pszczelarnia 23:16, 30 maj 2014

Do góry
Bedę oglądać poranną kawą w ręce
Rododendronowy ogród II. 23:13, 30 maj 2014

Do góry
Wydawałoby się że Twój ogród jest rododendoronowy... A tu takie cudowne okazy jak np. powojnik.
Pozdrawiam Bogdziu
Ogród Sylwii od początku cz.II 23:02, 30 maj 2014

Do góry
Syla napisał(a)
Luki - moje rewolucje ogrodowe za chwilę pozbawią mnie trawnika .... kroję , kroję i kombinuję pogoda pokrzyżowała mi trochę plany ale odpoczynek i wytchnienie zawsze mile widziane Odnośnie inspiracji to myślę , że jest wiele znacznie piękniejszych , ale dziękuję

Lukas - wielkość roślin mocno zaskoczyła mnie w tym sezonie .... ja naprawdę nie wiem co spowodowało , że tak wystartowały .... Dostały to co zazwyczaj - napój energetyczny biochumus , azofoskę z polecenia Marzenki a ciski i lawenda dostały dolomitek .... i wiola

Sebek
- tak , kolejny etap prac skoncentruje się na fragmencie elewacji frontowej domu .... tego sama robić nie będę dlatego skupię się na nowych roślinkach do ogrodu

Krakus - będą zdjęcia jak się front robót posunie delikatnie do przodu tak to się wszystko ostatnio ślimaczy

Enya73
- To tak samo jak ja do Ciebie

Ni własnie azofoska daje czadu w lisciach to taki dopalacz dla roslinek, niekonicznie dla kwitnących ale wiosna jest idelna dla startu liści
Za poradą Alinki dla kiwtnącyh inne nawozy ale dla liściastych jest idealna.
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:59, 30 maj 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Syla, ależ Ty jesteś niezmordowana i nieustająca w pracach wielkiego kalibru: kostka, placyki, koła.

Jak już myslę, że odpocznę, usiądę na kanapie, pootrze na Syli dzielo to się okazuje, ze kolejna ekipa wchodzi Skąd ta kobieta czerpie siły i pomysly
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 22:53, 30 maj 2014

Do góry
Małgosiu a jakieś postępy w rabatach są? Może jakieś fotki, nieśmiało zapytam?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:49, 30 maj 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
A ja powinnam napisać, że dobrymi chęciami piekło wybrukowane... moje naparstnice są z piekła rodem.... wiec wolę nie wybrukowana drogę do piekła.. dłużej podróż zleci

Anek Ty diablico!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:48, 30 maj 2014

Do góry
Zeta napisał(a)
A ja chyba powinnam napisać Zetuśkam hihihih

Hihramy się po Kondziowemu
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:48, 30 maj 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Izuśkam ... i też muszę nadmienić iż zgapiam ... zgapiam ... wychodzi jak zwykle ale chęci som dobre ...

Izuś a fotki som? U mnie będą jutro, tylko nie M skosi trawnik.
Mam piwonie, huura. Wprawdzie wymęczył je deszcz, mają marne kwiatkia ale zakwitły trzy krzaki, rok temu jeden, czyli za rok zakwitnie wszytskie 6?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:47, 30 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

No fiesz!!! A moje trawki na froncie to od kogo kopiowałem? I kompozycje w donicach (choć nieudolnie). Że o żywopłocie z grabów nie wspomnę - zdechł, ale co tam Sebuśkam

Sebuśku kofam , chociaż nie wypada tego pisać

Ps kofam miłością cioteczną
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:44, 30 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko sama jestem ciekawa tych milion bells, nigdy ich nie miałam, zobaczymy jak się będą sprawować kiedyś na balkonach miałam tylko zwykłe surfinie. Od 4 lat ich nie sadziłam

Są piekne... Ale maja wade... Uwielbiają je mszyce, łamia im sie pędy od wiatru... Od lat probuję je mieć cały sezon i Nie daje rady..
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:43, 30 maj 2014

Do góry
Ireno zatem mam zbierać patyki limek po cieciu? Czegóź nie pisałaś... Wiesz ile poszlo na przemial w rozdrabniaczu wiosną?

Piekna kolekcja host!
Jurajski Ogród 22:39, 30 maj 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Anek, dokładnie te chrząszcze są u mnie, ależ Ty się znasz, zupełnie jak entomolog Wielkie dzięki. Niestety jest ich tyle, że trudno je zwalczyć, a na róży siedzą też dzike i 'oswojone" pszczoły, różne bzyki itp., więc nie chcę używac chemii, bo...szkoda mi tych pożytecznych owadów. Różę jakoś co roku przeboleję, tylko szkoda mi tych kwiatów Siedzą też na róży pomarszczonej, więc konfitury nie będzie. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

Agus Kasia Bawarka poleca na chrząszcze i rózne podjadacze Calypso firmy Bayer. Bez obaw można stosowac, gdyż nie szkodzi pszczołom a zabija robale. Zakupilam będę pryskać gdy nie będzie padać....

Cóż napisać o Twoim ogrodzie? Zachwyca, można oniemieć na jego widok, a gdy zakwitnie lawenda i rózę po prostu zejde z tego swiata
buziaki
Wilcza Góra 22:31, 30 maj 2014

Do góry
WilczaGora napisał(a)
i dalej w temacie "doniczkowo"... inny taras..
teraz już tylko potrzebny czas, słoneczko i woda

spojrzenie w jedną stronę, spojrzenie w druga stronę ...
ostrogowiec pcha się na pierwszy plan...pozwalam mu, bo w nogach ma moje ulubione "Tha Fairy" a one, jak wystartują to nie dadzą mu już szans...
czekałam, aż przyrosty bukszpanowe ściemnieją i stwardnieją - cięcie w ten weekend

Dziękuję za takie ujęcia. Piekne!
Nie ukrywam, że nie lubię na forum zblizeń roslin bez pokazania otoczenia, wolę fakturę ogrodu. Ale na fb dla mnie mile widziane
Ogród z łezką 22:27, 30 maj 2014

Do góry
Muszę zapamiętać nazwę szkólki. Życzę ślicznego słońca jutro.
Postawić trawkę nad i... 22:24, 30 maj 2014

Do góry
Wątek się zaciął?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:18, 30 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Już wiem kto wygra konkurs na kompozycje jednorocznych Boskie! Niepotrzebnie vertigo do bialych wsadziłam.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies