Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kasik 21:32, 30 maj 2014

Zakupy jak widzę udane. Jeżóweczek zazdroszczę, ale w niedzielę jadę na targi i tez jakieś wyszukam. Kasieńko- a one tylko na słoneczku muszą, bo bym je tak troszkę do półcienia chciała.

Grześ przeczytał zalecenia i jak wyszłam z pracy wczoraj , to on już zakupy miał zrobione. Dziś pryskał, bo plamistość już na jednej róży się pokazała.

Całusy Kochana, a i Rysiowi przekaż
Kindzia 21:59, 30 maj 2014

anna_g napisał(a)
Ależ tam dobra wszelakiego I nawet fotki wolno robić

To jest wzorcowa szkółka z rewelacyjnymi właścicielami Tam jest na prawdę ogrom bylin!!!
I wysyłają bardzo porządnie pakowane. Moje wszystkie jeżówki przysłali mi oni I ostróżki niebieskie też od nich.
Nie ma żadnych przeciwskazań, można cykać ile się chce
Kindzia 22:02, 30 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

I wchodzić gdzie się chce??? Toż to niedopuszczalne Fajne te zakupy Nie wspomnę o fali żurawkowej Łukasza

Możesz se latać gdzie tylko chcesz I papieroska palić I wszyscy serdeczni i pomocni
Małgoś warto tam jechać
Żurawek u Łukasza od wyboru do koloru I pani w szkółce potwierdzała nazwy z Łukaszem
Kindzia 22:05, 30 maj 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Piękny ten ogród Łukasz,ja nie robiłam fotek ,bo poszłam na szaber
Ale moje zakupy mogłabyś do mnie wciepnąć
Ja posadziłam ,tylko na rojniki nie mam koncepcji -może jutro

I z szabru też posadziłaś??? Toś się uwinęła Ja 3 godziny sadziłam, przesadzałam i jeszcze w lesie jestem...musiałam przekwitłe kwiaty też pościnać, jeszcze Alfred na wyłamanie pąków czeka, gotowy jest, za tydzień Purple i po rodkach już.
Zaraz Ci wkleję
Kindzia 22:11, 30 maj 2014

Kasik napisał(a)
Zakupy jak widzę udane. Jeżóweczek zazdroszczę, ale w niedzielę jadę na targi i tez jakieś wyszukam. Kasieńko- a one tylko na słoneczku muszą, bo bym je tak troszkę do półcienia chciała.

Grześ przeczytał zalecenia i jak wyszłam z pracy wczoraj , to on już zakupy miał zrobione. Dziś pryskał, bo plamistość już na jednej róży się pokazała.

Całusy Kochana, a i Rysiowi przekaż

Kasiu, oni będą u Was na targach, właśnie się szykowali. Szukaj Bylinowego Raju, powiedz, że jesteś z Ogrodowiska, specjalny rabat dostaniesz. A rośliny mają na prawdę wypasione. I pani, i pan bardzo sympatyczni i doradzają z chęcią

Dobrze, że pryskał, za tydzień znowu, tylko innym. Ja jutro szałerek im fundnę

Rysiu do pracy pojechał, sama teraz jestem, na dziś długi łańcuch, jak by to Krzysiu powiedział To dopiero jutro buziola przekażę

Mężuś wziął się za książkę Twojego Grzesia ( oooo, dawno go z książką nie widziałam!!!)

Jutro zadzwonię, potrzebuję...
danuta_szwajcer 22:23, 30 maj 2014

Ale mieliscie raj faktycznie Jak ja lubie takie miejsca, tylko znowu bym zaszalaja na wyrost i spuchliznę Juz mam problem obrobic to co mam ale zawsze bym cos dosadzila np. jarzmianki szukam moze tam maj Musze poszukac ich strony. A Irysami sie chetnie podziele i chetnie sie wymienie, z przyjazdem jak wiem do przodu to umie sobie zorganizowac wszystko tylko nie do poludnia, wiec damy rade Kasiu Pozdrawiam
Madzenka 22:27, 30 maj 2014

Muszę zapamiętać nazwę szkólki. Życzę ślicznego słońca jutro.
Kindzia 22:28, 30 maj 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale mieliscie raj faktycznie Jak ja lubie takie miejsca, tylko znowu bym zaszalaja na wyrost i spuchliznę Juz mam problem obrobic to co mam ale zawsze bym cos dosadzila np. jarzmianki szukam moze tam maj Musze poszukac ich strony. A Irysami sie chetnie podziele i chetnie sie wymienie, z przyjazdem jak wiem do przodu to umie sobie zorganizowac wszystko tylko nie do poludnia, wiec damy rade Kasiu Pozdrawiam

Danusiu, my praktycznie zawsze jesteśmy na weekend w Pszczynie. Możesz przyjechać kiedy Ci pasuje, żaden problem I teraz, i w sierpniu, kiedy chcesz Pogadamy w sobotę
Obfocę jutro swoje irysy, zobaczysz jakie mam A może akurat żadnego nie masz z moich?
Kindzia 22:29, 30 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Muszę zapamiętać nazwę szkólki. Życzę ślicznego słońca jutro.

Dziękuję i wzajemnie
Zapamiętaj, bo warto
Mala_Mi 06:18, 31 maj 2014

Gailardie u mnie nigdy nie przezimowały.... wiec należy traktować jak jednoroczne..

Z jeżówkami to widzę idziesz w czerwień i żółć Fajne kupiłaś

I spotkanie zaliczone i bylinowy raj..... ja od szkółek trzymam sie z daleka.. bo szans na nic nie mam... i Łukasz nie ma żadnej jeżówki.... szok.. to nagana musi być wpisaniem do akt.. bo róże rozumiem... to kłujoki....

Czy łubin sie przyjmie??? Nie wiem.. daj mu szansę, niektóre byliny leża zwiędłe a potem sie podnoszą..
Po co ci austinka, jak masz tyle innych pięknych róż.....
Naparstnice wolą raczej sucho niż mokro... jak siewki zeszłoroczne, to w tym powinny zakwitnąć