Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ice dance"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:38, 22 wrz 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Podlewaj Ja mam nadzieję, że moim to wystarczy

Ice Dance przeżyją niemal wszystko, o nie się nie martw

Dzieki Sebek.wlasnie liczylam na to ze jesli zadbam o wilgoc i bedzie dosc cieo to sie ukorzenia.oby.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:28, 22 wrz 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

A jak juz sie podzielilo,dokladnie ID bo musialy byc wysadzone z dotychczasowego miejsca to jak im pomóc przezyc?

Podlewaj Ja mam nadzieję, że moim to wystarczy

Ice Dance przeżyją niemal wszystko, o nie się nie martw
Pokażę nasz ogród 20:05, 22 wrz 2015

Do góry
Pawlus napisał(a)
Carex Ice dance po całości?

podoba mi się ten pomysł
Pokażę nasz ogród 19:44, 22 wrz 2015

Do góry
Też mam Ice dance od północy. Rosną świetnie. Mała Mi pisała że nawet lepiej rośnie w cieniu.
Pokażę nasz ogród 18:58, 22 wrz 2015

Do góry
Carex Ice dance po całości?
Ogród wyrozumiały 14:19, 22 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)

ML, Red Barony a z przodu można wykorzystać Ice Dancy

Witaj Polinko w moim wątku

Podobało by mi się gdyby Ice Dance były przed Red Baronem..ale właśnie trochę martwię się,ze będą miały tam za dużo słońca . Z kolei piszesz,że u Ciebie rosną na słonecznej rabacie i jest ok . Jeśli więc samemu się nie spróbuje, to się człowieka nie przekona. Tylko trzeba się na coś zdecydować
Ogród wyrozumiały 14:15, 22 wrz 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Ice Dance najlepiej rośnie w bardziej cienistym miejscu, na słońcu się przypala na końcach i jest brzydki.. daj go gdzieś gdzie będzie mało słońca. inaczej będziesz na niego nerwę łapać..

Właśnie trochę się obawiam,że zanim zrobi się tam cień to Ice dance diabli wezmą ..
Odcienie zieleni 11:10, 22 wrz 2015

Do góry
jazzy napisał(a)
Do wiosny daleko Lepiej powiedz jakie masz jeszcze plany na jesień

Jazzy, dobre pytanie, hihi łatwiej by mi było odpowiedziec o planach na 2016, ale ok, w tym roku muszę jeszcze:
-zmienić płyty chodnikowe przed drzwiami wejsciowymi i zrobi mi sie taki pas 70 cm pod scianą domu, i chce tam zasadzić cos co mogłam w zimę ubrac,znaczy lampki, myslałm o stozkach bukszpanowychx 3 , lub bukszpany na kiju-kulki, ale tak sie zatanawiam, na O. takie popularne bukszpanu, a czemi nikt nie sadzi tych na pniu, z nimi coś nie tak?aha i to miejsce aktualnie jest nie do pokazania, w sumie nigdy nie było, jak mogłam wymyslic taki układ płyt , wrrr.Chyba ze cos doradzicie zamiast bukszpanów?
-do rabaty z rh i trawami dosadzic marikena- to juz w przyszłym tyg zrobie, oczywiscie drzewo nie bedzie jakies wypasione.u mnie wszystko małe.
- chciałabym posadzic tuje szmaragd i przeniesć pod nie rh nova zembla i jakies trawiszcze, chyba ice dance
-posadzić magnolie z cisami.
Ale zycie nie raz weryfikuje plany i niewiem ile z tego zrobię
-Najwazniejsze-wyciąć wszysciusienkie sosny
Ogród wyrozumiały 11:04, 22 wrz 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Ice Dance najlepiej rośnie w bardziej cienistym miejscu, na słońcu się przypala na końcach i jest brzydki.. daj go gdzieś gdzie będzie mało słońca. inaczej będziesz na niego nerwę łapać..

Anek, nie do końca się z Tobą zgodzę. U mnie Ice Dancy na słonecznej rabacie ( słońce od rana do 16.00) i nic im się nie dzieje. Żadnych przypaleń, uschniętych końcówek , rośnie jak szalony
Droga do spełnienia 10:10, 22 wrz 2015

Do góry
Efffa napisał(a)

Moje tez są w cieniu, chociaz ostatnio nie jestem pewna czy to Ice dance czy znów pomylili w szkółce.

kiedyś Renia mówiła że kurze łapki dadzą radę w cieniu
Droga do spełnienia 10:03, 22 wrz 2015

Do góry
Kawa napisał(a)

lubię tyle że tam jest słonko tylko rano
później cień dadzą jakieś radę>

Moje tez są w cieniu, chociaz ostatnio nie jestem pewna czy to Ice dance czy znów pomylili w szkółce.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:56, 22 wrz 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Przy szambie to ja mam carex morrowi, , pięknie maskuje...lecę czutać dalej

tu bezpośrednio przy szambie bedzie Ice Dance
Ogród wyrozumiały 09:53, 22 wrz 2015

Do góry
Droga do spełnienia 09:20, 22 wrz 2015

Do góry
Kawa napisał(a)

i tak sobie myślę co do host by pasowało czymś je przełamywać czy po prostu zostawić same co myślicie?

mnie sie hosty podobają z turzycą Ice Dance
Ogródek Iwony 20:46, 21 wrz 2015

Do góry
Dziś pracowałam na ognistej rabacie. Totalna demolka. Przesadzanie, przekopywanie, robiłam nowe nasadzenia. Nie wiem, kiedy zrobiło się ciemno. Nie udało mi się skończyć rabaty. Jutro muszę dosadzić Ice Dance Metamorfoza znaczna. Było tylko bylinowo, teraz rabatę podzieliłam na dwie części: bylinową z pysznogłówka w roli głównej, którą planuję otoczyć obwódką bukszpanową oraz część z trawami: Variegatus, trytoma, baron, Ice Dance i kulki bukszpanowe (będą, wiosną je będę ciąć, teraz już dam im spokój).
Z lewej strony na trzeciej części dopracowałam rabatę z jeżówkami i trawą Bronzita, żurawkami Bery Smothie.
Nie zdążyłam cyknąć fotek, bo się zrobiło ciemno.
Dwa razy przegonił mnie deszcz, tak po 10 minut
Ogród wyrozumiały 13:35, 21 wrz 2015

Do góry
Łoooo matulu dziewczyny ..Jesteście za 3 propozycją a pokazujecie mi czwarta inspirację
I też mi się podoba .Co to za trawa tam jest? ML ?
Mogłabym tak zrobić i przesadzić Red Barona ( plus dokupić go jeszcze) a z przodu przed tym wszystkim Ice Dance....? Bo u mnie by się zmieściło..
Chyba ,ze też mogłyby być bukszpany przed tym .Czy to już źle??
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 12:24, 21 wrz 2015

Do góry
I te brzozy mają być w dużych kostkach cis/bukszpan a przed nimi Ice Dance po całości czy tylko przed tymi kostkami?
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 11:40, 21 wrz 2015

Do góry
ewus no musiałby od strony trawek ICe dance https://www.ogrodowisko.pl/watek/5043-malymi-krokami-bo-wlasnymi-recami?page=813
chodzi o to że jak mi podleje cisa to trufniej bedzie mi go wymienić i dopasować niż np buksa czy coś innego bardzoej dostępnego i szybciej rosnącego
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:33, 21 wrz 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Ice Dance zamiast irgi? No jahaaaa, że TAK. Irga chabaz!!!!

nie, ice dance naokoło kwadratów irga/bukszpan/cis
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:30, 21 wrz 2015

Do góry
Ice Dance zamiast irgi? No jahaaaa, że TAK. Irga chabaz!!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies