Madżen - jestem cały czas i zaglądam, ale nic się nie dzieje.. nie ma fot, nie ma czynów ogrodowych. Przedwczoraj zjadło mi kartę ze wszystkimi fotami ... wiec nawet archiwalnych fot nie mam, trzeba zrobić nowe

Gorzej bo foty wnusiów poszły w kosmos

Foty potrzebne do pracy też ..grrrr
Pada komp, karta w paracie.. sprzęty też już są stare i chorują
Pszczółka - ogród oglądam przez szybę.. wygląda już bardzo jesiennie.. a mi szkoda lata..
Piotrek - u dobrego ogrodnika wszytko rośnie

Nawet uskubane popierdułki.
Julka - nie ma za co.. O klonie odp. u Julki, że tnę końcem zimy, ale przed ruszeniem soków w roślinie, bo klony płaczą
Haniu - Twoje mądrości życiowe są zawsze o czasie i trafione. Też będę się trzymać tego, że październik ma aż 31 dni
Kuba - Ewa - dlatego pozwoliłam sobie wtrącić swoje 3 grosze..byś się nie zdziwiła, bo u Ani młoda róża to mała.. ale one szybko rosną. Ja nie kopczykuję, wiec potrafiły wymarzać do ziemi i po 2 latach już ponownie miały ponad 1,5 metra w wysokości i średnicy. Kwitnie praktycznie non stop, ale ostro cięta nie będzie tak kwitła..
Anabuko - Aniu cebulowe w grupie zawsze pięknie wyglądają. Tylko skad brać miesce na wszytko w dużych grupach
Abiko - ja tylko trochę cebul kupiłam.. bo mam wykopanych 2 wiadra i nie mam pojęcia gdzie to wsadzę.. ogród coraz mniejszy..
Agata - mnie też trzyma, wiec nie spieszę się do ogrodu.. zresztą i tak czasu nie mam.. co mnie nie martwi, bo brak czasu oznacza, że mam prace..
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.