Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

dorciabe 17:12, 27 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Chyba będzie się rozłozić

no to nie dla mnie, ja już rozłażących się pozbyłam a ice dance staram się utrzymać w kępkach
iwka 21:20, 27 wrz 2015

proso bardzo mi się podoba, bardzo, nawet jak się rozłazi dokupię jeszcze

no i rozplenice, nie ważne jakie, uwielbiam je

pięknie się prezentuje Twój ogród

a to fioletowe to co?

babka 21:50, 27 wrz 2015

Jak pięknie masz w ogrodzie, bardzo mi się podoba Rozchodniki śliczną barwę mają, takie wyraziste, śliczne. Chcę rozmnożyć moje rozchodniki ale czy zdążą mi się ukorzenić jeśli je teraz pouszcykuję ? Dopiero kwitną, żal było ciachać wcześniej.

Maleństwo przywyknie do rozłąki chociaż szkoda, że ten najfajniejszy czas minął

acha, zapomniałam dodać, że proso jest cudne. Ostanio miałam okazję podziwiać je na żywo i aż mnie w dołku ścisnęło z żalu, że nie mam gdzie go upchnąć u siebie
Agatek 07:51, 28 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
nie, właśnie nie Hameln tylko inną, nie wiem co to bo pod nazwą rozplenica japońska kupiłam i tyleHamelnsy kupiłam teraz ale chyba mi padną bo już suche liście mają, chyba że to po posadzeniu tak zareagowały

dzień dobry
na początek i ja uważam, że dasz radę, my silne babki jesteśmy
nawet jak czasami pomażemy się

co do trawki to powinna odbić, ja jak kupiłam rozplenicę moudry to już spisałam ja na straty bo cała sucha była a jak przyjechałam na weekend to mnie zaskoczyła i była zielona i teraz nawet ma szczoteczki
Kasya 08:22, 28 wrz 2015

Tak, o to fioletowe
amelia_b 08:39, 28 wrz 2015

dorciabe napisał(a)

no to nie dla mnie, ja już rozłażących się pozbyłam a ice dance staram się utrzymać w kępkach
ja na razie do wszystkiego środowiskowo muszę dorosnąć może się tak zdarzyć że i ja część roślin będę wywalać ale proso raczej gdzieś upchnę żeby go nie ruszać
amelia_b 08:40, 28 wrz 2015

iwka napisał(a)
proso bardzo mi się podoba, bardzo, nawet jak się rozłazi dokupię jeszcze

no i rozplenice, nie ważne jakie, uwielbiam je

pięknie się prezentuje Twój ogród

a to fioletowe to co?

proso i mnie urzekło a to fioletowe to Liriope, w szoku byłam że kwitnie teraz
amelia_b 08:43, 28 wrz 2015

Agatek napisał(a)

dzień dobry
na początek i ja uważam, że dasz radę, my silne babki jesteśmy
nawet jak czasami pomażemy się

co do trawki to powinna odbić, ja jak kupiłam rozplenicę moudry to już spisałam ja na straty bo cała sucha była a jak przyjechałam na weekend to mnie zaskoczyła i była zielona i teraz nawet ma szczoteczki
oj to dobrze że odbija, może i ta moja da sobie teraz radę, ale myślę że trzeba czekać wiosny, żeby się przekonać oj czasem można się rozmazaćAgatko dziękuje za miłe słowa poniedziałek zaczął się już spokojnie, to i mam nadzieje że taki będzie cały tydzień
amelia_b 08:48, 28 wrz 2015

babka napisał(a)
Jak pięknie masz w ogrodzie, bardzo mi się podoba Rozchodniki śliczną barwę mają, takie wyraziste, śliczne. Chcę rozmnożyć moje rozchodniki ale czy zdążą mi się ukorzenić jeśli je teraz pouszcykuję ? Dopiero kwitną, żal było ciachać wcześniej.

Maleństwo przywyknie do rozłąki chociaż szkoda, że ten najfajniejszy czas minął

acha, zapomniałam dodać, że proso jest cudne. Ostanio miałam okazję podziwiać je na żywo i aż mnie w dołku ścisnęło z żalu, że nie mam gdzie go upchnąć u siebie

Olu ależ słodzisz temu mojemu ogródkowi Ogródek się cieszy, zresztą ja też a z rozchodnikami poczekaj do wiosny to wtedy na pewno się uda, a bym już teraz nie ryzykowała

oj żebyś ty dziś widziała jak maleństwo w ramiona niani poszło, aż mi się głupio zrobiło, no cóż takie życie

he he proso, wiosna ci podeślę sadzonkę, a potem cie będę napastować gdzie rośnie, to będziesz musiała gdzieś je upchnąć he he Buziaki przesyłam
amelia_b 08:48, 28 wrz 2015

Kasya napisał(a)
Tak, o to fioletowe
a to tamto to liriope