mój pachnący nowością PJM Elite zakwitł, ale nie umiem pokazać na zdjęciach jak ładne są te kwiateczki
nie wiedzieć skąd mam dużo żółtych tulipanów, a miały być różowe . Za to wszystkie białe, które sadziłam dwa lata temu na Komunię syna zniknęły.
a to przepikowana dopiero kilka dni temu królowa lata . Ma być krucha i zawiązywać główki
poziomeczki kwitną
Stefa się relaksuje i obcina za czym tak latam
w słoiku korzenie puszcza hortencja bukietowa od Sylwii w pięknej odmianie. Nazwę mam zapisaną w kajecie, bo teraz nie pamiętam.
Ja już nie potrzebuję, ale ukorzeniać lubię i potem znajduję im dom . Te już mają
a tu pomidorki z nasion od Sylwii. Mają owocować na biało i zielono. I mój mix sałat. Hartuję je już
z mixu sałat jedna jak na razie się taka fajna udała, chyba będzie miała kolorowe liście
nareszcie coś się tu zaczyna dziać
wschodzi rzodkiewka
cebulka już taka. Po co ja jej tyle nasadziłam?
za garażem rzodkiewki już bardziej widoczne. Z premedytacją tak rzadko je posadziłam, żeby nie trzeba było przerywać
i tu się coś wykluwa . Może to szpinak?
Witaj, znalazłam Cię w mapie ogrodów, myślę sobie że zobaczę co się dzieje w okolicy i proszę taka perełka Pięknie. Uwielbiam białe hotensje, a te u Ciebie prezentują się wspaniale. Czekam na więcej...
A taka niespodzianka w tujach sąsiadki gniazdko zbudowane m.in. z patyków z mojego ogrodu. Zdjęcia ptaszka brak, ale został przyłapany na "kradzieży" materiału
Wesołych Świąt! Aby Wasze wielkanocne gniazdka nie były puste Dużo zdrowia i radości ♡♡♡