Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Mój wymarzony ogród 21:06, 21 sie 2014

Do góry
W gorącej wodzie to chyab razem sie kąpalysmy, pamiętam ja nie mogłam na miesjcu usiedzic jak mialam już projket a nie mogłam działać
Mój kawałek planety 21:03, 21 sie 2014

Do góry
aha czyli blondyneczka
tak mysle , że jakbyś zacżeła coś nanosić na kartce to byłoby wszytskim latwiej połapać co gdzie i jak.
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 21:01, 21 sie 2014

Do góry
skrzyp ładny jest to prawda, bamusa moja projktantka odradzala a inspiracja z pomarańczami cudna bradzo
Miejsko & sielsko 20:59, 21 sie 2014

Do góry
Ależ u Ciebie busz rosnie, jak szalone
to anabelki masz tam?
Kubusiowo II 20:56, 21 sie 2014

Do góry
Gosia daj mi przepis na to co w garku

ps. cudnie przystrojony stół. pozwoliłam sobie dodac do moich inspiracji
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:54, 21 sie 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Jeżówki zimą

Kurcze, myślalam, że juz zima do mego ogrodu przyszla

Aniu tuliskam
Co z tym ogródeczkiem począć 20:51, 21 sie 2014

Do góry
Bardzo fajne zmiany cos czuję że ta rabata kiedyś znów się "roztyje"
Dla odmiany czas na zmiany... 20:49, 21 sie 2014

Do góry
Pokaż nam beatko jeszcze cosik
Moja codzienność - ogród Oli 20:49, 21 sie 2014

Do góry
Nie no!
nie wierzę, jeszcze rabaty nie zrobilas a alkohol sie leje?
czy nam Olę ktos podmienił?
Ogród Dominiki 20:47, 21 sie 2014

Do góry
Wrócisz babo wstrętna!?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:43, 21 sie 2014

Do góry
CMOK
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:40, 21 sie 2014

Do góry
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:39, 21 sie 2014

Do góry
to nie ja to wujek

ps.google
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:29, 21 sie 2014

Do góry
merci
thank you
danke
spasiba
gracias
Dank u
ευχαριστω
La ringrazio
Obrigado
kamsamnida
arigatou
děkuji pěkně

Już nawet nie wiem jak mam Wam dziękować za komplementa. Brak mi już słów.
Przyznaję , że ogród odwdzięcza się za naszą pracę swą urodą, uwielbiamy go , sama gapię się ile wlezie i kiedy mogę.

KAMASJA – jaki cocoon?

MARZEN- no taras po zimie zrobił się czarny normalnie taki dziwny ten olej cały zczerniał i taka powłoka gumowata po altaksie wcześniejszym tak nie było nie poczerniał wcale, to po tikurilli było ohydne nie dało się patrzeć na te deski.
I strasznie minie połechtały Twe słowa o naszej „dzielnej brygadzie”

KAROLCIA - nawet nie zamierzałabym wyganiać, hihihhi gracki włśnie w takiej mnogości za dwa lata mają dać „po garach”

07 RENE – meble tarasowe Hand Made ma sie rozumieć , jak wiele wiele innych elementów u nas .

AGAEM- moje to dwie sprzed dwóch lata a pozostałe są zeszłoroczne

KKASIA – jezówki to green jewel, zakupione to: allegro: sprzedający Kaktusy_PL - Sklep "Szkółka drzew i krzewów FREZJA" Poznań

NICOL21
- postaram się w najbliższych dniach cos pstryknąć więc około poniedziałku wrzucę na forum

EWA004- play na ten sezon mamy bardzo ambitne (już są w trakcie realizacji od jakieś czasu) tj odpowiednio:
Leżeć,
Leżeć,
Leżeć,
Leżeć,

GABISIA, PSZCZÓŁKO - to zwykle rozplenice bezodmianowe jedna w rogu donicy jest inna omyłkowo Pan trawka przysłał mi prawdopodobnie Pennisetum alopecuroides Moudry

KATIAXX- pytasz o część ogniskową? To rozmiar 3mx4m
A altana też 3mx4m

ANA, IRENKO – material to kodura na allegro zakupiona

EETAM – to jarzmianki: mam u siebie odmianę ALBA, oraz pink prade

Macham do Was wszystkich cieplutko i spadam ululkać najmłodszą jędzulkę a potem na tarasik pod kocyk, póki jeszcze można to korzystamy ostro.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:38, 20 sie 2014
Do góry
malkul napisał(a)

czy to jest jarzmianka? czy cos innego i w jakiej odmianie jeśli mozna wiedzieć ?
ze zdjecia wyglada ze z 50 cm wysokie?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:18, 20 sie 2014

Do góry
malkul napisał(ahttps://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/68/685739/original.jpg[/img

Jaki to gatunek rozplenicy? Bardzo niski. Ile ma wysokości?
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 22:47, 19 sie 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Mnie nie tylko berberysy zachwyciły...ogólnie masz bardzo fajne rabaty

Juzia, dzięki. Te rabaty mają być fajne z założenia, ale nie nadążam z pielęgnacją, więc trochę im brakuje do fajności.

malkul napisał(a)

Loczku- ja też zauroczona jestem twoim łanem Green Carpet. Faktycznie wydaje mi się że tylko u Ciebie rosna jak na drożdżach, bo normalnie to chyab wolno przyrastają z tego co czytałam.

Świetnie ta rabata wygląda fajnie graja kolory i struktury i ta szerokość robi wrażenie. piekna ta rabata

Nie mam pojęcia dlaczego tak urosły w tym roku. Aż się boję myśleć co będzie za rok! A może ja mam jakąś inną odm.?
Dzięki, ale wiesz skąd był pomysł na tą rabatę, nie?

butterfly napisał(a)
Aga, piszesz że nie masz serca do ogrodu i nie nadazasz za chwastami... że jak się naogladasz innych ogrodów, to... ehhh...
zebys ty wiedziała jakie ja miałam plany na wiosne... i co? lato mineło a ja z ręką w... wiadomo gdzie

Sucha rzeka - nie moge się doczekac jesiennych kolorów Green Carpet... i jak to możliwe że tawuły u ciebie mi sie podobają a ja swoje wywaliłam... ???

Co do kostki - próbowałas octem? Ja ostatnio nim pryskam co popadnie - tzn nie dosłownie

A co masz ostatnio na tapecie? ja maliny i cukinie

Za dużo planujemy jednym słowem Pocieszasz mnie, że nie tylko ja tak mam, ale czy to dobre pocieszenie?
Tawuły miały brzydki czas jak rozbujały się z kwitnieniem, czyli tak z grubsza czerwiec i kawałek lipca. Straciły fason i kolor żółtawy. Wtedy przechodząc koło nich myślałąm sobie o tym, że ty ich za to nie lubisz. Widzisz jak to działa! Ścięłam i zaczęły znów być ładne. Takie je lubię.

Ocet u mnie tylko poparzył liście i rośliny dalej żyją. Napisz dokładnie jak to robisz.
Szmaragdowy Zakątek 22:14, 19 sie 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Kosiary zapomniałam pochwalic przy poprzednim wpisie ale jest super maszyna. Po Twojej jeździe wielkim samochodem musiałaś kupic nastepna wielka maszynę. Jest super.Pozdrówka.

Bogdzia – ha, ha…dobre. To chyba jakieś skrzywienie zawodowe.

malkul – mój „pogromca trawnika” spisuje się wyśmienicie.
Gosiu, jeśli twoja kosiarka ledwie dychwi to rozejrzyj się w sklepach i w necie, bo teraz właśnie powinny pojawiać się jakieś promocje na kosiarki

Neska – a wiesz…ja też mam takie wrażenie. Gdyby kosiarka była z napędem to by mnie to nie dziwiło, ale ona jest przecież bez.

malgorzata_s – podwójne buziaki przesyłam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:37, 19 sie 2014

Do góry
malkul napisał(a)
marzen dałam fotki tego tarasu po tikurilli

Byłam ale zaniemowiłam tak jak całe forum z wrażenia
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 21:29, 19 sie 2014

Do góry

Loczku- ja też zauroczona jestem twoim łanem Green Carpet. Faktycznie wydaje mi się że tylko u Ciebie rosna jak na drożdżach, bo normalnie to chyab wolno przyrastają z tego co czytałam.

Świetnie ta rabata wygląda fajnie graja kolory i struktury i ta szerokość robi wrażenie. piekna ta rabata
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies