Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

katiaxx 18:35, 21 sie 2014

cieżko gadać jak szczęka wisi
beta 18:43, 21 sie 2014

katiaxx napisał(a)
cieżko gadać jak szczęka wisi

hahahaha
malkul 20:29, 21 sie 2014

merci
thank you
danke
spasiba
gracias
Dank u
ευχαριστω
La ringrazio
Obrigado
kamsamnida
arigatou
děkuji pěkně

Już nawet nie wiem jak mam Wam dziękować za komplementa. Brak mi już słów.
Przyznaję , że ogród odwdzięcza się za naszą pracę swą urodą, uwielbiamy go , sama gapię się ile wlezie i kiedy mogę.

KAMASJA – jaki cocoon?

MARZEN- no taras po zimie zrobił się czarny normalnie taki dziwny ten olej cały zczerniał i taka powłoka gumowata po altaksie wcześniejszym tak nie było nie poczerniał wcale, to po tikurilli było ohydne nie dało się patrzeć na te deski.
I strasznie minie połechtały Twe słowa o naszej „dzielnej brygadzie”

KAROLCIA - nawet nie zamierzałabym wyganiać, hihihhi gracki włśnie w takiej mnogości za dwa lata mają dać „po garach”

07 RENE – meble tarasowe Hand Made ma sie rozumieć , jak wiele wiele innych elementów u nas .

AGAEM- moje to dwie sprzed dwóch lata a pozostałe są zeszłoroczne

KKASIA – jezówki to green jewel, zakupione to: allegro: sprzedający Kaktusy_PL - Sklep "Szkółka drzew i krzewów FREZJA" Poznań

NICOL21
- postaram się w najbliższych dniach cos pstryknąć więc około poniedziałku wrzucę na forum

EWA004- play na ten sezon mamy bardzo ambitne (już są w trakcie realizacji od jakieś czasu) tj odpowiednio:
Leżeć,
Leżeć,
Leżeć,
Leżeć,

GABISIA, PSZCZÓŁKO - to zwykle rozplenice bezodmianowe jedna w rogu donicy jest inna omyłkowo Pan trawka przysłał mi prawdopodobnie Pennisetum alopecuroides Moudry

KATIAXX- pytasz o część ogniskową? To rozmiar 3mx4m
A altana też 3mx4m

ANA, IRENKO – material to kodura na allegro zakupiona

EETAM – to jarzmianki: mam u siebie odmianę ALBA, oraz pink prade

Macham do Was wszystkich cieplutko i spadam ululkać najmłodszą jędzulkę a potem na tarasik pod kocyk, póki jeszcze można to korzystamy ostro.

ana_art 20:37, 21 sie 2014

jaka Ty poliglotka
malkul 20:39, 21 sie 2014

to nie ja to wujek

ps.google
Mala_Mi 21:03, 21 sie 2014

merci
thank you
danke
spasiba
gracias
Dank u
ευχαριστω
La ringrazio
Obrigado
kamsamnida
arigatou
děkuji pěkně

za takie piękne fotki.... za mebelki za 15 tysiaków..... znając ciebie to są za 1/10, ale wyglądają jak za 30. za jarzmiankę co potrafi być cudniasta... muszę mojej nakopać do zyci... bo mnie wnerwia.... za piękne różowe jeżówki purpurowe... ależ dałaś im oprawę.... aż mnie pierś z dumy rozpiera , za piękny ogród..... woow.. nic więcej nei napiszę. Bo jak sie podelektuję to swój zaoram... a potem będę tego żałować..
Mala_Mi 21:03, 21 sie 2014

Poliglota tym razem z kopij-wklej od NieKokoszki
Ewa_w_ogrodzie 22:05, 21 sie 2014

A czym teraz malowaliście deski, bo też mam tikurille, ale któryś fachowiec nam mówil że za bardzo sie nie nadaje. Deski teraz piękne wiec zastanawiam sie czym malowaliście. Pięknie u Was musicie być dumni jak na to patrzycie i jeszcze tak Was chwalą.
malgorzata_s... 22:31, 21 sie 2014

Nadrobiłam Jestem zachwycona, zauroczona, powalona itd...itd..Mistrzostwo świata Pozdrawiam
ewakatowice 10:48, 22 sie 2014

Gapię się w koło na Twój ogród!