merci
thank you
danke
spasiba
gracias
Dank u
ευχαριστω
La ringrazio
Obrigado
kamsamnida
arigatou
děkuji pěkně
Już nawet nie wiem jak mam Wam dziękować za komplementa. Brak mi już słów.
Przyznaję , że ogród odwdzięcza się za naszą pracę swą urodą, uwielbiamy go , sama gapię się ile wlezie i kiedy mogę.
KAMASJA – jaki cocoon?
MARZEN- no taras po zimie zrobił się czarny normalnie taki dziwny ten olej cały zczerniał i taka powłoka gumowata po altaksie wcześniejszym tak nie było nie poczerniał wcale, to po tikurilli było ohydne nie dało się patrzeć na te deski.
I strasznie minie połechtały Twe słowa o naszej „dzielnej brygadzie”
KAROLCIA - nawet nie zamierzałabym wyganiać, hihihhi gracki włśnie w takiej mnogości za dwa lata mają dać „po garach”
07 RENE – meble tarasowe Hand Made ma sie rozumieć , jak wiele wiele innych elementów u nas .
AGAEM- moje to dwie sprzed dwóch lata a pozostałe są zeszłoroczne
KKASIA – jezówki to green jewel, zakupione to: allegro: sprzedający Kaktusy_PL - Sklep "Szkółka drzew i krzewów FREZJA" Poznań
NICOL21- postaram się w najbliższych dniach cos pstryknąć więc około poniedziałku wrzucę na forum
EWA004- play na ten sezon mamy bardzo ambitne (już są w trakcie realizacji od jakieś czasu) tj odpowiednio:
Leżeć,
Leżeć,
Leżeć,
Leżeć,
GABISIA, PSZCZÓŁKO - to zwykle rozplenice bezodmianowe jedna w rogu donicy jest inna omyłkowo Pan trawka przysłał mi prawdopodobnie Pennisetum alopecuroides Moudry
KATIAXX- pytasz o część ogniskową? To rozmiar 3mx4m
A altana też 3mx4m
ANA, IRENKO – material to kodura na allegro zakupiona
EETAM – to jarzmianki: mam u siebie odmianę ALBA, oraz pink prade
Macham do Was wszystkich cieplutko i spadam ululkać najmłodszą jędzulkę a potem na tarasik pod kocyk, póki jeszcze można to korzystamy ostro.