Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Madzenka 18:34, 21 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

To prawie jak z moim Langusiem... ma przewiew.. od południa.. a i tak dał ciała.. bez przyjemności... ot.. głupi.. w kategorii najbrzydszy krzew.. to on.. urwałam wszystkie prawie liście.. a i tak dalej dostaje czarne kropki... na czubku nie urwę bo już nie sięgam bez drabiny Wiosną dostanie przycięcie "do ziemi".

Ale powalczę o niego.. bo jak nie strajkował to przypomina jak wyglądał.. 2,5 metra szczęścia

Czy Languś to. John Laing? Mam gona liście wiosennych chciejstw... Bo jesienne już zamówione ....
Madzenka 19:06, 21 sie 2014

Pierwszy raz w życiu widzialam takie piekne jałowce jak u sąsiadki!
malkul 20:54, 21 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jeżówki zimą

Kurcze, myślalam, że juz zima do mego ogrodu przyszla

Aniu tuliskam
Kasiek 21:14, 21 sie 2014

Moje Chopeny tez oskubane i skrocone do piet John zamowiony, w tym tygodniu powinnien juz byc
Luki 21:19, 21 sie 2014

Aniu pisze to ja chyba największy przeciwnik róż na forum niech cię łopata nie swędzi z wykopywaniem Nostalgi, różanki z Bonicą i jeszcze tych białych róż na prawo od kałuży co rosną z przywrotnikiem i sząłwią

Szkoda tych żurawek tak ładnie wyglądały, prawdopodobnie złapał je zgorzel podstawy pędu tylko dziwne, że wszystkie. Takie cuś jest rzadko spotykane i ja miałem to tylko raz na jednej żurawce (nie rozniosło się na inne) ehh to ogrodniczkowanie.
Kasiek 21:21, 21 sie 2014

Dopiero teraz dojrzalam, mam takie same podporki do roz
karolina_nowak 21:47, 21 sie 2014

Aniu, sąsiadki piękny dywan zrobił furorę. Może wiesz jaka jest odmiana tego jałowca i jak gęsto trzeba go sadzić żeby uzyskać taki efekt. Pozdrawiam
ana_art 21:54, 21 sie 2014

Ania czytam u Sebka, że cycki rozwalałaś... a coś bliżej, co wymyśliłaś?
pogoda... o matko u nas na dzisiaj w nocy +6 nadają...
malkul 21:55, 21 sie 2014

ana u nas +9
agatanowa 22:00, 21 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
...
Dziś przyszły róże dla sąsiadki i dla mnie... pierwszy raz zamawiałam w Rosa Ćwik... zapakowane tak, że najgłupszy dostawca nie był w stanie zniszczyć.. wszytko całe.. a Pomponella w pąkach Wrzucam foto, bo ostatnio dziewczyny boksowały się z połamanymi różami..

super sadzonki, ja byłam zdołowana ostatnia przesyłka z rosarium (zamawiałam w donicahc, a przyszły kiepsko ukorzenione, a Queen of Sweden za niemałe pieniadze przyszła w ogóle nieukorzeniona), teraz pewnie też - jeśli bedę zamawiac - zamówię w Rosa Ćwik, bo w ubiegłym roku nie miałam żadnych zastrzeżeń do sadzonek od nich i muszę przyznac, ze w tym roku ich róże ładnie się rozrosły i nie mają żadnej choroby