Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Kwitnące skarpy 21:31, 02 lut 2017

Do góry
Mówisz Kasiu ze ma zbyt mało szaf i dla tego projekt sie Tobie nie widzi?
Kwitnące skarpy 16:22, 02 lut 2017

Do góry
Mnie się podoba ten projekt co został te całkiem nowoczesne do mnie nie gadająFajne masz plany na najbliższy rok Już oczka przecieram, żeby nic nie przegapić
Kwitnące skarpy 10:05, 02 lut 2017

Do góry
Ten drugi projekt rodzinny 2a mi się podobał od samego początku tylko koszty by mnie zjadły Więc wybrałem prostą bryłę budynku w kwadracie Dziękuję Asiu za miłe słowa to jest dla mnie dość spory krok ale dam radę bynajmniej się postaram
Kwitnące skarpy 05:58, 02 lut 2017

Do góry
pawel_snopek napisał(a)

Nie wiem czy mogę pokazać?
A niech będzie raz się żyje
https://www.domoweklimaty.pl/pl/projekty/3115/projekt-domu-keja-ii-nf40
a miał być taki na początku Lecz odpadł

http://www.projektyzwizja.pl/projekty-domow/rodzinny-2a

Paaaaaaweł, strzał w 10 Piękny domek bardzo mi się podoba Jak jeszcze dojdzie ogród, łoooooooooooooo, raj
Kwitnące skarpy 20:56, 01 lut 2017

Do góry
Projekt już jest, ogród sie tworzy, ależ będzie się działo
Pawełku, macie dużo ciekawych nasion, warto przyjeżdżać? Szukam brązowego Cosmosu.
Kwitnące skarpy 20:48, 01 lut 2017

Do góry
Bardzo fajny projekt wybrałeś. A kiedy zamierzasz się budować?
Kwitnące skarpy 20:04, 01 lut 2017

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)
Pawciu, a masz już projekt domu? Pochwal się, niech nam szczęki opadną

Nie wiem czy mogę pokazać?
A niech będzie raz się żyje
https://www.domoweklimaty.pl/pl/projekty/3115/projekt-domu-keja-ii-nf40
a miał być taki na początku Lecz odpadł

http://www.projektyzwizja.pl/projekty-domow/rodzinny-2a
Kwitnące skarpy 19:23, 01 lut 2017

Do góry
Pawciu, a masz już projekt domu? Pochwal się, niech nam szczęki opadną
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 09:57, 01 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Livigno. Miałaś projekt ogrodu?pokaż

Jak jest w Livigno?

Nie, nie miałam projektu, coś tam na mapce pobazgrałam, bardziej jak widzę teren to wyobraźnia mi się uaktywnia
...uDany ogród 08:52, 01 lut 2017

Do góry
Basilikum napisał(a)
Kasiu niech wiec sie projekt spodoba a ja czekam na zaproszenie.
Ja zis mieszkam w lodowej krainie na dworze taka slizgawica, ze pokonanie 10 metrow to nie lada wyczyn. Ale udalo mi sie troche fotek na pamiatke zrobic, bo takie widoki nie codziennie. Roliny dosownie oblepione lodem.

Czy na fotce powyzej to dzwonce? U mnie nie przylatuja do karmnika ale siedza na drzewie i dzis widzialam jak wyfruwaly od owiec, pewnie im wyjadaja resztki.

A sikorka cudowna

A u mnie dzisiaj na całej połaci śnieg, ale ciepło jest.
Tak, to dzwońce
Ogród pod Borem 21:04, 31 sty 2017

Do góry
Czytam i czytam, że wykończeniowo szalejecie, ja pamiętam,że też chciałam się jak najszybciej przeprowadzić,tylko nie na gotowe, a na stan surowy zamknięty z lekką wykończeniówką...jak na pokój z łazienką i kuchnią polową

Aga jak Ty chcesz z kuchnią zdążyć w marcu, jak ja przez 3 miechy z wykonawcą prowadziłam projekt i negocjacje z wyceną?

Trzymam kciuki, w jaką chcesz kuchnię, styl, kolor i jaki masz układ zabudowy, moja jest niestandardowe, ciężko w jednym zdjęciu pokazać całość, ale u mnie dużo drewna, styl babciny
Ja i mój ogródek, a może ogród 20:22, 31 sty 2017

Do góry
Agania napisał(a)

Każda kuchnia jest inna, ale ja mam wszystko spisane w umowie, każdy szczegół, sprzęt, termin realizacji z wyceną, właśnie miałam już prezentację frontu, który sobie wymyśliłam i był u mnie właściciel na doprecyzowanie pomiarów, u mnie ruszyło, pytaj o co chcesz, jak już znajdziesz wykonawcę, znalazłam w październiku, to najważniejszy jest projekt, który musi Cię zadowolić

Agatko a pokażesz projekt?
Też jestem na etapie kuchni do końca marca muszę ją mieć
Ja i mój ogródek, a może ogród 20:06, 31 sty 2017

Do góry
Dominika11 napisał(a)
to na pewno szybciej ode mnie - to dasz mi wskazówki co i jak

Każda kuchnia jest inna, ale ja mam wszystko spisane w umowie, każdy szczegół, sprzęt, termin realizacji z wyceną, właśnie miałam już prezentację frontu, który sobie wymyśliłam i był u mnie właściciel na doprecyzowanie pomiarów, u mnie ruszyło, pytaj o co chcesz, jak już znajdziesz wykonawcę, znalazłam w październiku, to najważniejszy jest projekt, który musi Cię zadowolić
Ogród w remoncie 19:21, 31 sty 2017

Do góry
Margerytka40 napisał(a)
Patrząc na ten projekt nasunęło mi się jeszcze jakieś drzewo w tle bo jakoś tam pusto a przy iglakach może wtedy rh?Ciekawe co Bogdzia na to ? Muszę skonsultować .

Fajnie ale kulki bardziej nierównomiernie bym rozmieściła ... z 7 szt wystarczy ... tylko różne wielkości by się przydały ... żeby nie było, że się szarogęszę ... po prostu ja tak to widzę
...uDany ogród 16:31, 31 sty 2017

Do góry
Kasiu niech wiec sie projekt spodoba a ja czekam na zaproszenie.
Ja zis mieszkam w lodowej krainie na dworze taka slizgawica, ze pokonanie 10 metrow to nie lada wyczyn. Ale udalo mi sie troche fotek na pamiatke zrobic, bo takie widoki nie codziennie. Roliny dosownie oblepione lodem.

Czy na fotce powyzej to dzwonce? U mnie nie przylatuja do karmnika ale siedza na drzewie i dzis widzialam jak wyfruwaly od owiec, pewnie im wyjadaja resztki.

A sikorka cudowna
Ogród w remoncie 10:56, 31 sty 2017

Do góry
Patrząc na ten projekt nasunęło mi się jeszcze jakieś drzewo w tle bo jakoś tam pusto a przy iglakach może wtedy rh?Ciekawe co Bogdzia na to ? Muszę skonsultować .

Ja i mój ogródek, a może ogród 07:16, 31 sty 2017

Do góry
Moniq napisał(a)
Piekne zimowe zdjecia.
Fajne kuchenne tematy, zapisuje. Moze w przyszlym roku ten temat tez bedzie zaprzatal mnie; mam nadzieje
a co będziesz robić kuchnię ???

MonikA napisał(a)

A już pomyślałam o małym człowieczku

agnieszka_m napisał(a)
podczytuję po cichu

kurczę też myślałam że to może mały człowieczek
do nowego domu przydał by się
wiedziałam, że tak będziecie kojarzyć dlatego dopisałam, że to piesek

Milka napisał(a)
Będzie szczeniak, super
Jeszcze mi się przypomniało odnośnie mebli w kuchni, zrób wyższe, zeby się nie pochylac, te co co tradycyjnie robią, sa za niskie
Jaka rasa??
meble będą musiały być takiej wysokości jak są okna

a piesek to berneński pies pasterski

Zana napisał(a)
O tak, tak, popieram Milkę! Ja zrobiłam najwyższe jak się dało, a i tak dla mnie za niskie. Fakt faktem, że ja mam wzrostu 180 cm. Ale na pewno warto zwrócić na to uwagę.
matko jak ty wysoka - super, modelka ja jestem niższa, więc może nie bedzie tak źle - zobaczymy jak to bedzie jak bedą brali pomiary

Jana napisał(a)
no też się nabrałam lepiej zrobić spokojną kuchnię a szaleć z dodatkami
przede wszystkim musi być praktyczna i na tym bardzo mi zależy

kamila66 napisał(a)
Dominika duża ilość szuflad to duża kwota do zapłaty za kuchnię. Ja jak wymyśliłam kuchnie była cała w szufladach. Jak doszło do wyceny to zmodyfikowałam nieco projekt Mam meble z BRW szuflady blum, które są świetnie i jeden kosz cargo. Dzisiaj kosza bym już nie kupiła, wolałabym w zamian ruchomą (wysuwaną) półkę https://pl.pinterest.com/pin/514536326152415923/
też chcemy na blumach, a cargo wydaje mi się, że się zawsze przyda, coby jak najmniej stało na blatach

olga80 napisał(a)
jeśli chodzi o kuchnię to powiem jedno szuflady, szuflady, szuflady supr sprawa mam ich 20 i jestem bardzo zadowolona, pomyśl jeszcze o kontakcie chowanym w blacie mam to zrobione przy płycie pomocne jak chce użyć blendera, czy frytkownicę używam
https://www.google.pl/search?q=kontakt+w+blacie+kuchennym&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiY0IaahuPRAhUMDCwKHd9UA20QsAQISg&biw=1366&bih=635#imgdii=8Hw9_p_z5cq2uM%3A%3B8Hw9_p_z5cq2uM%3A%3BaulBqvIeDITU2M%3A&imgrc=8Hw9_p_z5cq2uM%3A
myslelismy o takim kontakcie, ale jak to będzie jak by się coś rozlało ???
Ogródek z futrzakami i kamieniami 20:21, 29 sty 2017

Do góry
olga80 napisał(a)
Ewuś,ale Danusia fajny projekt zrobiła będzie efekt woow

Czytałam o deklu i powiem Ci,że każdy ma swój u mnie też dekiel w drugiej części ogrodu spędza sen z powiek

Projekt jak pisałam wyzej jest The Best )

Dla ciebie czerwcowy LO

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies