Uszanowanie szanownej Pani spojrzenie w ciagu ostatnich 2 lat zmieniło się bardzo, jakaż ja teraz jestem wymagająca wobec roslin i terenów reprezentacyjncyh. Gdyby nie zimno to pewnie park w Schonbrunn bym wypieliła, eh co za chwaściory...
Już dzisiaj sadzę finkowe żurawki a co mi tam opuchlaki, to pułapka na opuchlaki
Laurowiśnie czekają na ciecie, oby każda zima była dla nich tak łaskawa , są piekne.
Londyn cel na anno domini 2015
Do mnie też zieleń Wiednia nie przemówiła, ale miasto z przyjaciółmi było dla nas bardzo przyjemne. Uwielbiam samodzielne zwiedzanie stolic Europy zabytków i kulinariów
Liliowce - mam przyjedż, dostaniesz Ty zamiast teściowa a przy okazji za sukienkę się zrewanzuję i kawą wiedeńską z włoskim bombardiono poczęstuję. Jak szaleć to na calego
To zależy ile kulek potzrebujesz i jakie masz środki finansowe. Jesli ograniczone jak jak w trakcie zakładania ogrodu (oj przecież roślinki droooogie ) to kupuj na plantacji. Jesli potrzebujesz kilka sztuk to lepiej kup duże ładnie wystrzyżone (zakup ładnych kul wcale nie jest łatwy a ceny siegaja od 90-300-500 zł w zależności od rozmiaru kuli (40 cm - 100 cm)
Z cieciem sobie poradzisz i w czerwcu możesz już uformować je w kule. Teraz mają młode przyrosty i nie należy ciąć.
Ewa jak to dokładnie trawka? Comans bronze czy ciś innego? Bardzo mi sie to liźniecie kota podoba
Akcja wiąz superowa. M wybrał fajnego Rh , u ciebie powinien wytrzymać bo dosyć wrażliwy na mrozy jest. Podpytaj dokladnie Bogdzi.